- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #63.081
Doğum yapan arkadaşlar ve yarın yapacak olan güzel anneler ne mutlu size Inşallah sağlıkla kavusursunuz , bebislerinize 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yaa bende her girdiğimde , heyecanla bakıyorum bekliyorum ama yokİyi akşamlar kızlar az önce lavobo da peçeteye sümüksü uzun bir parça geldi işinde hafif kahverengisi bir renk var ne yapsam bilemedim... sizce doktorumu aramalımıyım
hoş olsada bu hemen doğum olacak demek değil ama , inşaallah seninki nisandir ve bebis çok bekletmeden gelirCanim yaa bu son günler hepimiz için zor ama sen ve senin gibi extra yaşayanlar için daha zor rabbim hayirlisini versin , güzel haberlerini bekliyoruzKizlar yarin saat 14 °° de randevum dua edin daha fazla bekletmesin beni cok agrim var cunku![]()
Cok teşekkürler inşallah :)Kolay dogumlar olsun ins kolay acilmalar![]()
İnşallah cooook teşekkürler yazıcsm mutlakaHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Aynen ben de oyle istiyorum dualarımı da edicem bol bol Allah hepimize güzel doğumlar ve sağlıklı bebekler versin inşallahAllah yardimcin olsun, dualarini oku canim, kolaylikla asarsin 5cmi de epiduralle daha rahat bir dogum olur
Salı gunu canımsenin ne zamamdi canim sogum
Gittim geldim canım şükür bebek iyi kalp atışı da iyi bir tane sancı çıktı bakalım bir iki güne belli olur ne olacağı Çarşamba kontrolüm var
Yaa bacilar benim en az bir haftadır fark edilir şekilde karnım düştü . bunu biliyorum . bugün dışarı ciktim , sanki dahada inmiş gibi gekdi karnim , buna rağmen gelen giden yok , yarın yine hastaneye gidicem , dua ediyorum biraz sancim ciksin diye ama hic umudum yokHayırlı zamanda çok bekletmeden gelir minisler inşaallah
Allah yardımcın olsun canımKizlar yarin sabah 7.30 da hastneye yatisim gerceklesicek. suni sanci vericekler. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Yok bakılmadı canım bu arada şimdi lavabodan çıktım yine geldi aynı renkte sümüksü sıvı sanırım nişan bu yarın doktora gideyim diyorum uyku yok bu gün banaGeçmiş olsun cnm.açılma olup olmasına bakılmadı mi.
Canım İnan ben hiç beklemiyordum ilk çocuğum 41. Haftada doğdu bu sezeryan olacak mecbur o yüzden sancım olmadan rahatça hastaneye gidip Doğum yapma hayali kurarken bu beni çok tedirgin etti inşaallah hemen bu gece olmazAyy yaa bende her girdiğimde , heyecanla bakıyorum bekliyorum ama yokhoş olsada bu hemen doğum olacak demek değil ama , inşaallah seninki nisandir ve bebis çok bekletmeden gelir
Kizlar yarin sabah 7.30 da hastneye yatisim gerceklesicek. suni sanci vericekler. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Canım öncelikle şakın ağlama biliyorum zor bir durum ama senin psikolojin direk sütünle ona geçer ve bu çocuk neden ağlıyor dersin.. sonraki adım benim tavsiyem emmeyi denedikten sonra eğer almıyorsa memeyi kaşıkla vermek çünkü biberon daha az zahmetle karın doyurduğu için işlerine geliyor miniklerin diğerlerine bakmamaya başlıyorlar ben öyle yapmıştım ama şükür hemen sonra memeyi almaya başladı... emzirimek için kucağına aldığında rahatlatacak bir ses tonuyla ellerindeki eldivenleri çıkartıp senin tenine dokunmasını sağlayarak yavaş yavaş bu yolda sabırlı ve kararlı olmak... zamanla oda alışacaktır.. birde şu var tabi aç kalıp sarılık olmasından sa biberon alsın hiç dert etme şimdilik...Kızlar oğlum bugün hiç beni emmedi. Mememe Yaklastigi an aglamaktan sesi kısılıyor yavrumun . ne silikon ucla alıyor ne çıplak emmemi alıyor. Mecburen sagip biberonla verdim ama korktuğum oluyor oğlum biberondan dolayı mi memeye reddediyor . Ne yapacağım ben bi akıl verin Allah aşkına. YAvrum agladikca benim psikolojim bozuldu ağlama nöbetleri geçiriyorum bende.
Kendini hiç üzme. bir donem bu gecicek. birazda biberon etkiliyor olabilir. Chico nun anne memesine yakın olan bi modeli var. belki faydası olur. Zor biliyorum.Kızlar oğlum bugün hiç beni emmedi. Mememe Yaklastigi an aglamaktan sesi kısılıyor yavrumun . ne silikon ucla alıyor ne çıplak emmemi alıyor. Mecburen sagip biberonla verdim ama korktuğum oluyor oğlum biberondan dolayı mi memeye reddediyor . Ne yapacağım ben bi akıl verin Allah aşkına. YAvrum agladikca benim psikolojim bozuldu ağlama nöbetleri geçiriyorum bende.
Allah yardımcin olsun. normal mi olmuştu ilkiYok bakılmadı canım bu arada şimdi lavabodan çıktım yine geldi aynı renkte sümüksü sıvı sanırım nişan bu yarın doktora gideyim diyorum uyku yok bu gün bana