bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim valla benim 3 . Bebis olduğundan , artık gobus mobus hak getire zaten kilolu bir bayanim , çokta takmiyorum kalacaklara , bu arada vajinal ödem nasıl bişey ki ilk kez duydum

Yani vajina sisio cnm :) yani bariz Bi şişlik Yok da ellerimi ayaklrmz Nasıl ödem oluo o şekilde orası da oluo :)
Kilolar yüzünden doğumdan sonra diyetisyene gitsem mi diyrm ama uyku düzeni Yemek düzeni olur mu Olmaz mi o geldi aklıma.spora gitmek imkansz gibi Çünkü diyetisyen geldi aklıma onda da soru isaretlrm var

Doktorum aradı sabah nasılsın diye akşam tekrar gel dedi dedim oda bu gün gel bi bakalım dedi çok heyecanlıyım belki de alır bu gün yarın
Çok heyecanlıyim senin adına Allah sag salim kurtarsin sizi, günümüzde aynı ya beni de bi heyecan basıyor ne zaman gelmek istiycek acaba

Kızlarrrr
Herkesi tek tek etiketleyemedim okuyamadım da
Ama ben bebişimi kucağıma aldım şükürler olsun
Epidural sezeryan oldum,inanılmaz bi rahatlık hiç bişe anlamadım ne iğneden ne doğumdan
3500gram bebeğim
Dualarınızı hissettim hepinize ayrı ayrı dua ettimmm
Detayları anlatırım daha müsait olduğumda
Doğum yapacak olanlar hiiiiiç korkmayın
Hepinizi seviyorum

Kızlar sizinde ayaklarınız sistimi benim çok kotu oluyor ayakkabı giyemiyorum 37 numara ayağım 39 oldu ya ve yanması da cabasi doğumdan sonra normale donermi ki yoksa böylemi kalcak büyüklüğü ayaklarimin 39 numara ayakkabı alsam doğumdan sonra büyük gelirmi acaba

Ay kuzum çok sevindim, bebeğini kucağına sag salim almana ve rahat doğum gecirmene cok sevindim darisi başımıza inşallah bende seni seviyorum

ne guzel canım herşeyin yolunda olması.Hic belli olmaz kızımda ben cuma kontrole gitmiştim dr daha gelmez dedi c.tesi aksam 9 da suyum geldi doğuma gittim bakalım benim.meleğim ne zaman gelecek
İlk bebis olduğu için sıfır tecrübe. Acayip heyecanlıyız kimi arasam. Ne oldu bişi mi oldu diye acıyor telefonu herkez dört gözle bekliyor ama bende acayip bir korku var. Evde de yalnızım tüm gün. Arada sancim oluyor korkutuyor.

Maşallah hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah

CANİM. Bence.ne ayakkabı. Nede başka. Bişi al kendine doğumdan sonra ki durumuna göre alırsın

Ayy ne güzel bir doğum banada moral oldu :) Allah analı babalı büyütsün cnm.

Hayırlı olsun canım ne güzel bizlerede moral oluyor inss bizlerinde çok rahat geçer dogumlarimiz
Allah bir ömür bebeginle mutlu huzurlu sağlıcakla yasamanizi nasip etsin canım

Ohh ne guzel cnm gozun aydin

Pompa aldm cnm göğüs ucu da avent alacaktm yokms eczanede.eve geldm wee baby denedim hemen aldı oğlum daha az acıdı sanki.birqz idare edicem onunla smdilik.krem de Lansinoh kullanyrm ayva çekirdeği de yaptm ama gecmedi
ayva çekirdeği bana da hic fayda etmemişti dr fito diye bi krem vermişti o çok iyi gelmişti canım.5 yıl önceydi tabi istersen sor dr ye.

canım hadi gözünüz aydın bol bol kokla meleğini.Çok sevindim rahat bi doğum gecirmene:)

canım doğumdan sonra eski haline dönüyorsun ödemden olur o.Boşuna alma ayakkabı

endişelenme canım şancı olunca hemen gelmiyor emin ol

Almiycam canım terliklerle idare etcem artık

Canim gozun aydin.masallah size.Allah anali babali buyutsun insallah.
Epidural cok rahat gecmis cok sukur doktorunun dedigi kadar varmis canim.sevindim senin adina.

canım gözunuz aydınn atlattn cok şükür :)) guzelde geçmş dogumun masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…