• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kizlar, bugun dr randevum vardi ve moralim bozuldu epey :KK43: Normal doğuma hazirlamistim kendimi ama bebegimin zayif oldugunu ve normal dogumun riskli olabilecegini soyledi. 2960 gr mis. 15 kasima sezeryan tarihi verdi. Bebek zayif olsa normal doguramazsin, kilolu olsa normal doguramazsin, hastanede normal dogum yapan duymadim ama doktorun dediginin dışına da çıkmak istemiyorum, Allah korusun aksi bi durum olursa cok uzulurum o zaman. Neyse artik yapacak bisey yok, simdi de sezeryana hazirlamaya calisicam psikolojimi.
İlk defa böyle birşey duyuyorum görümcem 2800gr bebeğini normal doğumla kucağına aldı..kafanı karıştırmak istemem ama başka doktora daha mı görünsen canım

Selam kizlar, bugun dr randevum vardi ve moralim bozuldu epey :KK43: Normal doğuma hazirlamistim kendimi ama bebegimin zayif oldugunu ve normal dogumun riskli olabilecegini soyledi. 2960 gr mis. 15 kasima sezeryan tarihi verdi. Bebek zayif olsa normal doguramazsin, kilolu olsa normal doguramazsin, hastanede normal dogum yapan duymadim ama doktorun dediginin dışına da çıkmak istemiyorum, Allah korusun aksi bi durum olursa cok uzulurum o zaman. Neyse artik yapacak bisey yok, simdi de sezeryana hazirlamaya calisicam psikolojimi.

ya cıddn ne saçma bişiy bu benimki de 3620 kilolu oldugu icin sez olcm galiba :(( dedgn gbi her durumda sezeryan mi olck moralim bozuk benimde :((

Çok ilginç bebek zayıf diye hoş 3 kilo ideal bence nasıl sezeryan oluyormus ki

hakkınızda hayırlısı olsun canım unutamayacağın güzel bi doğum hikayen olsun inşallah.Haberlerini bekliyoruz
Canım çok teşekkür ederim şuan beklemedeyiz doktorum alttan baktı evet o tıkaç düşmüş dedi.. ama bekleme taraftarı hergün gel dedi bir hafta daha..

Cnm benm Nasıl oldun.int.bitmiş akşam yazamadım.gittin geldin mi doktora merak ettim seni
Canım yazmıştım sana bende gece yatmadan bir kez daha geldi sabah doktorum arası gel dedi gittim bebiş 3000gr olmuş alttan baktı evet düşmüş o tıkaç dedi.. şakın kalkma hep yat her gün gel dedi sancı falan olmayınca alalım demedi.. işte böyle

Çok heyecanlıyim senin adına Allah sag salim kurtarsin sizi, günümüzde aynı ya beni de bi heyecan basıyor ne zaman gelmek istiycek acaba
Canım çok teşekkür ederim ben kendim ettim kendim buldum dün sürekli yere eğilip halıyı düzelttim doktor hemen anladı çok mu eğildin dedi evet dedim bir hafta daha bekliyoruz tabi minik gelmek istemezse.. bakalım senin ki ne zaman gelecek

Canım yanlış anlama ama bebeğin zayıf falan değil bence üstelik normal doğuma hiç engel değil. Ben oğlumu 38+4'te 2810gr olarak normal doğumla dünyaya getirdim. Doktorun bahane bulmuş sezaryen için. Son kararı verecek olan sensin elbette ama normal doğuma engel bir durumun yok bil yani...

Bebek zayif diye sezeryan olmak gerektigini ilk defa duydum canim catin dar olur yapin musait olmaz anlarimda cok ilginc geldi bana kafani karistirmak gibi olmasinda ayrica 3 kilo dogum icin gayet normal bir kilo.

@deliha86 canım gözün aydın Doğum hikayeni kısa ve öz yazmışsın çok güzel moral oldu hepimize... maşallah sanada bebişinede

ya cıddn ne saçma bişiy bu benimki de 3620 kilolu oldugu icin sez olcm galiba :KK43:( dedgn gbi her durumda sezeryan mi olck moralim bozuk benimde :KK43:(
Anladigim kadariyla dr lar sezeryana yonlendirmek isteyince bi bahanesini buluyolar, kaldi ki bana bir kez bile alttan muayene yapmadi dr um. Ne cati muayenesi ne bisey. Ama cok ciddi bi konu oldugu icin doktorun dediginin disina da cikmak istemiyorum, Allah korusun da olumsuz bi durum olursa ben vicdan azabi cekerim sonra :( Ben de cok kararsiz kaldim acikcasi baska bi dr a gidip gitmemek konusunda.

Canım çok teşekkür ederim şuan beklemedeyiz doktorum alttan baktı evet o tıkaç düşmüş dedi.. ama bekleme taraftarı hergün gel dedi bir hafta daha..

Canım yazmıştım sana bende gece yatmadan bir kez daha geldi sabah doktorum arası gel dedi gittim bebiş 3000gr olmuş alttan baktı evet düşmüş o tıkaç dedi.. şakın kalkma hep yat her gün gel dedi sancı falan olmayınca alalım demedi.. işte böyle

Canım çok teşekkür ederim ben kendim ettim kendim buldum dün sürekli yere eğilip halıyı düzelttim doktor hemen anladı çok mu eğildin dedi evet dedim bir hafta daha bekliyoruz tabi minik gelmek istemezse.. bakalım senin ki ne zaman gelecek
Hadi ya demek biraz yorulsak zorlansak heran nisan gelebilir aman dikkat etmek lazım, benimkini bende merak ediyordum adet sancılarım oluyor baya aşağıyada indi göbek bende yakındır diye düşünmekten kendimi alamıyorum hayirlisi ne zaman ise o zaman gelsinler inşallah

Hadi ya demek biraz yorulsak zorlansak heran nisan gelebilir aman dikkat etmek lazım, benimkini bende merak ediyordum adet sancılarım oluyor baya aşağıyada indi göbek bende yakındır diye düşünmekten kendimi alamıyorum hayirlisi ne zaman ise o zaman gelsinler inşallah
Aynen canım benimde dim dik duran göbeğim resmen aşağıya bakıyor ilk Doğum da da çok stres olmuştum doktordan geldim bişey yoktu eve geldi m kolidorun duvarını sildim akşama sancı geldi direk Doğuma sen yine de yorma kendini ne zaman hayırlıysa hakkımızda o zaman gelsin değil mi

Çok ilginç bebek zayıf diye hoş 3 kilo ideal bence nasıl sezeryan oluyormus ki

Bebek zayif diye sezeryan olmak gerektigini ilk defa duydum canim catin dar olur yapin musait olmaz anlarimda cok ilginc geldi bana kafani karistirmak gibi olmasinda ayrica 3 kilo dogum icin gayet normal bir kilo.
Dr cati muayenesi yapmadi bile :( Zayif olunca cocugun kendini disari atmasi zor oluyomus, gectigimiz hafta 160 gr almis. Ama onceki hafta da 435 gr almisti. Ben de bilemedim ne yapacagimi.

Arkadaşlar oğlum iki gündür ağzına göğsümü koymuyor emmiyor sagip vermeye çalışıyorum ve o da yetmiyor mecburen mama vermek zorundayım ama çok üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum:KK61:

Acaba hangi manayı verebilirim?

Canım bizim ufaklık emmediği için hastane de mama vermişlerdi bende onlara sormuştum markasını. onlar aptamil vermiş biz de aptamil aldık. ayrıca süt için ısırgan otu günde 2 kere içebilirsin demişti hemşire. dere otu da minik tutam çiğneyip su içebilirsin üzerine. Lactamilin çayı da güzeldi.

Anladigim kadariyla dr lar sezeryana yonlendirmek isteyince bi bahanesini buluyolar, kaldi ki bana bir kez bile alttan muayene yapmadi dr um. Ne cati muayenesi ne bisey. Ama cok ciddi bi konu oldugu icin doktorun dediginin disina da cikmak istemiyorum, Allah korusun da olumsuz bi durum olursa ben vicdan azabi cekerim sonra :KK43: Ben de cok kararsiz kaldim acikcasi baska bi dr a gidip gitmemek konusunda.

ben özellikle devlet hastanesne gtmeyi dusunuorm cnim bence sende bi fikir al .bebegnin peki gelısimi azalms mi ? yoksa basindan beri mi olan durum .aslinda zayifta dgl yani eger gelisimi durmadiysa zaten 2 haftan var 2 haftada iyi kg alir bebek

Dr cati muayenesi yapmadi bile :KK43: Zayif olunca cocugun kendini disari atmasi zor oluyomus, gectigimiz hafta 160 gr almis. Ama onceki hafta da 435 gr almisti. Ben de bilemedim ne yapacagimi.

Zayıf diye sezeryan yapılıyor biliyorum ama 3 kilo iyi bir kilo. Benim çatım dardı mesela oğlum 3420 gram sezeryanla doğdu. Doktor 2500 civarı olsaydı normal yapardık demişti. ki benim ablam 2100-2400 doğurdu yeğenlerimi normalle. prematüre olunca zorlamıyorlar zayıf diye

Aynen canım benimde dim dik duran göbeğim resmen aşağıya bakıyor ilk Doğum da da çok stres olmuştum doktordan geldim bişey yoktu eve geldi m kolidorun duvarını sildim akşama sancı geldi direk Doğuma sen yine de yorma kendini ne zaman hayırlıysa hakkımızda o zaman gelsin değil mi
Tabi ki canım hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlar sona geldik cuma icin sezaryen gunu alindi ameliyathane drlar hersey ayarlandi o kadar heycanlandik ki esim kipkirmizi oldu heycandan dr uma sarildim optum hersey icin tesekkur ederim hocam dedim 3 gun sonra ogluma kavusuyorum kizlar bana dua edin hakkinizi helal edin hepiniz
Canım aynı gün çıkartma yapıyoruz :halay::KK200: benimde cuma sabah 7.30 da hayırlısıyla.

Dr cati muayenesi yapmadi bile :KK43: Zayif olunca cocugun kendini disari atmasi zor oluyomus, gectigimiz hafta 160 gr almis. Ama onceki hafta da 435 gr almisti. Ben de bilemedim ne yapacagimi.
Valla ben olsam ne yapardım bilemedim herhalde başka bi doktora daha giderdim canım senin doktor direkt sezeryana yönlendirmiş ustelik mazereti de çok saçma

Ben 38+3'deyim ve 2,650kg doktor gayet normal doğum olarak bakıyor, çatı muayenemi de yaptı, suyu, hareketleri iyi ise korkulacak birşey yok dedi, bebeğin gelişimi ile ilgili bir şey söyledi mi, yoksa doktor biraz kolaya kaçıyor gibi geldi bana

Guzel annisler yarın sabah dogumu var.. Burada sizinle 9 ay gecırdık en kotu anlarımızı endıselerımızı korku ve mutluklarımızı an ve an paylaştIk bırbırımızı görmeden destek olduk sizi bılmem ama ben hepinizi cok seviyorum inanın her duamda kk arkadaslarıma da istedim ne istedıysem Rabbimden. . yolun sonuna geldım hayırlısıyla yavrum kucagıma alacagım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin. inşallah ıyı olup hepınize hıkayemı paylasacagım hakkınızı helal edin emi :KK200:
Hayırlı sağlıklı doğumlar kuzum. Haberlerini bekliyoruz inşallah

Back
X