• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar gebelik kolestazı yaşayan var mı içimizde? Önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım biz 500 tl yaptırdık hastanede. Lokal anestezi yapıldı çok küçük bebek 1 yaşına kadar genel anestezi yapmıyorlar. Bizimkinde böbrek genişlemesi vardı o yüzden hemen yapıldı ayda bir böbrek kontrolü yapılcak genişleme küçülmeye başlamazsa tedavi başlanacak.ekg iyi çıkmasına sevindim canım. Şuan hepimiz uykusuzuz malesef:))

Böbrek genişlemesini biliyordum o yüzden düşünüyordun en son eşin vazgeçmişti orada kalmıştım ben. Bakalım kırkı çıkınca bizde düşünüyoruz inşallah :KK46:
İşe yarayan bi uykusuzluk :KK48: boşboş dönme yok yatakta :ıslık: gerçi dönemiyorum ben şimdilik

Bugunde bos dondum hastaneden.... Dua ettim 1 cm bari aciklik olsaydi ya. Nst de sanci cikio ama baska hicbiai yok. Muayene etti catin normal dogum icin cok musait ama hic acilman yok sana suan suni sanci versem basarisiz olma ihtimali cok yuksek ve sezeryan olmak durumunda kalirsin. Ben seni sezeruan yapmak istemiyorum normal dogum icin cok uygunsun dedi. Bekliyces yapcak bisey yok dedi. Ben cok bunaldim gece hic uyuyamadim rahatim yok uykum yok agirlastim. Skldm. Kolumu kaldrxak halim kalmadi artik. Iki gun sonra tekrar l. Acilma olmasi icin napmam lazim kizlar nolur yardim edin. Hurma yedim kac gundur o da iae yaramadi galiba
Canım bende 40 haftanın dolmasına 1 gün kala doğum yaptım . Cumartesi kontrolüm vardı ne bebek kanaldaydi ne açılma vardı ne sancı tabi eve yolladı. O gece kasilmalarim oldu 5 dk bir sabahinada nisanim geldi dr gittim 3 cm açılma olmuş bebek kanala girmişti . diyeceğim o ki birden doğum baslayabiliyor hiç umutsuz olma

Guzel annisler yarın sabah dogumu var.. Burada sizinle 9 ay gecırdık en kotu anlarımızı endıselerımızı korku ve mutluklarımızı an ve an paylaştIk bırbırımızı görmeden destek olduk sizi bılmem ama ben hepinizi cok seviyorum inanın her duamda kk arkadaslarıma da istedim ne istedıysem Rabbimden. . yolun sonuna geldım hayırlısıyla yavrum kucagıma alacagım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin. inşallah ıyı olup hepınize hıkayemı paylasacagım hakkınızı helal edin emi :KK200:
Hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah canım dualarımız seninle

@deliha86 tatlim gozun aydin cok sevindim hissediyorum cok kolay gececek demistim hisslerim cok kuvvetli su siralar:) yavruna kavustun darisi biz bekleenlere insallahh

Arkadaşlar oğlum iki gündür ağzına göğsümü koymuyor emmiyor sagip vermeye çalışıyorum ve o da yetmiyor mecburen mama vermek zorundayım ama çok üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum:KK61:

Acaba hangi manayı verebilirim?

Rose daisy Rose daisy cuma nst ye gircem ya ilk kez ona randevu almaya gerek yoktur değilmi canım sonuçta kontrol günümün içinde
Canım birde ben randevu saatinden yarım saat önce gidiyorum nst için daha iyi oluyor doktor randevu saati de geçmemiş oluyor nst sonucuyla doktorun odasına gidiyorum

@deliha86 tatlim gozun aydin cok sevindim hissediyorum cok kolay gececek demistim hisslerim cok kuvvetli su siralar:) yavruna kavustun darisi biz bekleenlere insallahh
Canım senden ve duasını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun.tek tek cwp yazamıyorum.kusura bakmayın evime gidince tek tek okucam cevaplıcam inşAllah.doğum yapacak olan herkese Rabbim benim gibi kolay doğum nasip etsin.:KK200::nazar:

Canım senden ve duasını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun.tek tek cwp yazamıyorum.kusura bakmayın evime gidince tek tek okucam cevaplıcam inşAllah.doğum yapacak olan herkese Rabbim benim gibi kolay doğum nasip etsin.:KK200::nazar:
Oyyy canimmmm gule gule buyut saglikla

Canım birde ben randevu saatinden yarım saat önce gidiyorum nst için daha iyi oluyor doktor randevu saati de geçmemiş oluyor nst sonucuyla doktorun odasına gidiyorum
Kuzu benim randevu saatim yokki cuma sabahtan gel nst ye gir sonra sonuçlar la bana gel dedi erkenden giderim bende cuma günü inş ilk sırayı alirim

Bugunde bos dondum hastaneden.... Dua ettim 1 cm bari aciklik olsaydi ya. Nst de sanci cikio ama baska hicbiai yok. Muayene etti catin normal dogum icin cok musait ama hic acilman yok sana suan suni sanci versem basarisiz olma ihtimali cok yuksek ve sezeryan olmak durumunda kalirsin. Ben seni sezeruan yapmak istemiyorum normal dogum icin cok uygunsun dedi. Bekliyces yapcak bisey yok dedi. Ben cok bunaldim gece hic uyuyamadim rahatim yok uykum yok agirlastim. Skldm. Kolumu kaldrxak halim kalmadi artik. Iki gun sonra tekrar l. Acilma olmasi icin napmam lazim kizlar nolur yardim edin. Hurma yedim kac gundur o da iae yaramadi galiba
Bol yürüyüş tatlım. Ben hastanede 4 cm ile kaldım . Saatler geçti 1 cm bile açılmadı . Bi başladım yürümeye hastanede. Ebeler yeter dedi en yürüdüm . Sonuç :Doğum haneye zor yetiştirdikleri.koridorda doğuruyordum . Bir anda 4cm den 10 cm e çıkmış . Sende öncesinde bol yürüyüşle süreci hızlandırabilirsin belki

Arkadaşlar oğlum iki gündür ağzına göğsümü koymuyor emmiyor sagip vermeye çalışıyorum ve o da yetmiyor mecburen mama vermek zorundayım ama çok üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum:KK61:

Acaba hangi manayı verebilirim?
Ben oğlumda sma kullandım doktor ve çocuk gelişimi uzmanı tavsiyesi ile. Şeker ve nişasta içeriği en az olan o dediler. Bir de bi madde daha var bebeğin beyin gelişimi içinama adını hatırlamıyorum en yüksek oranda sma da varmış. Sma+anne sütü devam ettik. 6 ay. Gaz da yapmamıştı

Kızlarrrr
Herkesi tek tek etiketleyemedim okuyamadım da
Ama ben bebişimi kucağıma aldım şükürler olsun
Epidural sezeryan oldum,inanılmaz bi rahatlık hiç bişe anlamadım ne iğneden ne doğumdan
3500gram bebeğim
Dualarınızı hissettim hepinize ayrı ayrı dua ettimmm
Detayları anlatırım daha müsait olduğumda
Doğum yapacak olanlar hiiiiiç korkmayın
Hepinizi seviyorum:KK200:
Çok sevindim canım. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Selam kizlar, bugun dr randevum vardi ve moralim bozuldu epey :( Normal doğuma hazirlamistim kendimi ama bebegimin zayif oldugunu ve normal dogumun riskli olabilecegini soyledi. 2960 gr mis. 15 kasima sezeryan tarihi verdi. Bebek zayif olsa normal doguramazsin, kilolu olsa normal doguramazsin, hastanede normal dogum yapan duymadim ama doktorun dediginin dışına da çıkmak istemiyorum, Allah korusun aksi bi durum olursa cok uzulurum o zaman. Neyse artik yapacak bisey yok, simdi de sezeryana hazirlamaya calisicam psikolojimi.

Back
X