- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 158
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #63.241
Kizlar gebelik kolestazı yaşayan var mı içimizde? Önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim bitanemMcada canım çok sevindim adina . sağlıkla kucağına al inşallah meleğini :))
Canım biz 500 tl yaptırdık hastanede. Lokal anestezi yapıldı çok küçük bebek 1 yaşına kadar genel anestezi yapmıyorlar. Bizimkinde böbrek genişlemesi vardı o yüzden hemen yapıldı ayda bir böbrek kontrolü yapılcak genişleme küçülmeye başlamazsa tedavi başlanacak.ekg iyi çıkmasına sevindim canım. Şuan hepimiz uykusuzuz malesef:))
gerçi dönemiyorum ben şimdilikÇok ilginç gerçektenHahaa hoş geldin canım aramıza
Şaka bir yana ben ve birkaç arkadaşta da uzun zamandır var bu bebek hareketleriyle beraber çıtlama sesi. Sebebini biz de bilmiyoruz![]()
Yok canım ama orda randevu için kayıt açarken söylersin nstye de girecem diye ona göre sırayla çağırıyorlarRose daisy cuma nst ye gircem ya ilk kez ona randevu almaya gerek yoktur değilmi canım sonuçta kontrol günümün içinde
Canım bende 40 haftanın dolmasına 1 gün kala doğum yaptım . Cumartesi kontrolüm vardı ne bebek kanaldaydi ne açılma vardı ne sancı tabi eve yolladı. O gece kasilmalarim oldu 5 dk bir sabahinada nisanim geldi dr gittim 3 cm açılma olmuş bebek kanala girmişti . diyeceğim o ki birden doğum baslayabiliyor hiç umutsuz olmaBugunde bos dondum hastaneden.... Dua ettim 1 cm bari aciklik olsaydi ya. Nst de sanci cikio ama baska hicbiai yok. Muayene etti catin normal dogum icin cok musait ama hic acilman yok sana suan suni sanci versem basarisiz olma ihtimali cok yuksek ve sezeryan olmak durumunda kalirsin. Ben seni sezeruan yapmak istemiyorum normal dogum icin cok uygunsun dedi. Bekliyces yapcak bisey yok dedi. Ben cok bunaldim gece hic uyuyamadim rahatim yok uykum yok agirlastim. Skldm. Kolumu kaldrxak halim kalmadi artik. Iki gun sonra tekrar l. Acilma olmasi icin napmam lazim kizlar nolur yardim edin. Hurma yedim kac gundur o da iae yaramadi galiba
Hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah canım dualarımız seninleGuzel annisler yarın sabah dogumu var.. Burada sizinle 9 ay gecırdık en kotu anlarımızı endıselerımızı korku ve mutluklarımızı an ve an paylaştIk bırbırımızı görmeden destek olduk sizi bılmem ama ben hepinizi cok seviyorum inanın her duamda kk arkadaslarıma da istedim ne istedıysem Rabbimden. . yolun sonuna geldım hayırlısıyla yavrum kucagıma alacagım sizlerde benden dualarınızı esirgemeyin. inşallah ıyı olup hepınize hıkayemı paylasacagım hakkınızı helal edin emi![]()
Canım birde ben randevu saatinden yarım saat önce gidiyorum nst için daha iyi oluyor doktor randevu saati de geçmemiş oluyor nst sonucuyla doktorun odasına gidiyorumRose daisy cuma nst ye gircem ya ilk kez ona randevu almaya gerek yoktur değilmi canım sonuçta kontrol günümün içinde
Canım senden ve duasını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun.tek tek cwp yazamıyorum.kusura bakmayın evime gidince tek tek okucam cevaplıcam inşAllah.doğum yapacak olan herkese Rabbim benim gibi kolay doğum nasip etsin.@deliha86 tatlim gozun aydin cok sevindim hissediyorum cok kolay gececek demistim hisslerim cok kuvvetli su siralar:) yavruna kavustun darisi biz bekleenlere insallahh
Tamam sağol canimYok canım ama orda randevu için kayıt açarken söylersin nstye de girecem diye ona göre sırayla çağırıyorlar
Oyyy canimmmm gule gule buyut sagliklaCanım senden ve duasını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun.tek tek cwp yazamıyorum.kusura bakmayın evime gidince tek tek okucam cevaplıcam inşAllah.doğum yapacak olan herkese Rabbim benim gibi kolay doğum nasip etsin.![]()
Kuzu benim randevu saatim yokki cuma sabahtan gel nst ye gir sonra sonuçlar la bana gel dedi erkenden giderim bende cuma günü inş ilk sırayı alirimCanım birde ben randevu saatinden yarım saat önce gidiyorum nst için daha iyi oluyor doktor randevu saati de geçmemiş oluyor nst sonucuyla doktorun odasına gidiyorum
İyi canım o ZamanKuzu benim randevu saatim yokki cuma sabahtan gel nst ye gir sonra sonuçlar la bana gel dedi erkenden giderim bende cuma günü inş ilk sırayı alirim

Bol yürüyüş tatlım. Ben hastanede 4 cm ile kaldım . Saatler geçti 1 cm bile açılmadı . Bi başladım yürümeye hastanede. Ebeler yeter dedi en yürüdüm . SonuçBugunde bos dondum hastaneden.... Dua ettim 1 cm bari aciklik olsaydi ya. Nst de sanci cikio ama baska hicbiai yok. Muayene etti catin normal dogum icin cok musait ama hic acilman yok sana suan suni sanci versem basarisiz olma ihtimali cok yuksek ve sezeryan olmak durumunda kalirsin. Ben seni sezeruan yapmak istemiyorum normal dogum icin cok uygunsun dedi. Bekliyces yapcak bisey yok dedi. Ben cok bunaldim gece hic uyuyamadim rahatim yok uykum yok agirlastim. Skldm. Kolumu kaldrxak halim kalmadi artik. Iki gun sonra tekrar l. Acilma olmasi icin napmam lazim kizlar nolur yardim edin. Hurma yedim kac gundur o da iae yaramadi galiba
İyi canım o Zaman![]()
Ben oğlumda sma kullandım doktor ve çocuk gelişimi uzmanı tavsiyesi ile. Şeker ve nişasta içeriği en az olan o dediler. Bir de bi madde daha var bebeğin beyin gelişimi içinama adını hatırlamıyorum en yüksek oranda sma da varmış. Sma+anne sütü devam ettik. 6 ay. Gaz da yapmamıştıArkadaşlar oğlum iki gündür ağzına göğsümü koymuyor emmiyor sagip vermeye çalışıyorum ve o da yetmiyor mecburen mama vermek zorundayım ama çok üzülüyorum. Kendimi eksik hissediyorum
Acaba hangi manayı verebilirim?
Çok sevindim canım. Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.Kızlarrrr
Herkesi tek tek etiketleyemedim okuyamadım da
Ama ben bebişimi kucağıma aldım şükürler olsun
Epidural sezeryan oldum,inanılmaz bi rahatlık hiç bişe anlamadım ne iğneden ne doğumdan
3500gram bebeğim
Dualarınızı hissettim hepinize ayrı ayrı dua ettimmm
Detayları anlatırım daha müsait olduğumda
Doğum yapacak olanlar hiiiiiç korkmayın
Hepinizi seviyorum![]()