bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Dün kıymalı patates yemeği yaptım ama ı ıhh yemedi sıpa. Bakalım ken bilir ne diyeyim. Dediğniz gibi farklı deneyeyim bakalım.
Yavruma yapmayıp başkasına bu kadar uğraşınca içim acıdı aslında. Aman sanki çocuğa yapıyoruz resmen anne için yapışıyor bunlar di mi ama
Bu arada seyda61 canım yedirdiğin meyvelere zeytinyağı kat. Ben içiyordum ama artık içmiyor. İli gün yapmayınca zeytinyağlı kayısı veriyordum. Bir haftadır düzen değiştirsim vermedim bugün 5. gün hala yok. Ben de yapayım bakalım bugün.

Ah kızlar tam bende uyku konusunu yazacaktim...cozumunu bulan banada anlatsin Allah askina tukendim artik...dun gece saat 2 ye kadar 10dakika da bir uyandı artik cinnet gecirecektim en son uyutup birakiyorum 10dakika sonra kalkiyo 2den 5e kadar da 40-50 dakika da bir uyanip 5te temelli uyandi hala uyutmaya calisiyorum...surekli kendimi sorguluyorum nerede hata yapiyorum diye niye uyumuyo cozemiyorum...

canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Ben beterim sen benden beter. Ama benim sorunum geceleri sadece. Sen gün içinde dışarı çıkartı yomusun? temiz hava aldıklarında güzel uyuyorlar. Yada çocuk iyice yoruluyor mu ? bizimki günde 2 3 kez dışarı çıkıyor şişme havuza giriyo yürütüyoruz hoplatıp zıplatıyoruz. Bunları yapınca güzel uyuyor. Ama olduki o gün dışarı çıkaramadım hem çok mızmız oluyor hemde uyumuyor.

Canim.inan her yolu deniyorum disari da cikariyorum temiz hava alsin diye...bebkler uzun sure uyanik kalamaz yaziyo nette uzun sure uyanik kalirsa yorulurmus uyuyamazmis 2-3 saatte bir uyutmaya calisiyorum yok...annemler falan birak interneti bekle iyice uykusu sikistirsin oyle uyut dediler öyle yaptim yine yok ne yaparsam yapayim uyumuyo gece caylari anason papatya hic ise yaramadi bi türlü dalamiyo ve ben nedenini bulamıyorum...dogdu gunden beri bi kere bile düzgün uykusu olmadi zaten ilk aylar saat basi ya da en fazla 1bucuk saat uyuyodu ama 5.aydan beri nerdeyse hic uyumuyo ilk zamanlarin kiymetini bilememisim saat basi da kalksa yerine biraktigimda uyuyodu simdi uyutamiyorum.gündüz uykularini hic demiyim zaten felaket...bide zayif bi bunyem var zaten artik kaldiramiyorum gece uyutmak icin kucagima aliyorum kollarim tutmuyo yemin ederim...kendisi de mahvoluyo beni de mahvediyo ve bi cozum bulamıyorum

Anneler selam yarin ise başlıyorum bende artıkozellikle calisan annelere soruyorum kizim 8 aylik oldu gun icinde bebeginize kac kere kac ml sut veriliyor.ogunleri nasil siraliyorsunuz

Anneler selam yarin ise başlıyorum bende artıkozellikle calisan annelere soruyorum kizim 8 aylik oldu gun icinde bebeginize kac kere kac ml sut veriliyor.ogunleri nasil siraliyorsunuz
Canım şimdiden kolay gelsin umarım hemen alışırsınız. Ben 3 ayllıkken bıraktım işe başladım ilk gün zor geçiyor ben alıştım diyebilirim ama oğlum halen biberonu almak istemiyor. ben günlük iş yerinde 3 saklama kabı 150- 160 cclik olanlardan dolduruyorum onun tamamnını ertesi gün içiyor. toplam 450- 480 ml gibi birşey çıkıyor. ama onuda zorla alıyor biberona alışmadı dediğim gibi ona ek annem sebzeli yoğurt + meyve püresi veriyor. Veya bazen çorba - peynir vs veriyor. yani 2 ana öğün ek gıda alıyor. biz şimdilik böyle ilerliyoruz. işe başlamadan öncede aylık ort 1 kg alırdı şimdide 1 kg alıyor. doktorumuzda böyle devam edin dedi. iş başladığım zaman ek gıdaya geçmemiştik o yüzden ben çok korkuyordum bıraktığım süt yetecek mi yetmeyecek mi ama şimdi ek gıda olayımız var şükür onlarla günü dolduruyoruz.

Genelde kayisili yogurtta veriyorum cnm ama daha dikkat edicm bundn sonra bkalim valla korkar oldum bisey vermeye ona

Kızlar uyku eğitimi yapan var mı
Cnm ben emzirmedigim sutumu sagim verdigim icin bizim uyku duzenimiz bastan beri yolunda Allaha sukur yaklasik 10 15 gundur gece beslenmesini de kestim iyiz yani aksam en gec 9 bucuk 10 da uyuyor bi daha sabh 10 11 :)) ama tabi sabh 6 7 arasi sutunu veriyorum aksam da 10 11 gibi sutunu iciriyorum en son eger bir sorun yoksa sicaklik huysuzluk uykumuz guzel bi iste gece emzigini dusuruncd agliyo mecbur kalkip odasina gidi veriyorum 2 3 defa

ayyy ayy maşallah maşalahh ne güzel bizimki öyle olsa stres yorgunluk hiç birşey kalmaz okadar ihtiyacım varki 2 3 saat kesintisiz uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…