bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy maşallah canım ya nazar değmesin defne kıza. Bizim sıpa da hiç emmedi ama gece 2saatte bir uyanır sabahta 6da kalkar. Bende bırak 10u sabah 8 e kadar uyuduğunu görecek mıyım acaba
Demek cocuktan cocuga da degisiyo cnm ins buyudukce duzelir

Kızlar merhaba hayırlı mutlu günler olsun, kızlar ben tekrar hamileyim dün test yaptım ve dr gittim b-hcg 4184,5 çıktı kese var ama kalp atışı filan Yok erken gebelikmiş daha dr öyle dedi. Ya ben ne yapacağım bilmiyorum kızım daha 8 ayını Yen'i bitirdi diş çıkarıyor aşırı huysuz benim hamilelik dönemim çok çok zor geçiyor 5 ay süründüm kızımda her yer koktu kan istifra ettim o derece vahim olan bir durumdu. Aldırsam korkuyorum sonuçta o da benim bebeğim kafam çok karışık bakacak kimsem Yok yani ben o durumdayken kimse gelip kızıma bakamaz başım dönmeye başladı bile of napıcam şaşırdım kaldım. Nasıl oldu bilmiyorum öyle eşimle aman aman bi ilişkimiz olmadı ki kızıma bile zor hamile kalmıştım. Allah rızası için bi yol gösterin bakabilecek gücüm Yok hem maddi hem manevi

Öncelikle hayırlı olsun canım korunma işini ciddiye alsaydınız keşke madem bu kadar isteksizsin 2. Bebeğe bakacak durumum da yok diyorsun Allah hakkınızda hayırlısını versin. Ama lütfen kürtaj düşüncesi olmasın.

Bakabilecek gücüm olsa keşke isterim zaten bi kaç sene sonunda isterdim bir beb k daha ama şuan çok çok erken ve kimsemiz de Yok bakacak kalakaldım öyle eşim ve ben başka kimse bilmiyor şuan napıyım aldırsam gerçekten içim acıyo söylerken bile pisikolojim zaten iyi değil kızım süt alerjisi vs bi çok problem geçirdi paylaşmıştım burada yani şaşırdım kaldım

Anlıyorum sizin için zor yıpratıcı bi dönem olacak ama 2 kardeş çok güzel arkadaş olup oyunlar oynayacak bunu düşün

Merhaba, hayırlısı olsun vardır bunda da Allahın bir hikmeti. Uzaktan konuşmak yorum yapmak pek doğru değil kimse senin yaşantını bilemez ama aldırmak bir canı sonlandırmak da bize düşen bir iş değil bence. Aynı durum görümcemin bşaına geldi 8 aylıkken hamile kaldı. ilk çocuk 4 sene tedavi sonrasından olduğu için dikkat etmemişler hamile kalıverdi. kira aylardır ödenmiyordu. fatura ödenmediği için elektrik kesilliyordu . eşi ile devamlı kavga gürültü halindelerdi. ilk hamileliğinde düşük riski vardı 2 aylıktan 9 aylığa kadar yattı... ama yinede o ikinci bebeğini aldırmadı . şimdi sorduğumda zaten ek çok bir külfeti olmadı 1. cocuğun herşeyini ona kullanıyoruz ikiz gibi büyüyorlar diyor. Eşi hiç yardımcı olmadığı için çok yoruluyormuş ama bir can karşısında yorgunluk nedir ki ? Kusura bakma etkilemek istemiyroum ama en yakın ve canlı örneğini paylaşmak istedim. Umarım hakkınızda hayırlısı olur şimdiden

Mehmet ler aynı galiba. Bizimkide yatak başına çıkmaya çalışıyor yapamayınca cumburlop bizim kafaya düşüyor. Basa basa tekrar deniyor eziyor yani kafamızı :))) zaten bir avuç kalan saçımada göz koydu sürekli yoluyor sıpa:/ bende 12 ye kadar bekleteyim gece uyanmasın demiştim ama benimki uykusu gelince uyutmazsam çok eziyet ediyor sonra inadına uyumuyor bağırıyor. Mecbur uykusu gelince yatırıyorum.

ayy benim minnnoşuma noldu. diş ishal yapar derler ya ondan mı ki. yavru çok zorlandıysa belki. bizde öyle bir durum yok şimdilik zaten bir tane dişimiz var kilo almaya devam ivedik gibi olduk
Maşallah tombişe aman ishal olmasın inşallah. Valla zor oluyor günde 5_6 kere ishal bezi değiştiriyorum bazen sırtına çıkıyor çok yapınca. Baya eridi kuzum:/ ama yaramazlığa tam gaz devam. Birde benimki yaramazlık yaparken mehmet giray diye bağırıyorum dönüp bana bakıyor sonra istifini bozmadan yaramazlığa devam. Gidip ben almam gerekiyor korkmuyor zamane sıpaları misal mama biberonunu laminat A sıkıyor ucundan damlayanları eliyle yayıyor ben adını seslenince bana bakıp umursamadan devam ediyor

80.2 oldum 82.4tum senle başladığımızda:) 70lere düşünmedim bı turlu:)
bende 82 idim ya şuan 83.5 um nasıl oldu bilmem hamur işi yemiyorum yağlı yemiyorum. Sen aşağı ben yukarı böyle giderse vah bana gerçekten ağır yemiyorum artık niye veremiyorum ki okadar su içtiğim halde. Hayırlısı pes etmek yok yola devam vericem inşallah arap atı gibi sonradan geçicem seni

Bu arada maşallah sana az değil 2.5 kg

Slm kızlar bu dış ishal yapar mı ya dünden beri ishaliz başka bi sıkıntısı yok ateşi kusmasi tek ishal damaklari bembeyaz gelen giden de yok henüz

Hayırlı olur inşallah. Hiç sıkıntı etme bence aldırmayada kalkma. Rabbim sana o bebeği verdiğine göre bi bildiği vardır. Sadece dua et. O bebekle evine huzur bereket birlik beraberlik mutluluk gelsin. Herşey sizin içün daha güzel olsun. Aldırırsan çok pişman olursun için yanar ama geri dönüşü olmaz. Hem iki sene sonra hamile kalmak istediğinde vicdan azabın artar. İkiz gibi büyüt bence bundan sonrasında dikkat edin. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Bol bol dua et sadece.

Ben de arkadaslara katiliyorum aldirml cok buyuk gunah vardir herseyde bir hayir ben oyle inanirim.rabbim verdiyse bir bildigi var biz bilmeyiz o bilir

İkisi de senin yavrun. Şimdi kucağındaki ile aynı değil mi o da? Allah'ın bahsettiği bir can. İki bebeğin arasındaki tek fark birine dokunamıyor henüz hissedemiyor oluşun.
Benim annem 30 yıl önce aldırmış hala ağlar... Yaklaşık bir buçuk yaş olacak arada. Birlikte gülüp ağlayacak birlikte büyüyecekler. Allah her şeyin hayırlısını versin vardır bir bildiği. Belki de senin bu dünyadaki en büyük sınavın bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…