bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizimkide emmedi biliyorsun sagarak verdim canım ondan uykuda bizde sıkıntı yaşamadık şükürler olsun Allahım yaşayanlara yardım etsin, kendi düzenini kendi oturttu uyku eğitimi uygulamadim bende sadece sabah çok erken kalkıyor 7 de gün bitmiyor ondan yana sıkıntı yaşıyoruz onun dışında iyiyiz

Merhaba hatunlar bol aksilikli de olsa biz dün akşam geldik eve. 3,5 saatlik yolu 7 saatte gittik. Abim gelecekti bizimle onun yerine yengemle yeğenim gelince otokoltuğunu söktük bi yandan kucakta yusuf keremle. Bi yandan trafik falan derken pek bi mağdur olduk ve şaka gibi eşimin babaannesini falan ziyarete gittik orada da yollarda çalışma İstanbul dönmek için evden çıktık balık tesisleri vardı benim beğendiğim gidelim mi dediler dedim kapanmıştır orası da kesin bu şansla aradık öyle gittik 3 balığı yiyip bütün stresi attım tabi dönüşte yine trafik

Neden sessizlesti buralar gonulll L Larendee görünmüyorsunuz
Buralardayim canim aslında da okuyup çıkıyorum genelde kimse yoksa.gun icinde oglus ve kizima yetismeye çalışıyorum vs. Simdiden başladı minik kavgaları cok komik oluyor ve galiba yoruluyorum.2 gündür de uykusuzluk var sabahları zombi gibi kalkip günü normal bitiriyorum... Sen naptın uykusuzlugu

Ayy maşallah canım ya nazar değmesin defne kıza. Bizim sıpa da hiç emmedi ama gece 2saatte bir uyanır sabahta 6da kalkar. Bende bırak 10u sabah 8 e kadar uyuduğunu görecek mıyım acaba

Canım geçen gün tvde Demir eksikliği olan çocukların uyuyamadığını söylüyordu bi kan tahlili yaptır istersen

Sen daha önce düşersin gibi geliyor bana :) ama şansımı deneyim verebildiğim kadar kardır

My moonlight abanta gelecekti onu yakalıcam ya ben gitmicektim eşim ille de gel diyince kıyamadım netice de çocuğumun babası 5 senelik evimin direği
Kuzum biz boluya salı geldik cumartesi döndük. Bayıldım oralara ne güzel yemyeşil. Gölcük yedigöller abant gezdik gördük. Yedigöller de orman yürüyüşü yaptık bol bol foto çektik. Buranın sıcağından sonra oradaki yağmurlu serin hava çok iyi geldi

Kızlar benim oğlanın üst dişleride patladı ve patlamaya devam ediyor iyice kabarmış üst damak. Ama 10 gündür filan ishal çocuğum. Mikrobik değil eminim sarı renkte. Ama yinede zayıfladı epey eski tontişliği kalmadı hiç. Sizin bıdıklar nasıl?

ayy aynenn bizimki de öyle diyor sen görürsünn ben sana yapcağımı biliyorum :) sabahın 5 inde uyanıp bir bana tokat atıyor bir babasına :))
Benimkide akşam 10 gibi uyuyor. Gece 3_4 sefer uyanıp mama istiyor halen. 1 kere filan normal de3_4 fazla değilmi? Sabahda 5-6 arası uyanıyor seninki gibi yüzümüze şap şap vuruyor arka arkaya. Saçımızı çekiyor. Büyüyünce o saatlerde okul var deriz mırın kırın ederler

ay valla yaa ozmanda inadına ben vurucam onun suratına şap şap yaramazlıktan gözleri parlıyor benim üstümden babasını üstüne ordan yatak başına tırmanıyor küçük tarzan :) uyanma konusunda inan canım 3 4 oldumu ohh diyorum. bu gece öyleydi inadına gece 12 ye kadar beklettim. sırf uyanmasın gece çok diye düşün önceki sabah 5 de uyanmışım öldüm ama gece en azından 3 saati geçmiş uyumuşum göğsüm süt dolmuş ordan anlıyorum uyuduğunu :))

ayy benim minnnoşuma noldu. diş ishal yapar derler ya ondan mı ki. yavru çok zorlandıysa belki. bizde öyle bir durum yok şimdilik zaten bir tane dişimiz var kilo almaya devam ivedik gibi olduk

Bi parça daha iyi ama yinede uykusuzun ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…