bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Öyledir kuzum yeşil aşkı depreşiyor insanda bakalım eşimle hiç beraber gidemedik senelik izninde bende gitmeyi istiyorum gezemeden dönüyoruz zaman kısa olunca

Öyledir kuzum yeşil aşkı depreşiyor insanda bakalım eşimle hiç beraber gidemedik senelik izninde bende gitmeyi istiyorum gezemeden dönüyoruz zaman kısa olunca
Aynen öyle yeşile doyuyor gözümüz temiz hava oh miss. Senin kv nerede oturuyor orada nereye gidiyorsunuz. Biz Karacasu ilçesinde kaplıca otelinde kaldık. Dağın eteğinde yemyeşil sakin. Orayıda sevdim. Merkezide gezdik biraz çarşıyı filan. Seneye birdaha istiyorum.

Öyle düşünme. Şuan hep negatif olan taraftan bakıyorsun. Rabbim bu zamanı uygun görmüş ve nasip etmiş. 2-3 sene sonra düşünüyorum dediğinde belki hiç olamayacak bilemezsin. Bizim istediğimizde değil Allah ol dediğinde oluyor canım. İlk bebeğimi 4 aylık hamileyken kaybettim sonra tedaviler süreçler kk de öyle üye oldum. Ve hâlâ tedavi görüp bekleyenler var. Bu öyle mucize bişi ki dünyaları versen sahip olamayacağın bişi. Ama rabbim sana yeniden nasip etti. Beraber kardeş kardeş büyürler. İkisi de aynı can senin canın. Bunun pişmanlığı bi ömür bırakmaz seni. Güzel düşün hakkında hayırlısı olsun

O otelin orada kaplıca hastanesi de var bi kere girmiştim annem yattığı zamanlarda. Biz Mengen tarafındayız canım merkeze uzağız annemler 45 kayınvalidemler 30 dakika uzaklıkta merkeze.. Bolu daha da güzelleşti eskiden bi çalışma gelişme yoktu ama merkezi anıt park meydanı falan yürüme alanı yaptılar çok güzel oldu. Eşimin iş imkanı olsa yaşanacak bi şehir. Tabi kışın tısss tısss

Zor gebelik geçirdim. Şimdi çok korkuyorum gebeliğin meçhul kısmından... Ama 7 ay olmasına rağmen o kadar çok özledim ki... İçimde bir kıpırtı olmasını dokununca onu hissetmeyi... Epiduralsiz normal doğum yaptım ve inanın doğumu da özledim. Hani onca sancının sonunda Allahın verdiği mucizeyi görüyor ya insan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…