bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eşim geldi şimdi aldıralım bakamayız diyor bu çocuk da rezil olur diyor off alıcam ben
Allah kimseyi darda bırakmasın. O bebeğin kendi tercihi değildi bu.
Sen Allah'ın bir kulunu taşıyorsun elbet yardım eder sana. O da evlat. Bir evlat için ötekinden vazgeçmek çok zor. Allah yardımcınız olsun inşaallah bir çıkar yol bulunur.

Canım profillerine gözattımda @angel_love hamile allah kucağına almayı nasip etsin mneeee hamile değilmiş yengesi adına takvim yapmış.
Aaa maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bazen bende özlüyorum hamileliği mi ama 2. Cesaret yok eşim arada istiyor da ben çalışıyorum gurbetteyim bakamam 2. Diyorum nasip artık

Mengen tarafına geçmeyi düşündük ama zaman kısıtlı olunca nasip olmadı. Kaplıca hastanesini gördüm otelin yanındaydı. Fizik tedavi yapılıyormuş. Ama bolu merkez küçük yürüme yolu olan bi caddesi var alışveriş yemek için okadar. Bence bolu merkezin gelişmeye ihtiyacı var daha. Yolları binaları yenilemek gerekir.çevre düzenlemesi eksik. Belediye Başkanlığına mı aday olsam

Aaa maşallah allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bazen bende özlüyorum hamileliği mi ama 2. Cesaret yok eşim arada istiyor da ben çalışıyorum gurbetteyim bakamam 2. Diyorum nasip artık
Herşey gönlünce olsun canım:) hamileliğimin bende özlüyorum ama 2 çocuk var. Rabbim bilir artık Allah hakkımızda hayırlısını versin bana yeter sanırım iki kuzum:))

Eşim geldi şimdi aldıralım bakamayız diyor bu çocuk da rezil olur diyor off alıcam ben
Aldırmayın ya. Keşke baştan güzel önlem alsaydınız ama olmuş artık, yanındaki bebişinle ne farkı var?
Kesinlikle pişman olursunuz.
Evet zorlanırsın ama sadece birkaç sene.
Benim de kardeşimle 20 ay var aramızda ama bence çok ideal.
Sezaryen olmasam düşünürdüm ben de.

Bizde seni unutmadık canım:) nasılsın bebiş nasıl? Çok sevindim senin adına bebişin ismi ne?

İyiyiz çok şükür canm ufak tefek sıkıntılarımız var Allaha şükür iyiyiz :) Muhammed İbrahim oğlumun ismi :) sizin bebişler nasil

İyiyiz çok şükür canm ufak tefek sıkıntılarımız var Allaha şükür iyiyiz :) Muhammed İbrahim oğlumun ismi :) sizin bebişler nasil
Adıyla yaşasın kuzucuk bizim kuzucuklar kasım görünümlü ekim bebeleri çoğu ve hepsi yaramaz uykusuz :)

Adıyla yaşasın kuzucuk bizim kuzucuklar kasım görünümlü ekim bebeleri çoğu ve hepsi yaramaz uykusuz :)
Bende mart görünümlü Şubat annesi 28 Şubat :)) aynı sıkıntı bizde de var gündüz uykumuz neredeyse hiç yok gece idare ediyoruz işte :)

Herşey gönlünce olsun canım:) hamileliğimin bende özlüyorum ama 2 çocuk var. Rabbim bilir artık Allah hakkımızda hayırlısını versin bana yeter sanırım iki kuzum:))
Amin canım rabbim yavrularimizi korusun Allah bilir dediğin gibi birde kızım oldu çok isterim ama yaş 35 hemen yaptım yaptım oda zor bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…