bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy bacilar yaa uzun zaman girmeyince unutulmusumdur diye yazmak istemedim. Ama goruyorumki yanilmisim. Valla yaa ne guzel zamanlar geldi gecti hizla. Benim kuzum 8 aylik oldu. 2 gundur bildiginiz emekliyo. Ondan oncede 2 haftadir falan yan ve arka arka emekliyodu. Hamd olsun biz iyiyiz. Sizler nasilsiniz bal bebisler nasil

Selam kızlar nasılsınız?
OĞLuşum tutunarak kalkmaya başladı artık.
Tam bi sıpacık oldu.
Emerken oyunlar filan yapıyor :)
Maşallah bundan sonra bağlasan durmaz Allâh kolaylık versin. Gerçekten şuan en zor zamanları yürüse diye bekliyorum. Duvarlardan tutunarak yürüyor ben peşinde koşuyorum kafayı çok vuruyor benimki çok düşüyor adamakıllı yürüse biraz daha kolay olacak.

Canım Allah sabrını da rızkını da verir rızk Allahtandir kul sadece aracıdır rızk endişesiyle evlatlarımızı öldürmeyin rızkını biz veririz diye ayet var sakın maddiyati dusunme.tabi ki çok zorlanacaksin manevi olarak.sana çok kolay olacak diyemem.ama annelik de böyle anlam kazanıyor emek sabir sevgi.. insan emek vermediği uğruna yorulmadığı şeyi sevemez bile.Allahim sana güç kuvvet rızk ve kolaylık versin sakın aldırmayı aklindan bile geçirme lütfen sonra çok pişman olursun ve hicbir anne neden dogurdum bu çocuğu demez iyi ki de dogurmusum dersin her zorluğa ragmen.bebek için 2 ameliyat bir negatif tüp bebek denemesi geçirmiş biri olarak o evladı sadece Allah'ın gönderebilecegini baska kimsenin gücünun yetmeyecegini öyle iyi biliyorum ki..bebeğin hayırlı evlat olur sana inşallah yüzünü güldürür de iyi ki dogurmusum dersin

Hayirrrr olamazz:)yürüyüş kesin yap yoksa zor veriliyor annemler geldi ya eve girmiyorum.disarlarda gezmekten gece çok ayak ağrısı çektim ama zayiflamisim da:) hadi 80 kilo olmanı bekliyoruuum:)

İyiler şükür benimki 17 sinde 9 ayı dolduracak. Seninkine de maşallah büyütmüşsün. Yalnız bizi satıp başka topiklere yelken açtığın gözümüzden kaçmadı

Hayirrrr olamazz:)yürüyüş kesin yap yoksa zor veriliyor annemler geldi ya eve girmiyorum.disarlarda gezmekten gece çok ayak ağrısı çektim ama zayiflamisim da:) hadi 80 kilo olmanı bekliyoruuum:)
Kız sen böyle dedikçe gündüz yediğim yemekler gözümün önünden geçiyor. Kendime söz veriyorum salatalık marul kemircem diye. Yarın daha sıkı bi diyete başlayım bari utanıyorum kız senden bu kiloda inadına tırmanışa geçti. Dur yarın ikindi kızı parka götürcem bende oğluşla parkın çevresini turlarım. 80 altına bari bi insem ama vercem bak gör

Niye unutalim be ya:) bız kimseyi unutmadık çoğu kişi burayı bosladi

Utan utan seni gidi seni:):) aksam 6dan snra yemiyorum ben.gece TV karşısında atıştırma bsyler:):)

Ahahaha ol kız ol bizim aileden oylar sana bu iyi hali deprem bölgesi olduğu için pek yenileme yoktu. Anıt parkı eskiden harabe gibiydi o yürüyüş alanı yoktu cadde araba dolu falan o yüzden şimdiki hali eskiye göre çok iyi. Göller çok fazla bolu da gezilecek yerleri genelde yeşillik 2 büyük avm si var o da dağ başı ama ben birine gittim bolu dağının orada beğendim

Ne güzeldi dimi. Bende zorlu geçirdim hep bi an önce doğum kısmına gelsek diye beklerken doya doya yaşayamamışım. Ne zaman oğlumu yanağıma değdirdiler o an yaşadım 9 ayı. çok şükür

Yaaa unutur muyuz uzun zaman biri girmeyip geldiğinde tam tersi saha da mutlu oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…