bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dün hamilelik özledim falan dedim ya kıskandı sanırım bizimki sabaha kadar uyutmadı. En sonunda ben de onu uyutmadım. 12de uyuduk birbuçukta kalktık o andan beri 10 15 dk uyku. En son attım yatağına iki oyuncakla yarım saat uyumuşum. Oh be dedim. Şimdi de o uyuyacak bir yarım saat daha uyuruz inşallah.

Hadi ins

Aaa dmtcm çok üzülmüştü düşük yapınca ben de çok sevindim
Bende üzülmüştüm ozaman hatırlıyorum bize söylediği günü ama şimdi inşallah yavrusuna kavuşacak.
Utan utan seni gidi seni:):) aksam 6dan snra yemiyorum ben.gece TV karşısında atıştırma bsyler:):)
Başüstüne 6 dan sonra yemek yok. Atıştırma yok meyve de mi yok

Bende üzülmüştüm ozaman hatırlıyorum bize söylediği günü ama şimdi inşallah yavrusuna kavuşacak.

Başüstüne 6 dan sonra yemek yok. Atıştırma yok meyve de mi yok
A Askina eskiya yaa beni de alın aranıza bence zayıflayayımm eve gidince bir tartılayımda önce. iş yerinde sıska olmasına rağmen devamlı rejim yapan arkadaşım istifa etti, o varken bende hep diyet şeyler alıyordum. bir diğer arkadaşımda kilolu ve çok yiyor şimdi onunla Allah ne verdiyse yiyorumm :)

Avmleri uzağa kurmuşlar ozaman zaten şehir merkezi küçük o yüzdendir. O caddede küçük bi avm vardı ama girmedik. bulunun en güzeller şeylerinden biride bolçi- bolu çikolatası fıstıklı olan A Askina eskiya duymasın sakın

gel yamacıma arkadaşım. Merak etme sen A Askina eskiya bizi hizaya sokacak. Ben kahvaltıda bir dilim ekmek üzerine süzme yoğurt sürüp yedim. Öğlen ne yesem sağlıklı onu düşünüyorum. Akşama patlıcan yemeği yapıcam 6 gibi yerim. Marul salatası ile. İnşallah vericez.

İyiler şükür benimki 17 sinde 9 ayı dolduracak. Seninkine de maşallah büyütmüşsün. Yalnız bizi satıp başka topiklere yelken açtığın gözümüzden kaçmadı
Ahh bacim dogumdan sonra uzun süre girmedim. Sonra ara ara okudum burayi. Ama yazmadim. Simdi girmemin sebebide yeni bebek geliyo ailemize onun heyecani sardi. Uzun zamandir bekliyorduk hamd olsun oldu

Tamam canım sen de gel ben kilomu guncelledikce gaza gelirsin sen de:)

Offf ben de az yemedim o bolcilerden ne biçim bı cikilota o yaaaaaa bak aklıma getirdin:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…