bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
oğluımun en tatlı anlarını kaçırıyorum ilk emekleme ilk diş hep annemler gördü. Neyse bakalım bundan sonra birlikteyiz inş :)
Ben 73 74 le hamile kalmıştım halbuki :) hamilelik bende değişik ters etki yaptı :)

Şanslısın ozaman bi daha hamile kalsan erirsin

Bana öyle geliyor ki sen ankaraya gidince keşke önceden işi bırakıp gelseymişim diceksin.

Canım bende sezeryan oldum kasımda işin bir de o boyutu var. Gerçekten zor bir durum bakacak kimsem olsa vallahi hiç aklıma getirmem büyürler birlikte ama kimsemiz Yok psikolojik olarak bile hazır değilim düzenlemedim Doğumdan sonra

Kızlar yarın beni doğurtan dr a gideceğim bakalım o ne diyecek aradım gel dedi bir bakalım dedi

Şanslısın ozaman bi daha hamile kalsan erirsin

Bana öyle geliyor ki sen ankaraya gidince keşke önceden işi bırakıp gelseymişim diceksin.

bilmiyorum ki işi de arada özlerim herhalde ama oğlumdan değerli değil. onu özlediğimin yanında bir hiç olur yani :) yemekten geldim sadece ayran salata yedim tatlıların yanından bakmadan kaçtım

Çok geçmiş olsun canım yavruna ya aynı durumu bizde 1ay önce yaşadık benim kızım parkeye düştüğünden alnı biraz kızarmıştı buz koymuştum.. İnşallah bir daha yaşamayız

Büyük konuşmak istemem asla ama o can Allah'ın kulu. Ve onun da yaşam hakkı var. Arkadaşım 18 ay ara ile iki sezeryan oldu. Evet canı acıdı ama geçti. Ben normal doğum yaptım sözde dikişlerin açıldı 20 gün hastanede yattım enfeksiyondan yerimden kalkamadım. Bebeğimi kendim ilk defa 40ının çıktığı gün yattığı yerden aldım. Evden dışarı çıkyığımda yürüdüğümde bebeğim 2 aylıktı. Arkadaşımın o çok zor olan ikinci sezeryan 10 günde iyileşti.
Ha 18 ay ara ile doğum yaptı bebekleri mi?? Bir yıl zorlandı ama ikinci bebek yaşına girdikten sonra çok güzel oldu şimdi bana da diyor arayı açma hadi diye. Keşke bu durumu yaşamasaydınız... Ne büyük sınav... Şu an sizin için tek dileğim bir yanlışlık olmasıdır. Evet sizin bedeniniz sizin aileniz sizin kararınız ama o da bir can. Evlat. Tıpkı 8 aylık kızınız gibi...

ah geçmiş olsun tatlım yaa

yoklama he

yaren92 Aaa kuzım çok geçmiş olsun. İnşaallah bir sıkıntı sorun olmaz. Allah korusun

Çok geçmiş olsun canım yavruna ya aynı durumu bizde 1ay önce yaşadık benim kızım parkeye düştüğünden alnı biraz kızarmıştı buz koymuştum.. İnşallah bir daha yaşamayız

Acile gittik muayene etmedi yara kusma var mı dedi yok dedim r o zaman dedi. Dedim hemşire hastaneye götür dedi o yüzden getirdim dedim 1-2 saat oyalan buralarda kusması falan olursa öyle getirsin dedi.

Beyimle aramızda ki müthiş sevgi bağı kılıma bişi olsa kılını kıpırdatmaz iyi geldi bu hey gidi geçmiş. sezeryana moral motivasyon 10 numara sevgili kocacımdan
Benim eşimde nasıl kesecekler nerden kesecekler diyodu bende dedim kurbak keser gibi tekbir getirip keserler heralde dedim adamdan cvp gerçek mi??? Oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…