bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oh keyfini çıkar tatilin. Sıcaklardan bizimkilerde yemiyor. Bol bol etsin bıdık en iyisini yapıyor. Benim sıpada emseydi iyiydi ama sağlık olsun.

Hayırlısı olsun canım bende soracaktım :) benim dediğim gibi yapmışsınız eşyaları böylesi daha iyi depodan bence. Yeriniz belli olur gidip rahatça kalırsınız oğlunla sende. Peki sen biraz daha alıştın mı ankara fikrine?
Alakasız ama senin başlangıç kilo ne? :)) hedef ne?

Ooooyyy geçmiş olsun kuzuma. Dün ablası kucaklayıp kanepeye koymuş mehmet giray ıda. Sonra çizgi filme dalıp unutmuş. Oda yere yuvarlanmış burnu kanadı çok ağladı yavrum. Bişey olmadı çok şükür. Yusuf keremde kusma gözde dönme sersemlik yoksa bişey olmaz inşallah. Düşekalka büyüyorlar işte

aynen canım senin dediğin gibi yapıcaz. Depoda eşyalar koktu mu kırıldı mı çalındı mı derdi olacaktı. Ankara fikrine oğluma ben rahat rahat bakacağım için alıştım biran önce işi bırakayım diyorum. Annemle babam ara ara ağlama nöbetine giriyorlar muhtemelen gidip üstünden biraz zaman geçmedikçe tam alışamayacaklar kilo konusunda tam net kilomu bilmiyorum ama 66 67 arasıyım 10 kg vermem lazım ama şimdilik 5 kg olsa bile çok iyi olur. boyum kısa 1.60 ım o yüzden anca beni toparlar o kilo

Geçmiş olsun kuzum. Ömrümden ömür gitti bi de yatak yüksek. Dizinde çizik var başında kızarma falan yok doktor kafa üstü düştüyse beyin cerrahı görebilir yazmış ama nasıl düştü bilmiyorum. Kafa üstü kızarır dimi kafası.

Yok bizimki kızarmamıştı dün.sen yinede takip et. Oğlun normalden farklı davranırsa kusarsa götürürsün. Zeynep zülal'im de 8_9 aylıkken otelde yataktan düşmüştü fayans yere bende çok korkmuştum ama otelin doktoru gözlerine baktı dönme yok dedi kusmada yoksa problem yok dedi. Kendin muayene et bakalım. Bişey yoktur bence telaş etme. İçin rahat etmezse doktora götür.

Siz gidince annenle babanda alışır özlerse yanına gelirler yada sen gelirsin. Hem orada dediğin gibi oğlunla her anı paylaşcaksınız en iyisi bu:)) hakkınızda hayırlısı olsun canım. Senin kilo azmış benim çok yol almam lazım:)))

Eeee meyve yokmu yaniiiii @ayseankara izin verdiydi kız niye öyle dedin şimdi
Yok kuzum bildiğin şeker işte meyve :)) Hele ki muz akşam katiyyen yasak. Hamileyken lop lop yidimm geceleri yavruma yağ olsun diğe tabi bana oldu o ayrı
Yalnız bence bir de L Larendee yanıtlamalı bu konuyu.

Yok kuzum bildiğin şeker işte meyve :)) Hele ki muz akşam katiyyen yasak. Hamileyken lop lop yidimm geceleri yavruma yağ olsun diğe tabi bana oldu o ayrı
Yalnız bence bir de L Larendee yanıtlamalı bu konuyu.
Benim baya gitti şükür de 4 kilo kaldı gitmiyor bir türlü ya yerleşmiş bu yağ kar heralde erimiycek göbek kaldı:)

Hey gidi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…