bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Süpersin valla 6da yersin parkta da yürüyüş..ertesi güne gramlar düşmeye başlar:)

Biz burda fotolarini paylaştık albümlerde olsaydın gorurdun :) oğlusum çok iyi ve çok yaramaz senin de mi oglandi cnm
Yok canim benim kizim var. Tabloda erkek yaziyo ama bu arada topikimizin sahibi mevhibe anne napio merak ettim buralardani oda.

Sist noluyo bakalim biri diyet mi dedi buyrun benimmmkızlar durmak yok kilolara veda zamani

kızlar nasılsınız?yoğunluktan yazamıyorum sağolsun kucugumde gezmeyi sevdi kışın evde kalmanın acısını fena çıkarıyoruzSıcaklardan doğru düzgün bisey yemiyoruz acaip yüklendi bana.Şikayetçi miyim hayır emdikçe sütüm artıyor isini biliyor bıdık.O kadar yorgunluğa yüzmeye rağmen yine kalkıyoruz saat başı neyse 2 yasa ne kaldı:)

ohh ne güzel bol bol gezin :) ama 2 yaş mı dedinnn 1 yaş değil miydi o yıkıldım şuan :):)

ablamıza çektiysek tam 2 yaştı canım.inşallah sasirtirlar bizi.Sen ne yaptın ankara ya taşınma işini.
Canım daha eşime kurumdan yazı gelmedi yani geldi de mevcut kurumu henüz muvafakat vermedi ,oyalıyorlar:) bizimde biraz işimize geliyor. Yazısı gönderildğinde eşim önden gidecek. Eşyaları depoya koyma konusundan da vazgeçtik lojman 6 ay ve üzeri sürede çıkar derlerse geçici ev kiralıycaz düzenimiz belli olsun. 2 -3 ay eşim gelir ben giderim öyle öyle yazı kapatacağız galiba :) yani şimdilik bizde bir değişiklik yok canım sağol sorduğun için

Gün bize pek aydın olmadı yusuf keremi yanıma almıştım. Sesine uyandım yataktan düşmüş. Bi yerinde kızarıklık falan yoktu biras ağladı şimdi aynı. Ne yapmam gerek neleri takip edeyim. Doktoruna yazdım henüz dönüş yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…