bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar uzun oldu ama boyle yani.ilk basta bunu 1 ay kadar uyguladim sonra ramazan ayi girdi.simdi de her gittigimde değiştiriyoruz çünkü metabolizma hızlandırma yapıyoruz...

Diş olabilir canım bizim sıpa bi parça rahatladı çünkü diş çıkınca inşallah seninkide çıkarır rahatlar biraz

Ben rende kullanmıyorum. Kabuğunu sıyırıp ısırtıyorum elimle. Şeftali kiraz yumuşak meyveleri geviyor artık.
Bende artık öğrensin diye büyük büyük parçalar vermeye başladım biraz korkutucu oluyor ama inş ogrencek büyük lokma yutmayi, kayısıyı soyamadim ben denedim de çok sertti yumuşak olursa bide öyle deneyim

Canım benim çok mu özledin beni bende seni özledim eee daha daha nasılsın?
Şükür canim ya iyiyim.ufaklığın fenalıkları ile.tutunup kalkmaya çalışırken burnunun üstüne düştü yetişemedim burnu baya sıyrıldı kabuk bağladı.onun dışında sıkıntı şimdilik yok

herşey gönlünüzce olsun canım

Oh keyfini çıkar tatilin. Sıcaklardan bizimkilerde yemiyor. Bol bol etsin bıdık en iyisini yapıyor. Benim sıpada emseydi iyiydi ama sağlık olsun.
aynen canım 1 aydır nerdeyse hic kilo almamış tabii ev baskulu ile tarttım ama bakalım eve dönünce kontrole gideriz artık

Kizlar uzun oldu ama boyle yani.ilk basta bunu 1 ay kadar uyguladim sonra ramazan ayi girdi.simdi de her gittigimde değiştiriyoruz çünkü metabolizma hızlandırma yapıyoruz...
Ben bununla bi başlayım bakalım. Şuan ne var listende. Nasıl hızlanıyor metabolizma. Bir de kime gidiyorsun doktor.

Bebekleriniz kac kilo boy cm bas cm benikilerin arasi 1.200 acildi ikra 10 kilo boy 75 bas 43 meyra 8.800 boy 74 bas 42.5 son olcumleri

peribalim bence aldirma derim benimde 2 tane oglandan sonra ikiz kizim oldu kuzenin 5 ay sonra tekrar hamile kaldi ikiz gibi buyuduler aralari 13 ay cok tatlilar bir birlerine cok duskunler bence gunaha girme derim iki mutlu kardes olucaklar rabbim uygun gormus tekrar seni anne olmani nasip etmis ... kiyma nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…