bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bebekleriniz kac kilo boy cm bas cm benikilerin arasi 1.200 acildi ikra 10 kilo boy 75 bas 43 meyra 8.800 boy 74 bas 42.5 son olcumleri
selam canım maşallah fıstıklara :) ikizlerde bu farklılık klasik galiba. Benim çevremdekiler hep öyle biri öbürüne göre daha kilolu oluyor :)

Bizde 7 ay 19 günlük olduk en son geçen hafta 10.800 kg - 74 cm boydu. bıngındak doktorumuz devamlı bakıyor birşey demiyor sormak benim aklıma gelmedi. Ama sanırım kapanmadı halen yumuşaklık geliyor elime okadar çok saçlıki anlayamıyorum :))

Ben bununla bi başlayım bakalım. Şuan ne var listende. Nasıl hızlanıyor metabolizma. Bir de kime gidiyorsun doktor.
Karamanda özele gidiyorum canin esra ustbas.yemeklerde ekmek hic yok.sabah yumurta peynir badem ceviz ara öğün turk kahvesi maden suyu.oglen 1 kase salata yada yogurtlu semizot.ara 15 badem 1 bardak ayran aksam 120 gr et balik uada tavuk yagsiz salata 2 galeta ara 1 yesil elma... Bu 1 hafta uygulanacak bakalim pazsrtesi tekrar gidecem

Massalahh minnosa 18 aya kadar kapanir cnm saglikla buyusun minnosun

Öbür liste daha kolay. Bu baya ağırmış. Kolay gelsin canım. Ben öbüründen başlayım ufak ufak

Massalahh pasacana cok iyi kilo boy biz geriden geliyoruz 8 aylik dogunca minnoslar biz geriden geliyormusuz tabi birde kiz olunca farkta olurmus ..
Seninkilerde maşallah iyiler canım. İkizler hemde erken doğdular öyle olduğu halde maşallahları var. Benimki erkek olunca galiba çok olmasada tontiş :))

Kızlar 8.5 aylık 9.1 kg 71 cm boy oğlumun presentil değerleri hep %90 dı niye geriledi anlamadım ek gıdayı iyi destekleyemedim belliki napcam ben

Kızlar 8.5 aylık 9.1 kg 71 cm boy oğlumun presentil değerleri hep %90 dı niye geriledi anlamadım ek gıdayı iyi destekleyemedim belliki napcam ben
Bence ayına göre çok normal. Benimkide 17 sinde 9 ayı dolduracak.doktor 1 yaş ölçülerinde diyor. Seninki tam ayına göre bence.

Canim kirmak istemiyorum ama bakamayacaksan korunacaktin o zaman yap yap aldır o zaman prezervatif var hap var spiral var ertesi gün hapı var hiç mi duymadın
Korunuyorum zaten canım aylık iğne ile, nasıl olduğunu anlamış değiliz bizde.. ama sen de haklısın bilmeden etmeden bu şekilde yazmak gibisi yok gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…