bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar 8.5 aylık 9.1 kg 71 cm boy oğlumun presentil değerleri hep %90 dı niye geriledi anlamadım ek gıdayı iyi destekleyemedim belliki napcam ben
ek gida ve süt olarak gunde nekadar ne verıyosun canım.aslinda normal sınırlarda ama daha once %90 cıvari ise dedgn gbi ek gıda az gelmiş olabılir.artk süt yetmıyor bu canavarlara :)

ek gida ve süt olarak gunde nekadar ne verıyosun canım.aslinda normal sınırlarda ama daha once %90 cıvari ise dedgn gbi ek gıda az gelmiş olabılir.artk süt yetmıyor bu canavarlara :)
Son zamanlarda ek gida hiç vermedim canim benim hatam istahsiz yemek istemedi bende zorlamadim sadece meyve ve peynir yedi o kadar. Süt zaten çok icmez canim 150 ml içiyor

Kızlar 8.5 aylık 9.1 kg 71 cm boy oğlumun presentil değerleri hep %90 dı niye geriledi anlamadım ek gıdayı iyi destekleyemedim belliki napcam ben
Benimki daha 8,5 kilo olmadı :)
Emiyor mu?
Takma kafana.
İlk 1 sene ek gıda adı üzerinde zaten. %70-80 ana öğün anne sütü ya da formül mamadır.

Korunuyorum zaten canım aylık iğne ile, nasıl olduğunu anlamış değiliz bizde.. ama sen de haklısın bilmeden etmeden bu şekilde yazmak gibisi yok gerçekten
Korunduğun halde üstelik kistlerinde varmış. Allah buna rağmen bi bebek bahşetmiş. Bence kürtajı tamamen kafandan çıkar. Allah dilerse asfalttan çiçek çıkarıyor ki gördüm. Dilerse gübreli topraktan bi çekirdek çıkarmıyor. Bence sadece şükret. Tevekkül et. Rabbimin emanetini reddetmek yerine sahip çık. Zaten imtihanlarımız kolay olamaz cennet kolay kazanılmaz. Cennet boşuna anaların ayakları altında değil biraz cefa çekicez. Bu senin kaderin. Kaza ve kaderin Allah'tan geldiğine inanmalıyız.

Senin durumunda olsam aynen kendime yukardaki cümleleri hatırlatırdım. Şuan o karnındaki bebek hisseder istenmediğini yapma ona bunu. Mahşerde BENİ ÖLDÜRDÜN ANNE derse ne yapacaksın? Gel sen rabbimin sana verdiğine razı ol ki, oda senden razı olsun. İnşallah gönlünü azıcık aydınlatabilmişimdir.

Son zamanlarda ek gida hiç vermedim canim benim hatam istahsiz yemek istemedi bende zorlamadim sadece meyve ve peynir yedi o kadar. Süt zaten çok icmez canim 150 ml içiyor
günde toplam 150 ml mi canım ? ek gıda verdiklerini devamlı değiştir istersen belki damak tadına uyan bir şeyler bulursun biraz öyle ilerlersin. yemeyen çocuk zor Allah yardımcın olsun. şuan için kg sorunu yok aslında ama ek gıda hiç almazsa giderek kilo alımı yavaşlayabilir

Ne güzel yazmışın canım diline gönlüne sağlık

Yok canım bir ogunde ortalama günde 1000 ml e yakındır. Aslında iyi alışmış gibiydi sonra sicaklar bastirinca koptu tamamen bende üstüne düşmedim bende de hata var

Kızlar ayda kaç grm almaları gerekiyor ? Bi de menenjit aşısının zamani gelmis yaptiracak mısınız

Canım emzik ve biberon meme reddinin en büyük etkenlerinden.
Facebook'ta emzirme sanatı grubu var, oraya üye olup derdini yazsana, baya yardımcı olurlar, emzirme danışmanları var.
Çok uğraştım canım ama olmadı 3 gün küvezde kaldı kucagima bile alamadım ondan oldu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…