bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayirli gunler ve cumalar hanimlar ben adet olamamistim ya hamileyim sanmistim ilacla adet oldum bugun alttan muayenede kucuk kucuk kistler oldgunu soyledi doktor ilacla dusurulmuomus oyle kalacaklarmis hamile kalmam biraz skntili olabilirmis eger hamile kalmazsam ilacla tedavi falan biseyler soyledi benim gbi olan var mi yada bu konuda bilgisi olan

Çok geçmiş olsun canım. Okurken tüylerim diken diken oldu. Rabbim beterinden korusun.

Ben yokken iyi muhabbet yapmissiniz.biara gecmise donerim baya uzun

Kizlar geldim ben ama su aralar yine cok fazla giremem haberiniz olsun.
rint canim gecmis olsun baya kotu dusmus yavrucak ama cok sukur Allah korumus.yazini okudum tuylerim diken diken oldu.sadaka verin canim zaten veriyorsunuzdur tahminimce yazilarindan onu anliyorum yinede bol bol verin ins
Sadaka belayi def eder ins.

canim gecmis olsn kayinpederne merak ettik.

canim gecmis olsn kayinpederne merak ettik.
Sagol canim.
Bi kac gun once sabaha karsi tlf geldi kpederin prostat sorunu var sonda takildi hastaneye gittiler.sonra ameliyat olcak dediler hastaneye yatis yapildi gerekli tahliller yapildi.ameliyat olcak diye beklerken ameliyat ertelendi.akcigerlerinde kitle gorulmus cevizden buyuk.
Simdi onun arastirilmasi yapilcak.uzulduk baya.bana gore kotu bi hastalik degildir tahminimce cunku cok dinc biri her gun tarlaya gider.sabah ayri aksam ayri.adam hala sondala geziyor durum boyle olunca.hakkinda hayirlisi artik.
Gorumcenin 2 cocugunada ben baktim bi kac gun.gorumcem onu hastaneye getir gotur yapti.yanina alcakti ama ben kabul etmedim bakarim nolcak dedim.zaten buyuk sayilirlar.istanbuldan halalar geldi abileri ameliyat olcak diye ben de kaldilar 1 gece.bu arada gorumcem 3.cocuguna hamile onada ayri bi sevindik.benim bidigimin pabucu dama atiliyor :))))
Bu arada bidigimin gozu kanlandi bi yere dugune gittik kvalide ile ikisinin gozleri ayni zamanda kanlandi enfeksiyon dedi doktor damla kullaniyoruz baya gecti sayilir artik.
Birde kulaklarimizi deldirdik cok da yakisti benim karaman kiza.kupeli kizim diye seviyorum simdilerde.
Cok sukur biz ailecek iyiyiz.

My moonlight okudum gecmise giden yazini gozlerim doldu yine.
Arada benimde aklima gelir her ani baya macerali anlar yasadik.bilemdigimiz sehir yol iz bilmezken dogum manisada hatta kimlikte yunusemre yaziyor dogum orda oldu.
3 cocugunda kimliginde farkli yerler yaziyor :))) yaramaz sipalarim benim.
Topigin ilk bebegi sayilir 6 ay sizle burda vakit gecirdik 7/24 beraberdik.hep birlikte heyecanlandik hep birlikte dua ettiniz bize.birbirimize dua ettik hepimiz.

Merhaba arkadaslar 17 kasim dogumlu bi oglum var ara ara takip ediyorum sizleri sessiz sessiz bi sorum olucak sizlere benim oglum dha puturlu yiyecekleri yiyemiyo oguruyo hemen nasil alistirdiniz sizler

Valla benimki zaten öyle babaya bakıp demiyo bilinçli degil bebe baba gibi bişiler söylüyodu oda gitti şimdi aba gibi bişiler söyledi az önce :) ben çıglık atarken agzına vuruyorum ses çıkıyo ya onu ögrendi elini agzına sokup o piti piti yapar gibi bişiler yapıp ses çıkarıyo.tükürmemiz hiç bitmedi zaten püskürtüm duruyo.aynen saglıkları yerinde olsun yeter şükür ateş bile yaşamadım ama işte böyle bişiler yapıp sonra yapmayınca yada yapmayınca korkuyorum iyice malum yesiklerimiz içtiklerimiz hep hhormonal bebekleride etkiliyo tabi

Canım çok geçmiş olsun kayınpeder e

Merhaba arkadaslar 17 kasim dogumlu bi oglum var ara ara takip ediyorum sizleri sessiz sessiz bi sorum olucak sizlere benim oglum dha puturlu yiyecekleri yiyemiyo oguruyo hemen nasil alistirdiniz sizler
Valla vere vere alıştırdim ilk başta oguruyordu çok şimdi artık astım kendimi büyük lokma vermeye çalışıyorum her fırsatta

Canım ben catalla ezip verdim hep blender hiç kullanmadım ilk basta ögürdü diliyle ittirdi simdi alıştı çignemeye ilk tel şehriye verdim ince ya yutması kolay öyle öyle alıstı simdi kalın veriyorum yiyor arada tıkanıyo korkma bişekilde cıkartıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…