bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim cok nadır ikimzde yanıyoruz çunku

Bende koyuyorum muslin ama yinede terliyoruz benim kanguru momfort baby kışlık gibi canım mümkün mertebe kaçıyorum takmaktan ama bazen mecbur kullaniyoruz

Benim air kanguru işe yaradı araya da Müslin koyuyorum asıl sebebim üstümü salya yapmasın diye

Kızlar kangurunun geldiği yerler benim vücudumda alerji yapıyor. Kıpkırmızı olup kabarıyor ve acayip kaşınıyor. Var mı yaşayan?

Dun bende gecmise bakarken cok cok eksigimiz oldugunu farkettim baya bi arkadas ugramaz olmus.bazi arkadaslari etiketleyecektim ama bazi arkadaslar dusuk yapti kimlerdi onlar karistirirm diye yalnis alintilamak istemedim.

Kızlar Kan ilacını veriyor musunuz kızım hastalandığında kan vermiştik iyi kansızlık yok dedi doktor bende vermedim ama öncesinde 2hafta vermiştim onun mu etkisi oldu

Sen bayaaa gec gelmissin aramiza.cogu kisi dogum yaptiktan sonra gelmissin.
because of you da gec katildi aramiza o bide hem bugunu takip ediyordu hemde tek tek gecmisi okudu :)))
Aaaa demek o da geç gelenlerden. Bugüne kalan en eski yaren92 ve ebyar var.
Benim geldiğimde 6000 kusur sayfa vardı. Başı ortayı sonu okumuştum. :)

Yok hiç olmuyor bende
Çok sıkıyorsun galiba
Canım valla hep aynı ayarda. Son dönemde olmaya başladı.

gonulll canım sen demiştin sanırım bebekler çişini yaparken titrer diye. Benim oğlanda geçen hafta birkaç gün çişimi yaparken titriyordu. Şuradan vardım bu kanıya. Emerken çiş yapıyor ya benimki de emerken bir iki saniye titriyordu. Bezini kontrol ediyordum ıslanmış oluyordu.
Bunun sebebi nedir acaba? TaeYang bilimsel bir yönü var mı canım bunun yani sebebi sonucu nedir ne değildir?

Kızlar yardım jokerden mama alacağım anneler kulübüne üye oldum ama ödeme kısmında indirim görünmüyor nasıl yapacağım?

whatsup grubuna katıldı çoğu ondan sonra yazmadılar birdaha
Instagram'da da arkadaş olmuşlar görüşmüşler çoğu ama buraya girmeyi bıraktılar.face grubuna girmstim ciktim isimler farklı kim kimdir karıştı watsup zaten yok geri buraya döndüm bura çok hosuma gidiyor :) hele sayfalar birikince okumak çok zevkli oluyor

Facebookta kimse yazmıyor grupta arada bir uğrasalardı bari.. Bebişler büyüdükçe burda kimse kalmaz gibime geliyor diğer gruplarda öyle oluyor

Bugün hiç derdim bitmedi Bebek bezi kampanyası görürseniz haber verin yavrular.
Ben bakarken gördüm sleepy kendi sitesinde indirim yapmış 7 paket bez 112tl kargo dahil 10paketi 150tl sleepy kullananlara duyurulur

Bugün hiç derdim bitmedi Bebek bezi kampanyası görürseniz haber verin yavrular.
Ben bakarken gördüm sleepy kendi sitesinde indirim yapmış 7 paket bez 112tl kargo dahil 10paketi 150tl sleepy kullananlara duyurulur
Hayırdır inşaallah ne derdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…