- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.881
Canım insanlar böyle hiç bı şekilde yaranamazsin olmasaydi emin ol herkes çocuk diye basının etini yiyecekti olmuyo diye seni uzeceklerdi.Allah veriyor ne güzel sukredeceklerine saçma sapan şeylerle sinir ediyolar.en çok da yakınları üzüyor insanı.en kötüsü de bu.olan oldu varsa bebek yapacakları tek şey sana destek olmak ama nerdeee.sen kimseyi takma en fazla 2 sene zorlanirsin sonrası çok güzel olur Allah'ın izniyleAslında eşimede kızgınım. Niye hemen duyurursun ki:/ ötekilerde destek olacaklarına köstek oluyorlar:/ hayırlısıyla bi sonuç alırım inşallah. Burada paylaştığımada pişman oldum. Keşke eşimede demeseydim kendi içimde sonuçlasaydım. Ama bana ders olsunçok mutsuzum yaaaa. Bununla ilgili değil insanlarla ilgilii
Seni çok iyi anlıyorum benim kardeşim de bana aciyor. 28 yaşında yiyip içip geziyor beni beğenmiyor evlenince görürüz onları da.yine kardeş işte daha evli değil anlamıyor diyorum ama çok da üzdü beni.aynen kimseden fayda yok Allah bize sağlık versin kimseye muhtaç etmesinAma bir daha kimseden yardım istemem tövbe. Oğlum çok ağlıyor diye annemden yardım almıştım ilk zamanlar. Tövbe kendim bakar kendim ederim kimseye laf düşürmem. Kv desen. Kendine bakacak adam arıyor 3. Çocuk fikrine ondan karşı. Eli tutuyor ayağı tutuyor benden sağlam maşallah şuan. Geçen sene biraz rahatsızdı ama menfaat için böyle konuşmasıda sinir etti beni. Kardeşim desen bekar çalışıyor arkadaşlarıyla yer içer gezer ablam yardıma ihtiyacın var mı ben bir gün çocuklara bakayım sen bi gez işin gücün varsa yap demedi. Geriden acıdı hep evlenip çocuk yapıp işi bıraktığım için. Şuan ona göre eve kapanmak zorunda kalmış 3. Çocukla iyice asosyal olmuş psikolojisi bozulacak bi kadınımçok zoruma gitti yaaaa
Sağ ol cnm bı okuyayım.o zaman bir yaşına kadar kesmeyelimCanım arkadaşımın doktoru 7.ayın ilk günü kestirdi gece beslenmesini. Bizimkine sordum çocuğun gelişimi mi uyku mu??? dedi. Anne ile bir arada olmak önemli gece beslenmesi 1 yaştan önce kesilmemesi emen bebekte dedi.
Bir de geçen de paylaşmıştım şu yazıyı çok güzel açıklamış. Sahi Allah benim sütümü tüm gece yetecek kadar kalorili yaratmadıysa vardır bir hikmeti. Ha bu ara benim sıpa azıttı olayı o yüzden bu bir iki gün güç toplayıp gece emzirmeyi ikiye indirecegim. Üç bile kabulüm. :)))
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...i-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
Boş ver canım sen herkesi. Eğerki durumun varsa bi yardımcı tut kendine. Ohhh o zaman herkes öyle güzel kapar ki o güzel çenesini. Ben ramazana kadar yardımcıyla idare ettim i. Haftanın 3 günü geliyordu. Yatak odam hariç evin diğer bölümleri ona aitti. Bazen çocukları bırakıp çıktığım da oluyordu, rahat rahat alışverişimi de yapıyordum. Şiddetle tavsiye ederimAma bir daha kimseden yardım istemem tövbe. Oğlum çok ağlıyor diye annemden yardım almıştım ilk zamanlar. Tövbe kendim bakar kendim ederim kimseye laf düşürmem. Kv desen. Kendine bakacak adam arıyor 3. Çocuk fikrine ondan karşı. Eli tutuyor ayağı tutuyor benden sağlam maşallah şuan. Geçen sene biraz rahatsızdı ama menfaat için böyle konuşmasıda sinir etti beni. Kardeşim desen bekar çalışıyor arkadaşlarıyla yer içer gezer ablam yardıma ihtiyacın var mı ben bir gün çocuklara bakayım sen bi gez işin gücün varsa yap demedi. Geriden acıdı hep evlenip çocuk yapıp işi bıraktığım için. Şuan ona göre eve kapanmak zorunda kalmış 3. Çocukla iyice asosyal olmuş psikolojisi bozulacak bi kadınımçok zoruma gitti yaaaa
Benimki emzik hiç almadı. Biberon da almıyor artık. Ama şu an saat başı emmek istiyor. Her emme de yarım istiyor. Yatağına koyuyorum geri emmek istiyor. Meme ağzından düşünce uyanıp ağlıyor.Gece doyurmasi nasıl durdurulurki ya ağlıyor ama emzik falan da susturmaz
Kız aynı benim kız da böyle ya çare bulursan banada şöyle ne olurBenimki emzik hiç almadı. Biberon da almıyor artık. Ama şu an saat başı emmek istiyor. Her emme de yarım istiyor. Yatağına koyuyorum geri emmek istiyor. Meme ağzından düşünce uyanıp ağlıyor.
Bir uyanmada pışpışlayayım kucağımda uyutayım bir uyanmadan emzireyim diyorum ama bakalım
Tamam da sonuc neeee cikmadimi daha tahlillerMerhaba kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim kan vermeye çocuklarımla tabi. Doktor tahlil bandrolü hazırlarken istemediğini biliyorum dedi bişeyler yazarken. O an kadını dövesim geldi. Yooo gayette istiyorum niye istemeyim dedim. Bebeğin kaç aylık dedi. 10. Ayında dedim. İyi hayırlı olsun bakalım maşallah maşallah dedi ağzını yayarak:/// nasıl sinirim tepeme çıktı sabah sabah. Ya diyelimki istemiyorum. Damarıma basar gibi böyle denirmi. Sanane bi kere. Ne düşüncesiz insanlar var yaa. Tamam bile isteye olmadı belkide yok şuan belirsiz ama olursa neden istemeyim ay çok gerildim sabah sabah. Hamile değilsem de çalışmalara başlıcam o olcak. Zaten kv ve annem duydu eşimin sayesinde onlarda ayrı bi sinir etti. Bebeğin küçük nasıl bakıcan vs. Kardeşim ayrı bi gerzek:/ yok eve kapandın hayatın bitti tek.işin çocuk bakmak. Belki ben senin gibi gezmeyi sevmiyorum çocuklarımla evde kendi dünyamda mutluyum sizene yaaaaBunalıma girdim iki günde sayelerinde
Kiz niye pisman oldun.Allah nasip ettimi ne yapsan bos.benim kizimde 16 aylikti supriz yumurta cika geldi.annende seni dusunuyordur biraz zorlanirsin diye.onlar da alisirlar yakinda supriz torunlarina.Aslında eşimede kızgınım. Niye hemen duyurursun ki:/ ötekilerde destek olacaklarına köstek oluyorlar:/ hayırlısıyla bi sonuç alırım inşallah. Burada paylaştığımada pişman oldum. Keşke eşimede demeseydim kendi içimde sonuçlasaydım. Ama bana ders olsunçok mutsuzum yaaaa. Bununla ilgili değil insanlarla ilgilii
Artık büyüdüler meme bağımlısı oldular işiniz zor canım Allah yardım etsinBenimki emzik hiç almadı. Biberon da almıyor artık. Ama şu an saat başı emmek istiyor. Her emme de yarım istiyor. Yatağına koyuyorum geri emmek istiyor. Meme ağzından düşünce uyanıp ağlıyor.
Bir uyanmada pışpışlayayım kucağımda uyutayım bir uyanmadan emzireyim diyorum ama bakalım
Haklısın canım çok iyi fikir bu:)Boş ver canım sen herkesi. Eğerki durumun varsa bi yardımcı tut kendine. Ohhh o zaman herkes öyle güzel kapar ki o güzel çenesini. Ben ramazana kadar yardımcıyla idare ettim i. Haftanın 3 günü geliyordu. Yatak odam hariç evin diğer bölümleri ona aitti. Bazen çocukları bırakıp çıktığım da oluyordu, rahat rahat alışverişimi de yapıyordum. Şiddetle tavsiye ederim
Kizlar instagramda dm yi nerde bulcam ben.dm den mesaj gelmis galiba bulamiyorum.
Evet ya gonulun adı ne :)Canım ilk akış ana Sayfa varya mesaj geldiyse orada tepede 1 yazar ona tıkla. Ya da benim telefonda ki gibiyse ekranı yana kaydırman yeterli. Birde adın ne
Evet ya gonulun adı ne :)
Canım ilk akış ana Sayfa varya mesaj geldiyse orada tepede 1 yazar ona tıkla. Ya da benim telefonda ki gibiyse ekranı yana kaydırman yeterli. Birde adın ne
Evet ya gonulun adı ne :)
Tlf me instagrami indirdim de buldum dm yi :)))
Ben sizi ekledim bulduklarimi.kendi adimiz yaziyordu hep.bas harflerini aldim sonra guzu_zugu oldu:)))
Beni cozdun mubende kesin tanıdık bu dedim de henüz çözemediklerim var
Aferim akilli kizin hali baskaYagmur8991 dün eşimin doğum günüydü. Bi önce ki geceden ayarladım planı. Eve geldi eşim yemek yedik amcaları geldi oturduk sohbet muhabbet sonra o yattı bende çocuğu uyuttum geldim salonu süsledim balon fotograf hediye pasta mumlar falan. Tam mumları yaktım bi ağlama sesi bizim bıdık uyandı. Yanına gittim ama mumlar yanıyo bende heyecan tavan neyse salladım uyudu o kısmı hayalde ki gibi olmadı müzik falan olacaktı. eşimi aldım içeri geldik çok mutlu oldu sordum bekliyor muydun diye akşam yemeğini görene kadar bi ümidim vardı dedi dünden kalan yemekleri görünce o da gittiydi dedi güzel geçti sende yap tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?