bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım insanlar böyle hiç bı şekilde yaranamazsin olmasaydi emin ol herkes çocuk diye basının etini yiyecekti olmuyo diye seni uzeceklerdi.Allah veriyor ne güzel sukredeceklerine saçma sapan şeylerle sinir ediyolar.en çok da yakınları üzüyor insanı.en kötüsü de bu.olan oldu varsa bebek yapacakları tek şey sana destek olmak ama nerdeee.sen kimseyi takma en fazla 2 sene zorlanirsin sonrası çok güzel olur Allah'ın izniyle

Seni çok iyi anlıyorum benim kardeşim de bana aciyor. 28 yaşında yiyip içip geziyor beni beğenmiyor evlenince görürüz onları da.yine kardeş işte daha evli değil anlamıyor diyorum ama çok da üzdü beni.aynen kimseden fayda yok Allah bize sağlık versin kimseye muhtaç etmesin

Sağ ol cnm bı okuyayım.o zaman bir yaşına kadar kesmeyelim

Boş ver canım sen herkesi. Eğerki durumun varsa bi yardımcı tut kendine. Ohhh o zaman herkes öyle güzel kapar ki o güzel çenesini. Ben ramazana kadar yardımcıyla idare ettim i. Haftanın 3 günü geliyordu. Yatak odam hariç evin diğer bölümleri ona aitti. Bazen çocukları bırakıp çıktığım da oluyordu, rahat rahat alışverişimi de yapıyordum. Şiddetle tavsiye ederim

Gece doyurmasi nasıl durdurulurki ya ağlıyor ama emzik falan da susturmaz
Benimki emzik hiç almadı. Biberon da almıyor artık. Ama şu an saat başı emmek istiyor. Her emme de yarım istiyor. Yatağına koyuyorum geri emmek istiyor. Meme ağzından düşünce uyanıp ağlıyor.
Bir uyanmada pışpışlayayım kucağımda uyutayım bir uyanmadan emzireyim diyorum ama bakalım

Kız aynı benim kız da böyle ya çare bulursan banada şöyle ne olur

Tamam da sonuc neeee cikmadimi daha tahliller

Kiz niye pisman oldun.Allah nasip ettimi ne yapsan bos.benim kizimde 16 aylikti supriz yumurta cika geldi.annende seni dusunuyordur biraz zorlanirsin diye.onlar da alisirlar yakinda supriz torunlarina.
Senin elinde degil inanki Allah onu nasip etmis size bi kere.

Artık büyüdüler meme bağımlısı oldular işiniz zor canım Allah yardım etsin

Haklısın canım çok iyi fikir bu:)

Canım ilk akış ana Sayfa varya mesaj geldiyse orada tepede 1 yazar ona tıkla. Ya da benim telefonda ki gibiyse ekranı yana kaydırman yeterli. Birde adın ne

Evet ya gonulun adı ne :)

Tlf me instagrami indirdim de buldum dm yi :)))
Ben sizi ekledim bulduklarimi.kendi adimiz yaziyordu hep.bas harflerini aldim sonra guzu_zugu oldu:)))

Yagmur8991 dün eşimin doğum günüydü. Bi önce ki geceden ayarladım planı. Eve geldi eşim yemek yedik amcaları geldi oturduk sohbet muhabbet sonra o yattı bende çocuğu uyuttum geldim salonu süsledim balon fotograf hediye pasta mumlar falan. Tam mumları yaktım bi ağlama sesi bizim bıdık uyandı. Yanına gittim ama mumlar yanıyo bende heyecan tavan neyse salladım uyudu o kısmı hayalde ki gibi olmadı müzik falan olacaktı. eşimi aldım içeri geldik çok mutlu oldu sordum bekliyor muydun diye akşam yemeğini görene kadar bi ümidim vardı dedi dünden kalan yemekleri görünce o da gittiydi dedi güzel geçti sende yap tavsiye ederim

Aferim akilli kizin hali baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…