- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.841
Doğruluğu varmı acaba araştırmam lazım
Kız beni ekle @alpellla yeni açtım hesabımı :))Anam kimler ekleşiyi benim 2 hesap var biri örgü için olan minikgurumii diye diğer adım da yazıyor orada
Offf ya rahatimiz bozuldu he ne güzel mutlu Mesut kullanıyorduk napicam şimdi ne kullancam yareeeeenCanım israil ürünleri hakkında bu söylenti hep var. Prima domestos orkid falan
Tamam canımKızlar ben örgü sayfamdan ekledim orası süreklilik diye ama diğer hesabı da açınca eklicem
Bırak bebişim ya milletin ağzı torba değil buzesin tıka kulaklarını bebislerinle mutlu mesut yaşıyorsun işte sanki bir sensin 3. Çocuk sahibi ayy bu insanlar sinir ediyor beni sanki rızkını onlar veriyor yaMerhaba kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim kan vermeye çocuklarımla tabi. Doktor tahlil bandrolü hazırlarken istemediğini biliyorum dedi bişeyler yazarken. O an kadını dövesim geldi. Yooo gayette istiyorum niye istemeyim dedim. Bebeğin kaç aylık dedi. 10. Ayında dedim. İyi hayırlı olsun bakalım maşallah maşallah dedi ağzını yayarak:/// nasıl sinirim tepeme çıktı sabah sabah. Ya diyelimki istemiyorum. Damarıma basar gibi böyle denirmi. Sanane bi kere. Ne düşüncesiz insanlar var yaa. Tamam bile isteye olmadı belkide yok şuan belirsiz ama olursa neden istemeyim ay çok gerildim sabah sabah. Hamile değilsem de çalışmalara başlıcam o olcak. Zaten kv ve annem duydu eşimin sayesinde onlarda ayrı bi sinir etti. Bebeğin küçük nasıl bakıcan vs. Kardeşim ayrı bi gerzek:/ yok eve kapandın hayatın bitti tek.işin çocuk bakmak. Belki ben senin gibi gezmeyi sevmiyorum çocuklarımla evde kendi dünyamda mutluyum sizene yaaaaBunalıma girdim iki günde sayelerinde
Offf ya rahatimiz bozuldu he ne güzel mutlu Mesut kullanıyorduk napicam şimdi ne kullancam yareeeeen
Aslında eşimede kızgınım. Niye hemen duyurursun ki:/ ötekilerde destek olacaklarına köstek oluyorlar:/ hayırlısıyla bi sonuç alırım inşallah. Burada paylaştığımada pişman oldum. Keşke eşimede demeseydim kendi içimde sonuçlasaydım. Ama bana ders olsunCenneti ayaklarına seriyor rabbim. Ne güzel sana 2 mucize nasip etmiş 3. Şüpheli şuan. Bahtları güzel olsun yavrularımızın. Sen mutluysan pek aldırış etme ileri de ohh miss genç kız yakışıklı oğul. Onların mutluluğu bile yetecek mutlu olmaya. Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Vlla cnm ben de gıcık oluyorum oyle densizlere bi yere gidince hic tanimadigin insan senin hkkinda ileri geri sacma yirumlar faln yapiyolar ya bosver sen rabbim vermisse ne guzel sen ilgulenecen her sekilde onlarlz baskasi degilMerhaba kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim kan vermeye çocuklarımla tabi. Doktor tahlil bandrolü hazırlarken istemediğini biliyorum dedi bişeyler yazarken. O an kadını dövesim geldi. Yooo gayette istiyorum niye istemeyim dedim. Bebeğin kaç aylık dedi. 10. Ayında dedim. İyi hayırlı olsun bakalım maşallah maşallah dedi ağzını yayarak:/// nasıl sinirim tepeme çıktı sabah sabah. Ya diyelimki istemiyorum. Damarıma basar gibi böyle denirmi. Sanane bi kere. Ne düşüncesiz insanlar var yaa. Tamam bile isteye olmadı belkide yok şuan belirsiz ama olursa neden istemeyim ay çok gerildim sabah sabah. Hamile değilsem de çalışmalara başlıcam o olcak. Zaten kv ve annem duydu eşimin sayesinde onlarda ayrı bi sinir etti. Bebeğin küçük nasıl bakıcan vs. Kardeşim ayrı bi gerzek:/ yok eve kapandın hayatın bitti tek.işin çocuk bakmak. Belki ben senin gibi gezmeyi sevmiyorum çocuklarımla evde kendi dünyamda mutluyum sizene yaaaaBunalıma girdim iki günde sayelerinde
Ne mutsuzluğu canım ya boşver takma kimseyi. Bu senin hayatın zorluguda senin güzelliğideAslında eşimede kızgınım. Niye hemen duyurursun ki:/ ötekilerde destek olacaklarına köstek oluyorlar:/ hayırlısıyla bi sonuç alırım inşallah. Burada paylaştığımada pişman oldum. Keşke eşimede demeseydim kendi içimde sonuçlasaydım. Ama bana ders olsunçok mutsuzum yaaaa. Bununla ilgili değil insanlarla ilgilii
Canım Allah hayırlı olanı versin inşallah.benim kız kardesimde hemen 2. Ye hamile kaldığında çok şaşırmıştı.hic bir şüphem yok nasıl oldu bilmiyorum diyordu.ilk doktora gittiklerinde kalp atışını duydular düşün.Allah verdikten sonra ne olursa olsun veriyor bunu anladım dedi.simdi 2.kizi 15 aylık oldu.allah hayırlısını versin cumlemizeMerhaba kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim kan vermeye çocuklarımla tabi. Doktor tahlil bandrolü hazırlarken istemediğini biliyorum dedi bişeyler yazarken. O an kadını dövesim geldi. Yooo gayette istiyorum niye istemeyim dedim. Bebeğin kaç aylık dedi. 10. Ayında dedim. İyi hayırlı olsun bakalım maşallah maşallah dedi ağzını yayarak:/// nasıl sinirim tepeme çıktı sabah sabah. Ya diyelimki istemiyorum. Damarıma basar gibi böyle denirmi. Sanane bi kere. Ne düşüncesiz insanlar var yaa. Tamam bile isteye olmadı belkide yok şuan belirsiz ama olursa neden istemeyim ay çok gerildim sabah sabah. Hamile değilsem de çalışmalara başlıcam o olcak. Zaten kv ve annem duydu eşimin sayesinde onlarda ayrı bi sinir etti. Bebeğin küçük nasıl bakıcan vs. Kardeşim ayrı bi gerzek:/ yok eve kapandın hayatın bitti tek.işin çocuk bakmak. Belki ben senin gibi gezmeyi sevmiyorum çocuklarımla evde kendi dünyamda mutluyum sizene yaaaaBunalıma girdim iki günde sayelerinde
Canım hastane kabul eder mi öyle o kısmı da var
Merhaba kızlar. Bugün sağlıkocağına gittim kan vermeye çocuklarımla tabi. Doktor tahlil bandrolü hazırlarken istemediğini biliyorum dedi bişeyler yazarken. O an kadını dövesim geldi. Yooo gayette istiyorum niye istemeyim dedim. Bebeğin kaç aylık dedi. 10. Ayında dedim. İyi hayırlı olsun bakalım maşallah maşallah dedi ağzını yayarak:/// nasıl sinirim tepeme çıktı sabah sabah. Ya diyelimki istemiyorum. Damarıma basar gibi böyle denirmi. Sanane bi kere. Ne düşüncesiz insanlar var yaa. Tamam bile isteye olmadı belkide yok şuan belirsiz ama olursa neden istemeyim ay çok gerildim sabah sabah. Hamile değilsem de çalışmalara başlıcam o olcak. Zaten kv ve annem duydu eşimin sayesinde onlarda ayrı bi sinir etti. Bebeğin küçük nasıl bakıcan vs. Kardeşim ayrı bi gerzek:/ yok eve kapandın hayatın bitti tek.işin çocuk bakmak. Belki ben senin gibi gezmeyi sevmiyorum çocuklarımla evde kendi dünyamda mutluyum sizene yaaaaBunalıma girdim iki günde sayelerinde
Canım israil ürünleri hakkında bu söylenti hep var. Prima domestos orkid falan
Offf ya rahatimiz bozuldu he ne güzel mutlu Mesut kullanıyorduk napicam şimdi ne kullancam yareeeeen
Olabilir ya primanin işi gücü yok el kadar bebeleri kısır etsinYavrum zaten herşey de bişiler cart curt ama rekabetin olduğu dünya da bunlar sadece iddia olarak yer alıyor. Boykot maksadından dolayı insanları uzak tutmak içinde yapılmış bi propaganda da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?