bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bırak bebişim ya milletin ağzı torba değil buzesin tıka kulaklarını bebislerinle mutlu mesut yaşıyorsun işte sanki bir sensin 3. Çocuk sahibi ayy bu insanlar sinir ediyor beni sanki rızkını onlar veriyor ya

Offf ya rahatimiz bozuldu he ne güzel mutlu Mesut kullanıyorduk napicam şimdi ne kullancam yareeeeen

Yavrum zaten herşey de bişiler cart curt ama rekabetin olduğu dünya da bunlar sadece iddia olarak yer alıyor. Boykot maksadından dolayı insanları uzak tutmak içinde yapılmış bi propaganda da olabilir

Aslında eşimede kızgınım. Niye hemen duyurursun ki:/ ötekilerde destek olacaklarına köstek oluyorlar:/ hayırlısıyla bi sonuç alırım inşallah. Burada paylaştığımada pişman oldum. Keşke eşimede demeseydim kendi içimde sonuçlasaydım. Ama bana ders olsun çok mutsuzum yaaaa. Bununla ilgili değil insanlarla ilgilii

sedalinka13 ben tatlı veriyorum kayısı receli az sekerli zeytin tutsuz..püre yapmadım hiç canım krepin o halıyle parcalara bölüyorum yiyo blwyle bazen karısık gidiyoruz eline verdigimde elinde eziyo kızım cok fena oldu buaralar

Vlla cnm ben de gıcık oluyorum oyle densizlere bi yere gidince hic tanimadigin insan senin hkkinda ileri geri sacma yirumlar faln yapiyolar ya bosver sen rabbim vermisse ne guzel sen ilgulenecen her sekilde onlarlz baskasi degil

Ne mutsuzluğu canım ya boşver takma kimseyi. Bu senin hayatın zorluguda senin güzelliğide

Canım Allah hayırlı olanı versin inşallah.benim kız kardesimde hemen 2. Ye hamile kaldığında çok şaşırmıştı.hic bir şüphem yok nasıl oldu bilmiyorum diyordu.ilk doktora gittiklerinde kalp atışını duydular düşün.Allah verdikten sonra ne olursa olsun veriyor bunu anladım dedi.simdi 2.kizi 15 aylık oldu.allah hayırlısını versin cumlemize

İşte hep hormonların suçu bunlar
Şaka bi yana hayırlısı olsun , sağlıkla tamamlanacaksa olsun inşallah..

Offf ya rahatimiz bozuldu he ne güzel mutlu Mesut kullanıyorduk napicam şimdi ne kullancam yareeeeen

Yağmurcum sabah yumurtayı yaptım dün verdiğin tarife göre, bayılmadı ama öyle böyle yarısını yedi. Gece de öylesine bi hesap açıp baktım kumsalbalın tariflerine.. bi kabak dolması gördüm onu bulgurla deneyeceğim bugün, vesile oldun saol..

Yavrum zaten herşey de bişiler cart curt ama rekabetin olduğu dünya da bunlar sadece iddia olarak yer alıyor. Boykot maksadından dolayı insanları uzak tutmak içinde yapılmış bi propaganda da olabilir
Olabilir ya primanin işi gücü yok el kadar bebeleri kısır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…