- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #91.861
Rica ederim canım bebis doysun ne mutlu bana yaYağmurcum sabah yumurtayı yaptım dün verdiğin tarife göre, bayılmadı ama öyle böyle yarısını yedi. Gece de öylesine bi hesap açıp baktım kumsalbalın tariflerine.. bi kabak dolması gördüm onu bulgurla deneyeceğim bugün, vesile oldun saol..
Ama bir daha kimseden yardım istemem tövbe. Oğlum çok ağlıyor diye annemden yardım almıştım ilk zamanlar. Tövbe kendim bakar kendim ederim kimseye laf düşürmem. Kv desen. Kendine bakacak adam arıyor 3. Çocuk fikrine ondan karşı. Eli tutuyor ayağı tutuyor benden sağlam maşallah şuan. Geçen sene biraz rahatsızdı ama menfaat için böyle konuşmasıda sinir etti beni. Kardeşim desen bekar çalışıyor arkadaşlarıyla yer içer gezer ablam yardıma ihtiyacın var mı ben bir gün çocuklara bakayım sen bi gez işin gücün varsa yap demedi. Geriden acıdı hep evlenip çocuk yapıp işi bıraktığım için. Şuan ona göre eve kapanmak zorunda kalmış 3. Çocukla iyice asosyal olmuş psikolojisi bozulacak bi kadınımBırak bebişim ya milletin ağzı torba değil buzesin tıka kulaklarını bebislerinle mutlu mesut yaşıyorsun işte sanki bir sensin 3. Çocuk sahibi ayy bu insanlar sinir ediyor beni sanki rızkını onlar veriyor ya
Vlla cnm ben de gıcık oluyorum oyle densizlere bi yere gidince hic tanimadigin insan senin hkkinda ileri geri sacma yirumlar faln yapiyolar ya bosver sen rabbim vermisse ne guzel sen ilgulenecen her sekilde onlarlz baskasi degil
Ne mutsuzluğu canım ya boşver takma kimseyi. Bu senin hayatın zorluguda senin güzelliğide
Canım Allah hayırlı olanı versin inşallah.benim kız kardesimde hemen 2. Ye hamile kaldığında çok şaşırmıştı.hic bir şüphem yok nasıl oldu bilmiyorum diyordu.ilk doktora gittiklerinde kalp atışını duydular düşün.Allah verdikten sonra ne olursa olsun veriyor bunu anladım dedi.simdi 2.kizi 15 aylık oldu.allah hayırlısını versin cumlemize
İşte hep hormonların suçu bunlar
Şaka bi yana hayırlısı olsun , sağlıkla tamamlanacaksa olsun inşallah..
Başımız ağırımaz canım her zaman dinleriz seni ve herkesiHepiniz sağolun kızlar. Allah şu cuma günü utandırmasın beni. Hayırlı sağlıklı olacaksa bi evlat versin hakkımda hayırlı olmayacaksa nasip etmesin. Sonuç netleşene kadar sizin başınızı ağrıtmıcam. Sonucu bildiririm. Hayırlı cumalar. İyi ki varsınız.
Çok zor... Şimdi yaşadıklarım aklıma geldi sen böyle içini dokunce ben lohusaligimda eşimin kıymetini o kadar iyi anladım ki ne ana var ne baba nede kardeş hepsi var ama sözde var işimiz gücümüz var diye kaynana eline bakittilar beni kaynana desen 2 hafta zor durdu 2 hafta sonunda topuk şimdi torun sevgisi bir bambaşka oldu hepsine ama ne ozenirdim milletin annesi kızına iyice bakar toparlatirdi ben o halimle 2. Gün kalktım bulgur pilavı yaptım kendime sütüm olsun diye kaynana var ama akıl yok ondada ben onu yap bunu yap diycemde iş yapcak bana , zaten Allah yardım etti bana diyorum normal doğum yaptım ya sezeryan yapsaydım halim ne olurdu acaba , sanada Allah yardım etsin kuzum yüksek ihtimal hamilesin rabbim elden ayaktan düşürmesin sana öyle bir can guc versinki evlatlarini senden başka kimseye muhtaç etmesinAma bir daha kimseden yardım istemem tövbe. Oğlum çok ağlıyor diye annemden yardım almıştım ilk zamanlar. Tövbe kendim bakar kendim ederim kimseye laf düşürmem. Kv desen. Kendine bakacak adam arıyor 3. Çocuk fikrine ondan karşı. Eli tutuyor ayağı tutuyor benden sağlam maşallah şuan. Geçen sene biraz rahatsızdı ama menfaat için böyle konuşmasıda sinir etti beni. Kardeşim desen bekar çalışıyor arkadaşlarıyla yer içer gezer ablam yardıma ihtiyacın var mı ben bir gün çocuklara bakayım sen bi gez işin gücün varsa yap demedi. Geriden acıdı hep evlenip çocuk yapıp işi bıraktığım için. Şuan ona göre eve kapanmak zorunda kalmış 3. Çocukla iyice asosyal olmuş psikolojisi bozulacak bi kadınımçok zoruma gitti yaaaa
Sağol canım inşallahCok degisken su aralar havalar.
Gecmis olsun minige.hafif atlatir ins.
Bende baktım 1000 lere kadar gittim geldim.dmt cm vardı şimdi hamile çok sevindim. Svartbabe martta anne olmuş :)
@sinkar @arzerik @sibelce @Balmey ismini değiştirmiş @true love yapmış :))
@exclusive @My pure love @balbebekk @Beginner mom @sihirlideğnek @Larus @benseniyerim ve daha bir sürü kişiyi gördüm :)) ne çabuk geçti 1 yıldan fazla zaman
Aslında eşimede kızgınım. Niye hemen duyurursun ki:/ ötekilerde destek olacaklarına köstek oluyorlar:/ hayırlısıyla bi sonuç alırım inşallah. Burada paylaştığımada pişman oldum. Keşke eşimede demeseydim kendi içimde sonuçlasaydım. Ama bana ders olsunçok mutsuzum yaaaa. Bununla ilgili değil insanlarla ilgilii
Allah sağ salim kavuştursun yavruna senide inşallah. Biz kimseyi unutmadık canım:))Sizlerle bir anne olamadık çok çok üzücü zamanlar geçirdikşükür diyelim yine halimize Allah olmayanlara da versin Svartbabe anneliği tatti 43 gün sonra Allahın izniyle ben de tadacağım inşallah. Bi sene den fazla geçti ne zaman geçti hakikaten yaşarken ne kadar yavaş gibi. Hatirlamissiniz allah razı olsun hepinizden iyi dileklerinizden. Allah evlatlariniza bağışlasın hepinizi.
İnş karalamak içindir gerçek olmasindaPrimadaki kısırlaştırma mevzusu çoktandır konuşuluyor duyuyorum ama kayda değer bişey araştırma vs bulamadım herhalde karalamak için diye düşünüyorum
Takma canım ne güzel işte pozitif gelirse ikisi beraber büyüyecek ikiz gibi :)Aslında eşimede kızgınım. Niye hemen duyurursun ki:/ ötekilerde destek olacaklarına köstek oluyorlar:/ hayırlısıyla bi sonuç alırım inşallah. Burada paylaştığımada pişman oldum. Keşke eşimede demeseydim kendi içimde sonuçlasaydım. Ama bana ders olsunçok mutsuzum yaaaa. Bununla ilgili değil insanlarla ilgilii
Canım arkadaşımın doktoru 7.ayın ilk günü kestirdi gece beslenmesini. Bizimkine sordum çocuğun gelişimi mi uyku mu??? dedi. Anne ile bir arada olmak önemli gece beslenmesi 1 yaştan önce kesilmemesi emen bebekte dedi.Gece beslemeleri kesmemiz lazımmış daha az uyanmalari için.oyle mi yapsak ona da insanın içi razı olmuyor
Çok geçmiş olsun canım haberlerde gördüm korkunç olmuş hakkaten. Allah korusunAy gece bir deprem oldu bitmek bilmedi kendimizi zor attık dışarı Allah'ım korudu ne zor insan ne yapacağını şaşırıyor dondum kaldım öyle çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım rabbim kimseye yasatmasin
Gece doyurmasi nasıl durdurulurki ya ağlıyor ama emzik falan da susturmazCanım arkadaşımın doktoru 7.ayın ilk günü kestirdi gece beslenmesini. Bizimkine sordum çocuğun gelişimi mi uyku mu??? dedi. Anne ile bir arada olmak önemli gece beslenmesi 1 yaştan önce kesilmemesi emen bebekte dedi.
Bir de geçen de paylaşmıştım şu yazıyı çok güzel açıklamış. Sahi Allah benim sütümü tüm gece yetecek kadar kalorili yaratmadıysa vardır bir hikmeti. Ha bu ara benim sıpa azıttı olayı o yüzden bu bir iki gün güç toplayıp gece emzirmeyi ikiye indirecegim. Üç bile kabulüm. :)))
https://www.google.com.tr/amp/m.mil...i-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
Geçmiş olsun canım şiddeti büyükmüş gerçektenAy gece bir deprem oldu bitmek bilmedi kendimizi zor attık dışarı Allah'ım korudu ne zor insan ne yapacağını şaşırıyor dondum kaldım öyle çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım rabbim kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?