bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de canlı kefir mayası aldım ekşi oldu bu mayayı beğenmedim Migros'ta kefirdanem var tek kullanımlık onu alacağım bakalım tatlı tadı bulana kadar arayacağım artık

Ben de canlı kefir mayası aldım ekşi oldu bu mayayı beğenmedim Migros'ta kefirdanem var tek kullanımlık onu alacağım bakalım tatlı tadı bulana kadar arayacağım artık
Canım kefirdanem tek kullanımlık güzel tatlı oluyor. Benim sıpa da tatlı sevmiyor. :))

Yurumeye baslayinca kilo alimi cok cok yavasliyor sen merak etme.benim kucuk sipam 3 yasina yaklasiyor 12 kilo sayilir bakinca gayet de iyi kilosu.
ya bugun icine yaylı yatak alacaktik, suan 7.5 aylik 11 kg ne bilıym bosa almayaym dedim bende.ama dedign gbı deli gbi emekliyo artik cok almaz heralde :)

aa alirken kg sine bkmadm koca yatak 4 yasina kadar yatar diodum şurda ne kaldi 15 e
Canim tartsa bile istemiyorlar büyüyünce.daral geliyor heralde.oğlumu 2.5 yasina kadar zor yatirdim.elleri kollari carpiyor ya bunaliyorlar.

aa alirken kg sine bkmadm koca yatak 4 yasina kadar yatar diodum şurda ne kaldi 15 e
Canım kizim 4 yaşında 16 kg gecen ikisi birlikte girdiler oynadilar bisey olmadi ama zaten büyüyünce rahat edemiyorlar fazla.kızım 2.5 yaşında bıraktı park yatakta yatmayi kardesine devretti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…