bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@emnis benim kızım 3yaşında 18 kilo 6 aydır yatmıyor korkuyordu boyu da uzun dönemiyordu park yatakta süngerini yere serdim üstünde yatıyor

Hastalik olmasinda.sadece bizi ozledin diye gel :)))

Gerçekten ozlememek imkansız.o heyecanlanır hep birlikte yaşadık ya.çok güzeldi

Hoşbulduk

The_new bi göründün yine kayboldun nerdesin :)

Burdayım inşallah.dün dışarı çıktım da yazamadım bidaha.az sonra da cikcm gerçi:)

Kızlar ne diicm size.aranızda hamile olan var miBenim adetim geçio bugün ikinci günhamile olablr mym ki neden gecikti.vajinal mantar olmuşum bu arada.Dr.â gittim ilaç kullanyrm.ama emzirdgm için asıl ilacı vermemsti Dr.geçmez muhtemelen dedi ki ilaçlar bitince gittim iki gün önce gecmems.adet geciktirio mu bu ilaçlar dedm.normalde iki gün öne gelir bugün olmam gerekiodu hâlâ olmadm.baktı.kese görünmüo dedi.Beni gülme aldı şaşkınım.3 gün sonra olmazsan kanda bakalm dedi ve bugün ikinci gün tık yok akintimin rengi bile değişmedi.Dr.adet olcak olsam anlar mydi muayene de.Ne diosnz hamile olablr mym.

Yaş farkı çok olmasın istiodm ama şoklardayım

Ankarada olan Kızlar size birşey danışayim. bayramda kizimla anne-kız elbise si giymek istiyorum.internetten baktım biraz pahalı geldi bana.uygun alabilecegim veya diktirebilecegim uygun bir yer varmı biliyormusunuz

Kızlar alperin öksürüğü hala geçmedi ya nane limon versem olurmu yada bildiğiniz birşey varmı bu hafta zaten kan aldırmaya gidiyoruz o zaman tekrar ilaç yazdircam herhalde
Keci boynuzu yada dut pekmezi oksuruk icin cok iyi birde gece yatmadan cay kasi ile zeytin yagi ver onlar yoksada uzum pekmezi ver hemen iyi olurlar hee andizda pekmezide cok iyi cnm gecmis olsun kuzuya

Şuan nick aklıma gelmiyor bir hamilemiz var My moonlight kan verdi onunda şüphesi var. İlaçtan dolayı da olabilir belki bebekten dolayı da

peribalim hamile canım My moonlight da sonuç bekliyor. Sen test yaptın mı?

Kızlar yeni hamilelerde var ya ben de eşime anlatıyorum ay bizim kızlardan biri hamile falan. Ediz doğduğunda eşim tek çocuk da iyi ya çocuk çok zor diyordu. Sonra arada Allah izin verirse 3 yaş olsun dedik. Şimdi bizim kızlar hamileymis deyince gaza geldi sanırım Ediz yaşına girince bir doktora gidelim ne dersin diyor. Dedim hayırdır??? Hani bir kan falan baktırırsın Edize hamile olmadan önce de gitmiştin ya diyor tabii ben şok :))) dedim tama baktırırız zaten kadınların yaklaşık 6 ayda bir kontrole gitmesi gerek. Ya yok çocuk falan dedi. 3 yaş deyince ben ama araları az olsun ki güzelce oynasınlar hem her çocuk başa sarmak rahata alışmadan bir arada büyütelim diyor :)
Ya ben daha gebelik doğum dikiş travmalarımı atlatamadım

Benim adam doğumdan sonra başlamıştı bi tane daha diye söylemeye bu sefer de seni kessinler dedim kuzum onun bi çözümü yok hani her seferinde aynı sorun olur mu ki. Belki bildiğin için daha iyi yol izlenir önlem alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…