bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya bugun icine yaylı yatak alacaktik, suan 7.5 aylik 11 kg ne bilıym bosa almayaym dedim bende.ama dedign gbı deli gbi emekliyo artik cok almaz heralde :)
N11 den bir yaylı yatak almisiz 10 numara istersen sana tavsiye edebilirim baya yüksek uygunda fiyatı pamuk yatağı terletir olmuştu bu terletmiyor

Kızlar alperin öksürüğü hala geçmedi ya nane limon versem olurmu yada bildiğiniz birşey varmı bu hafta zaten kan aldırmaya gidiyoruz o zaman tekrar ilaç yazdircam herhalde

Kızlar alperin öksürüğü hala geçmedi ya nane limon versem olurmu yada bildiğiniz birşey varmı bu hafta zaten kan aldırmaya gidiyoruz o zaman tekrar ilaç yazdircam herhalde
Ben gece yatarken ayaklarinin altina vicks surerdim corap giydirip uyuturdum.o hemn oksurugunu kesiyor.

Yavrum bi doktora danış. Bizim grip öksürük varken doktor ventolin ve burun açıcı vermişti sadece ciğerden değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…