bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynı şeyi ben de düşünüyorum hem çok yüküm oluyur üstümde hem öyle yada böyle eşinden uzaklaşıyorsun. Çok detaycıyım ya her şeyi layıkıyla yapmak istiyorum çocuk konusunda ben de bunaldım özgürlük sıfır tek başıma hiçbir şey yapamıyorum tekrar hamile kalmak kabusum olur hele de plansızsa

+1 diyorum aynı şeyleri düşünüyorum

Ev hanımlığı çok zor ya hem bedensel hem psikolojik açıdan çok çok zor. Önceden çalıştığın için para istemek ekstra zor olur alacağın şeyden bile vaz geçersin para istememek için bide kredi kartım şişti dikkat edelim harcamaya derse arkadaşlarınla dışarı çıkmak bile istemezsin

Canım o çok zor annemde bizdeyken kavga ettik konuşmuyoruz anneme hissettirmemeye çalışıyorum ama çok zor oldu anladı zamanla düzeldik eşim alttan aldı zamanla ben geri adım atamayinca bende inadim oda

Aynen canim düşükmüş ferrum u 11 damlaya çıkardık toz değil damla kullan dedi damla daha iyiymiş

Toz olan takviye gıda gibi eksik olduğunda onunla tamamlanamıyor yetersiz kalıyor. Bizde 10 damla kullanıyoruz 2 aydır. Damlayı düzenli verir doktorun verdiği gıdalarla da normal seviyeye döner. Demir ve D vitamini bakılmadı mı canım. Sadece kan sayımı mı

Bi ben istemiyorum galiba evlat sevgisi çok farklı annelik tarifi imkansız bir duygu ama ben bi tane daha düşünemiyorum hiç. Cokk uzun zaman geçmesi lazım belki de
Bence sende 4_5 yaşına gelip biraz rahatlayın istersin
çok erken vazgeçme kardeşsiz olmaz
Ah ah uyusa bi 3.gelcek demek.
Kız adını niye değiştirdin eski adın güzeldi alışmıştık:/ neyse sadete gelelim gerçekten az daha uslu olsa iyiydi ama napalım şuan seneye bir daha diyoruz bu sefer arayı açmayalım çok ama nasip tabi

Dun aksam kk da gezinirken gunes lekeleri icin acilan bi topik gordum zaten 1 gunde baya trend topik haline gelmis.icerigi okudum sasirdim resmen.
Meger gunes lekerine sperm iyi geliyormus.daha neler duycam dedim kendi kendime.
Onu ben biliyordun çok eski haber canım spermin cilt yenileme özelliği var sonuçta yeni bir beden oluşuyor o mide bulandırıcı şeyden hatta bazı kremleri yapısında varmış diye duydum. Aman adamlar duymasın değerliymiş diye havalarından geçilmez

İnşallah sağlıkla doğurursun canım. Kızından bencede sakınma kendini bende olsam öyle düşünürdüm hayorlısı olsun

Çok iyi yapıyorsun canım. İnşallah devamı gelir zaten çok kilolu değilsin.

Evet he kırk kere deyince olurmuş bak demeyin öyle şeyler yaa bide çok merak ediyorum şu ne demek :
 ayyy çok güldüm kız işte kadın südyen sallıyor her anlam çıkabilirn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…