- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #92.801
Ama ben senin üzgün olmana dayanamam ki inşallah bu süreç hemen geçer canım eşinle sakince konuşmaya ve beraber atlatmaya bakın bu zamanı. Ayrıca ben hep burdayım biliyorsun ne zaman konuşmak istersen. Seviliyorsun canım benimhasbeee sağol canım düşündüğün için de konuşsam da anlatsam da yazsam da bisey değişmiyor bizimki ike aramızda ya o da yordu galiba beni.sessizce okuyorum sizi.zaten herkesin derdi kendine yeter.düzelirim yakında insallah
Uykusuz her geceeee diye şarkı söylüyordukEee nerde kalmıştık?
Canım benim sen en değerli en kıymetlisin unutma bunu. Bir tane daha yok senden. Yaşayacağın bir hayat daha yok bu dünyada.hasbeee sağol canım düşündüğün için de konuşsam da anlatsam da yazsam da bisey değişmiyor bizimki ike aramızda ya o da yordu galiba beni.sessizce okuyorum sizi.zaten herkesin derdi kendine yeter.düzelirim yakında insallah
Benimki bugün uyudu öğlen 2 saat bu mucize. Sonra yarım saat de 7 gibi uyudu. E o kadar uyuyan sıpa hala oyun istiyor. İki saat önce uyuması için emzirmeye çalıştım ortalığı yıktı. Kahvaltıya misarim var. Her şey duruyor daha. Oy ki ne oyy.Uykusuz her geceeee diye şarkı söylüyorduk
Sagolasin canim benim.haklisin biliyorum ama işte... Seni cok takdir ediyorum yazdıklarından yola çıkarak ve kemdime bir kez daha kızıyorum nasıl atanamadim diye...keske çalışıyor olsaydım ben deCanım benim sen en değerli en kıymetlisin unutma bunu. Bir tane daha yok senden. Yaşayacağın bir hayat daha yok bu dünyada.
Ha keşke o iki saati deliksiz uyusaydı da ben de uyusaydım ama di mi :)))Benimki bugün uyudu öğlen 2 saat bu mucize. Sonra yarım saat de 7 gibi uyudu. E o kadar uyuyan sıpa hala oyun istiyor. İki saat önce uyuması için emzirmeye çalıştım ortalığı yıktı. Kahvaltıya misarim var. Her şey duruyor daha. Oy ki ne oyy.
Ama ben senin üzgün olmana dayanamam ki inşallah bu süreç hemen geçer canım eşinle sakince konuşmaya ve beraber atlatmaya bakın bu zamanı. Ayrıca ben hep burdayım biliyorsun ne zaman konuşmak istersen. Seviliyorsun canım benim
2 saat ve uyumak dicektim ki kesintisiz değilmiş yoksa noldu bu bebişe hayırdır dicektim bi anBenimki bugün uyudu öğlen 2 saat bu mucize. Sonra yarım saat de 7 gibi uyudu. E o kadar uyuyan sıpa hala oyun istiyor. İki saat önce uyuması için emzirmeye çalıştım ortalığı yıktı. Kahvaltıya misarim var. Her şey duruyor daha. Oy ki ne oyy.
Kiyamam ya erkek ya illa üstünlük sağlayacak sıpa. Benimkinin eziyetlerini bi görsen amanin çin işkencesi gibi ısırıklar çimdikler saç yolmalar off off çok işimiz var bunlarlaAy benimki de yatmadan önce bi ısırdı göğsümu oy ki ne oy...sipalar ya iyice yaramazlık baş gösterdi.bugün ablasi ile oyuncak kavgasi bile etti.vermiyor ablasına sonra da yanağına tırnaklarını geçirdi ve saçlarını yoldu.kızım da hem seviyor hem de böyle anlarda alın kardeşimi diye çığlık atıyor..her yönden ekşin var evde
Çok sağ ol cankm Allah razı olsun.Sagolasin canim benim.haklisin biliyorum ama işte... Seni cok takdir ediyorum yazdıklarından yola çıkarak ve kemdime bir kez daha kızıyorum nasıl atanamadim diye...keske çalışıyor olsaydım ben de
Canım bu da mucize ama kaç gecedir dişten yorgun düşüyor ya. Dün de ateş olunca iyice yoruldu.2 saat ve uyumak dicektim ki kesintisiz değilmiş yoksa noldu bu bebişe hayırdır dicektim bi an
Kafayı yedik haberimiz yok bence... bende öyle yapıyorum uyuyunca bünye alışık değil çünkü öyle görmeyeCanım bu da mucize ama kaç gecedir dişten yorgun düşüyor ya. Dün de ateş olunca iyice yoruldu.
Ya küçüktü daha kesintisiz 1 saat uyumuştu. O zaman gelip nefesini dinlemiştim. Çok korkmuştum :)
Benimki yine iyi ya seninkine göre :) bir ay boyunca geceleri kesintisiz üç saat uyumuştu. Sonra yarım saat emip yarım saat sonra tekrar ağlıyordu. Ama olsun 3 saatti. Hemi de 1 ay boyunca.Kafayı yedik haberimiz yok bence... bende öyle yapıyorum uyuyunca bünye alışık değil çünkü öyle görmeye
Aynen canım uykuyu sevmiyor bizim paşalar ben öyle diyorum artık. Ileride nasıl olsa sevecek uykuyu uyuyacak diye telkin ediyorum kendimi. Aman sağlıklı olsunlarda napalim uykuyu unuttuk zaten demi amaaBenimki yine iyi ya seninkine göre :) bir ay boyunca geceleri kesintisiz üç saat uyumuştu. Sonra yarım saat emip yarım saat sonra tekrar ağlıyordu. Ama olsun 3 saatti. Hemi de 1 ay boyunca.
Sevmiyor ya uykuyu. Bir bebek gece 11de yatıp 10 kere uyanıp arada 1 saat uyanık da kalıp sabah 7 8de uyanır mı, uyanıyor. Gündüz de iki 15 ya da yarım +15 dk uykusu oluyor. Bazen çok yorgun düşüyor da 15 dkda uyanınca alıp biraz da göğsümde uyutuyorum. Senin için de benim için de en çok bebeklerimize üzülüyorum kıyamıyorum.
Ediz yeni doğduğunda kitaplar 18 19 saat uyku diyor. Benimki 8 10 saat arası uyuyor. Kesintisiz 5 6 saat uyanık kalırdı. Birgün yengem çok oldu yazık günah o yavru nasıl dayanır öyle benimkilerin 4 saat uyanık kaldığını hiç bilmem demişti. İşte o gün bir şeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım.Kafayı yedik haberimiz yok bence... bende öyle yapıyorum uyuyunca bünye alışık değil çünkü öyle görmeye
Hatırlıyorum bi kere ama sadece bi kere 4 saat uyudu annemle elimiz ayağımız dolaştı niye bu kadar uyudu diye nerdeyse dr gidecektik düşün yani. Şimdi sen diyosun ki ilerde uyuyacak diye heveslenme kursağında kalır diyosun. Oldu ozamann ben bikaç çeşit rekli huni alıp gelim kendimeEdiz yeni doğduğunda kitaplar 18 19 saat uyku diyor. Benimki 8 10 saat arası uyuyor. Kesintisiz 5 6 saat uyanık kalırdı. Birgün yengem çok oldu yazık günah o yavru nasıl dayanır öyle benimkilerin 4 saat uyanık kaldığını hiç bilmem demişti. İşte o gün bir şeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım.
Yeşenim 12 1 gibi yatar sabah 5 6 gibi kalkardı. Gündüz uyumazdı. Okula kadar böyle idi. Hala sevmez uykuyu. Gece annesine gidip nasıl bu kadar uyuya biliyorsunuz ben çok sıkıldım hadi bir şey yapalım derdi. Bebekken sürekli şakaklarını yoluyordu ama öule böyle değil. Meğer sıpa uyutmaya çalışınca sinirden yapıyormuş kaç doktor gezmiştik. Ona göre benimki iyi yine çok şükür
Valla Allah dağına göre kar verirmiş. Anladığım kadarıyla senin de öyle aman aman bir uyku düşkünlüğün yok. Zor uyuyorum bir de.Aynen canım uykuyu sevmiyor bizim paşalar ben öyle diyorum artık. Ileride nasıl olsa sevecek uykuyu uyuyacak diye telkin ediyorum kendimi. Aman sağlıklı olsunlarda napalim uykuyu unuttuk zaten demi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?