bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ama ben senin üzgün olmana dayanamam ki inşallah bu süreç hemen geçer canım eşinle sakince konuşmaya ve beraber atlatmaya bakın bu zamanı. Ayrıca ben hep burdayım biliyorsun ne zaman konuşmak istersen. Seviliyorsun canım benim

Canım benim sen en değerli en kıymetlisin unutma bunu. Bir tane daha yok senden. Yaşayacağın bir hayat daha yok bu dünyada.

Uykusuz her geceeee diye şarkı söylüyorduk
Benimki bugün uyudu öğlen 2 saat bu mucize. Sonra yarım saat de 7 gibi uyudu. E o kadar uyuyan sıpa hala oyun istiyor. İki saat önce uyuması için emzirmeye çalıştım ortalığı yıktı. Kahvaltıya misarim var. Her şey duruyor daha. Oy ki ne oyy.

Canım benim sen en değerli en kıymetlisin unutma bunu. Bir tane daha yok senden. Yaşayacağın bir hayat daha yok bu dünyada.
Sagolasin canim benim.haklisin biliyorum ama işte... Seni cok takdir ediyorum yazdıklarından yola çıkarak ve kemdime bir kez daha kızıyorum nasıl atanamadim diye...keske çalışıyor olsaydım ben de

Ha keşke o iki saati deliksiz uyusaydı da ben de uyusaydım ama di mi :)))

2 saat ve uyumak dicektim ki kesintisiz değilmiş yoksa noldu bu bebişe hayırdır dicektim bi an

Ay benimki de yatmadan önce bi ısırdı göğsümu oy ki ne oy...sipalar ya iyice yaramazlık baş gösterdi.bugün ablasi ile oyuncak kavgasi bile etti.vermiyor ablasına sonra da yanağına tırnaklarını geçirdi ve saçlarını yoldu.kızım da hem seviyor hem de böyle anlarda alın kardeşimi diye çığlık atıyor..her yönden ekşin var evde

Kiyamam ya erkek ya illa üstünlük sağlayacak sıpa. Benimkinin eziyetlerini bi görsen amanin çin işkencesi gibi ısırıklar çimdikler saç yolmalar off off çok işimiz var bunlarla

Sagolasin canim benim.haklisin biliyorum ama işte... Seni cok takdir ediyorum yazdıklarından yola çıkarak ve kemdime bir kez daha kızıyorum nasıl atanamadim diye...keske çalışıyor olsaydım ben de
Çok sağ ol cankm Allah razı olsun.
Öncelikle şunu belirteyim ben de bu ara ev hanımı olsaydım diyorum hep evlatlarıma baksaydım. Bu senin için de eşin için de harika bir şey çocuklarınızı annesi büyütüyor.
İkincisi hiçbir şey için geç değil. Ne mezununusun bilmiyorum ama 7 yaşında ikizleri ve karnında bebeğiyle atanıp 2 buçuk çocukla gurbete gelen arkadaşım da vardı. Sen kendine inanırsan gerisi hallolur. Keşke deme. Hiçbir şekilde çalışma imkanın olmuyorsa bile evden de çalışışır. O kadar verdiğin kiloların temeli inanmak değil miydi? Elbette.
Ha bu arada evet sen biriciksin. Ama ufacık bir şey daha eklemek gerek :) eşin de kendine göre biricik.
Bizim beklentilerimiz oluyor. Hele çocuklarla başbaşa kaldıktan sonra... Adam geliyor telefonla oynuyor ya... Çıldırıyor insan. Bir oyun vardı benimki gece gündüz oynardı. Birgün baktım yüzüne Allah'ım dedim benimkinin bu oyunu bırakacağı yok. Nolur sen bir sebep ver de şu oyun yok olsun.
Üç dört gün sonra oyunun üreticisi iflas açıklamış dünya genelinde oyun kalktı. Yaa dedim sen sen ol beni bir daha böyle konuşturma.
Neyse saptırdım konuyu. Ben Allah'ın biricik kuluyum. O merhamet sahibi kıyamazken kendi yarattığına, başka bir yarattığının üzmesine izin verir mi? Vermez elbet. Sen ona sığın. Erkekler düz yaratıklar. Nişanlıyken her görüşmede çiçekle dönerdim. Bu eve taşınalı 2 buçuk sene oldu. Beyimiz bunca zamandır çiçekçi bulamamış. Her zaman gittiğimiz marketin yanı çiçekçi:) birgün tam oradan geçerken ayy dur bi dur yanaş dedim. Durdu bir şey mi oldu dedi. Bak dedim bura çiçekçi. Hah şimdi gidelim. Benimki demesin mi aman onun yerine yarım kilo et alayım da birlikte yeriz çocuğa da süt olsun. Hepsinin sonu bu kuzıcum. Ne yapalım kısmet. Biz kadınlar kadar mükemmel olamıyorlar. Ha sorsan bir erkek kafasını yaşamak isterdim oooohhhhhh

2 saat ve uyumak dicektim ki kesintisiz değilmiş yoksa noldu bu bebişe hayırdır dicektim bi an
Canım bu da mucize ama kaç gecedir dişten yorgun düşüyor ya. Dün de ateş olunca iyice yoruldu.
Ya küçüktü daha kesintisiz 1 saat uyumuştu. O zaman gelip nefesini dinlemiştim. Çok korkmuştum :)

Canım bu da mucize ama kaç gecedir dişten yorgun düşüyor ya. Dün de ateş olunca iyice yoruldu.
Ya küçüktü daha kesintisiz 1 saat uyumuştu. O zaman gelip nefesini dinlemiştim. Çok korkmuştum :)
Kafayı yedik haberimiz yok bence... bende öyle yapıyorum uyuyunca bünye alışık değil çünkü öyle görmeye

Kafayı yedik haberimiz yok bence... bende öyle yapıyorum uyuyunca bünye alışık değil çünkü öyle görmeye
Benimki yine iyi ya seninkine göre :) bir ay boyunca geceleri kesintisiz üç saat uyumuştu. Sonra yarım saat emip yarım saat sonra tekrar ağlıyordu. Ama olsun 3 saatti. Hemi de 1 ay boyunca.
Sevmiyor ya uykuyu. Bir bebek gece 11de yatıp 10 kere uyanıp arada 1 saat uyanık da kalıp sabah 7 8de uyanır mı, uyanıyor. Gündüz de iki 15 ya da yarım +15 dk uykusu oluyor. Bazen çok yorgun düşüyor da 15 dkda uyanınca alıp biraz da göğsümde uyutuyorum. Senin için de benim için de en çok bebeklerimize üzülüyorum kıyamıyorum.

Aynen canım uykuyu sevmiyor bizim paşalar ben öyle diyorum artık. Ileride nasıl olsa sevecek uykuyu uyuyacak diye telkin ediyorum kendimi. Aman sağlıklı olsunlarda napalim uykuyu unuttuk zaten demi amaa

Ediz yeni doğduğunda kitaplar 18 19 saat uyku diyor. Benimki 8 10 saat arası uyuyor. Kesintisiz 5 6 saat uyanık kalırdı. Birgün yengem çok oldu yazık günah o yavru nasıl dayanır öyle benimkilerin 4 saat uyanık kaldığını hiç bilmem demişti. İşte o gün bir şeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım.
Yeşenim 12 1 gibi yatar sabah 5 6 gibi kalkardı. Gündüz uyumazdı. Okula kadar böyle idi. Hala sevmez uykuyu. Gece annesine gidip nasıl bu kadar uyuya biliyorsunuz ben çok sıkıldım hadi bir şey yapalım derdi. Bebekken sürekli şakaklarını yoluyordu ama öule böyle değil. Meğer sıpa uyutmaya çalışınca sinirden yapıyormuş kaç doktor gezmiştik. Ona göre benimki iyi yine çok şükür

Hatırlıyorum bi kere ama sadece bi kere 4 saat uyudu annemle elimiz ayağımız dolaştı niye bu kadar uyudu diye nerdeyse dr gidecektik düşün yani. Şimdi sen diyosun ki ilerde uyuyacak diye heveslenme kursağında kalır diyosun. Oldu ozamann ben bikaç çeşit rekli huni alıp gelim kendime

Aynen canım uykuyu sevmiyor bizim paşalar ben öyle diyorum artık. Ileride nasıl olsa sevecek uykuyu uyuyacak diye telkin ediyorum kendimi. Aman sağlıklı olsunlarda napalim uykuyu unuttuk zaten demi amaa
Valla Allah dağına göre kar verirmiş. Anladığım kadarıyla senin de öyle aman aman bir uyku düşkünlüğün yok. Zor uyuyorum bir de.
Şimdi uyudu benimki şükür.
Haftada birgün normalde uyuduğumdan bir saat fazla uyuyayım yeter. 3 ıçuyuyorsam bir gün 4 saat olsun bana yeter o. Sağ olsun Kocam evdeyse ve ben cidden artık kötüysem bir saat kadar bakar ben uyurum. Haftada bir yapmaya çalışıyoruz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…