bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlarr bebeklerle uçağa binen var mı nasi geçti biraz anlatır mısınız, ben ilk defa binicem tedirginim.oglusum da sakın bı bebek değil arabada 3 saat zor yapıyorduk yolculuk

Kızlar h&m de çok indirim var ben 4-5 tane çıtçıtlı aldım hem kısa kollu hem uzun kollu organik pamuk olan ikilileri 12-10-15 yapmışlar bedeni az kalmış ben İstanbul'da vialandden aldım oradakiler bitti

H&M den ben de önümüzdeki yaz için epeyce aldım internetten ama o kadar uygun değil, zaten normalde de aZıcık yüksek fiyatları ama ürünleri güzel.. nette zıbın yoktu o kadar uygun fiyatlı..

Kizlarr bebeklerle uçağa binen var mı nasi geçti biraz anlatır mısınız, ben ilk defa binicem tedirginim.oglusum da sakın bı bebek değil arabada 3 saat zor yapıyorduk yolculuk
Ben 4 kere bindim canım ben hep ankara-trabzon yolculuk yaptım 1 saat sürüyor uzun değil.inis ve kalkışlarda mutlaka emzir yada mama/su ver.zaten hostesler hep yardımcı oluyorlar.kulaklari basınç olmasın diye.biraz mizirdanarak geçirdik biz kızımda çok huysuz ama bir yandaki bir öndeki saklanabilir yapıyor ne zaman indiginizi anlamazsın.hostesler cok yardımcı hiç dert etme.sevdigi bir oyuncaginada yanına almayı unutma

Allah Allah ben niye bulamıyorum canım ya.ama senin resimde kargo bedava şimdi kargo bedava yok ya da ben bulamıyorum

bizimki de öyleydi canim uykusunda gözleri kapali aglıyodu 2 dis cikti artk yapmıyor
Hayırlısıyla çıksaydı 2 gece rahat etse yeter bana.
bu arada molfixin yeni bezinı kullanan varmi 3d elastik.benım çok hoşuma gtti eskisine gore biraz daha ince yan bantlarin esnekligi daha iyi
Be molgixi beğenemedim cildi ıslak kalıyor bir de bezin izi çılıyor popoya
Canım sana kahvaltıya gelesim geldi
Kalk gel canım ask olsun.
Molfixi ben bir türlü sevemedim. Bez sanki ortadan ikiye ayrılıyor bir yere toplanıyor. Yenisi mi çıktı ki şimdi?
Ben de ben de sevemedim ya.

Şikayet et kendisine msj at canım

rint ben de kötü niyetli olduğunu sanmıyorum internetten bulup yapmıştır el yazın olduğunu bile bilmiyordur çoğumuz gibi mesaj atıp söyle derim
Gece uykusuzluk çocuğun huysuzluğu ile onu görünce sinir oldum. Sabaha geçti :))

canım ben kullandım hala ara ara kullanırım çok sevdim. Ayrıca midende sorun varsa midene de pek dokunmaz.

Kızlar h&m de çok indirim var ben 4-5 tane çıtçıtlı aldım hem kısa kollu hem uzun kollu organik pamuk olan ikilileri 12-10-15 yapmışlar bedeni az kalmış ben İstanbul'da vialandden aldım oradakiler bitti
mesajını görünce koşa koşa gittim. Hiçbir şey yok indirimde. Şaşkınım. Bu tarafa uğramadı sanırım daha. İki askı çocuk kıyafeti vardı sadece tişört pantolon büyük ama.

rint nasılsın canım oğlun nasıl oldu?
Canım çok şükür iyiyiz. Gece ilaçtan sonra daha iyiydi şükür. Sıpacık gündüz iyi oluyor da gece azıtıyor. Günfüz de geniz alkıntıaı vaedı ama. Bakalım şimdi uyuttum hala kucağımda. İnşallah tez zamanda toparlar çıkar diş de hayırlısıyla.

Deme öyle deme deme... Çok üzülüyorum ya kıyamıyorum. Çok oldu artık diş gelse birer birer
Deniz nasıl şimdi

İyi şükürler olsun, keskin mi keskin iki dişi büyümeye devam ediyor ama çığlıklı ağlamalar bitti neredeyse.. şimdi uyanınca doğrulup oturuyor ve bağırarak çağırıyor beni :) görünce de kollar havaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…