bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bu arada tecrübeli anneler herkes 0-3 aylık çok bir şey alma çabuk büyüyor diyor. Yeni doğan olarak ne kadar zibin tulum almak gerekir acaba
Canım 0-3 ay kıyafetler o kadar küçük ki. 1 ay anca giydirirsin sonra mümkün değil olmaz. 3-6 ay alman daha mantıklı. İlk zamanlar biraz büyük gelir ama kuzular hemen büyüdüğü için sonra rahat olur.

Aaaa harika bi haber bu gozun aydin tatlim bnm
Ay cok sevindim bende ya sahligida yerinde cok sukur %90erkek dedi degismez herhalde☺bende kordan kam akisi durana kadar kesilmesini istemiyorum bu sefer biz anneler cok ayrintili dusunuyoruz erkekler malesef bizim kadar olamiyo sen cinsiyet ogrenmismiydin cok sık giremiyorum kizimdan dolayi kacirmisimdir büyük ihtimal

Güle güle giysin canım.maşallah herkes bişeyler alıyor. Bende daha tık yok. Battaniye bitince bende paşaya bu yeleği örcem. Ama lacivert:) sizce nasıl olur içine beyaz gömlek altına lacivert pantolon:)
Annesi cok guzel bir yelekmis. Allah giydirmeyi de basip etsin. Ancak bir deneyimi mi paylasmak istiyorum. Oncelikle sunu belirteyim herkeste ayni olacak diye bir sey yok tabiki. Ama bben ilk cocugumda sagolsun annem orgu isi yapmisti bi hayli. Ben yelekleri giydirdim ilk 4 ay felan. Hatta cenesine boynuna değmeyenleri daha fazla giydirdim. Sonrasinda bebegim kendi kendine huylandi rahatsiz oldu kasindi huzursuzlandi bnde bunu anlayinca giydirmedim. Ipleride bebekler icin ozel olanlardan antibakteriyel tuysuz felandi. Oylece duruyo guzelim orgu isleri.

Ben gecen hafta bi dr ye gittim asagiya cok yakim dedi ama ben butun isleri yapiyorum bastan cok lekelenmem olmustu acaba ondan mi oldu diyorum simdi.carsamba gunu baska dr ye gidicem bakalim o ne diyecek.
Benimde iki defa oldu lekelenmem baya yakin dedi rahim agzina 1 cm varmis rahim agzina o kdar yakin yani

Haklısın canım ben de oğlumda boynuna kadar fermuarlı olanları giydiremedim huylanıyordu V yaka olanlarda sorun çokmadı hoş benim oğlan hala fermuarı boynuna kadar çektirmez yarıda bırakırız

Valla kiz oyle yetisemiyoz hizina 10 kilo bide yedigi hooop eriyo gidiyo minik farem benim
Ne kadarlik canim bebegin benimde var 1 tane ellerinden öper 26 aylik erkek. Adi gibi masallah Poyraz yerinde durmuyor her yeri karistiriyor. Kiriyor dokuyor utaniyorum evden cikamiyorum ancak cok samimi oldugum kisilere gidiom. Surekli arkasindayim

Yok canim henuz ogrenemedik cinsiyet 13 unde insallah ogreniriz

22 aylik kizim canim cok edepsiz cok yaramaz bizimki de yeni yeni adapte oldu misafirlige gidemiodum kimse misafirlige gelemiyodu kimsede durmuyodu omrumu yedi cok agladim bu cadi yuzunden simdi daha iyi tabi Cok sukur kuzum Allah yokluklarini gostermesin

Kizlar dunki muayenemde bunu cekindim de bu ccugun neresi oluo kagittada plasenta ve amnionla ilgili bilgi verioda ultrasyondaki sekli cozemedm bebgin kafasimi oluo

Eklentiler

• IMG-20160528-WA0001.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 49
Selam arkadaslar. Bebeklerınız hayırlı olsun. Kese konumuna göre bebeklerın cınsıyetı sagda erkek solda kızmı oluyor. Mesela erkek bebek kesesi uzunmu oluyormuş ilk haftalarda. Yorum yapabılırsenız cok sevınırım

Kiz bebeklerin yuvarlak erkek bebeklerin uzun die biliorum canim ama ilk haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…