bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm dişin niye kırıldı yeterince kalsiyum almıyorsun diye mi acaba

Mutlu haftasonlari canlar biz cok şükür cinsiyet öğrendik bi kizim var bide oglum olcak allahin izniyle ☺
Ayy maşallah canım. Allah seninde gönlüne göre vermiş. Çok mutlu oldum. Bizim topikte şu sıralar herkes isteğine kavuşuyor aman nazar değmesin

Ayy maşallah canım. Allah seninde gönlüne göre vermiş. Çok mutlu oldum. Bizim topikte şu sıralar herkes isteğine kavuşuyor aman nazar değmesin
Ay evet ya çok şükür ya bizim topikte %90 herkes istediği cinsiyete kavuştu ..nazar değmesin

günaydın canlar ya her açtığımda cinsiyetlerden kıyafetlerden bahsediyorsunuz kıskanıyorum ama.Sat i en geç olan benim galiba.Biran önce bende öğrenmek istiyorum.Kızımın yanina ne olacak diyee
Yakiniz seninle bizde tam ogrenemedik kiza benziyor dedi sadece günler geçmiyor sanki bu ara

Bu arada tecrübeli anneler herkes 0-3 aylık çok bir şey alma çabuk büyüyor diyor. Yeni doğan olarak ne kadar zibin tulum almak gerekir acaba
Canim bol bol zibin al ayakli tulum cok alma adanin dr u onermedi tirnaklara baski yapiyor dedi ayakli tulum onun disinda bol bol zibin cunku kaka sivi cok batiriyolar

Kizlar kordon kani saklatmak istiyorum ben adanin kini saklatmak aklima gelmedi ama esim cok pahali diyo ben cok uzuluyorum cocuklarimizin sagligindan onemli mi diyorum ama yok diyo bisey olmaz diyo esim

Tatlım o günleri görürsek inşallah, ben de düşünüyorum kordon kanını saklatmayı. Eşimle henüz konuşmadık. Şimdiden biraz birikim yapmaya başlasan doğuma kadar, acaba eşin daha az para vereceği için razı olur mu? Tabi totale bakıp, ha senden ha benden derse iş başka. Doktoruna bir danış istersen, o ne düşünüyor bu konuda. Ben de ilerleyen zamanlarda kendiminkine sorarım

Canim ben belki duymussundur bu ferah bebegi als hastasi ondan cok etkilendim turkkok e kok hucre bagiscisi oldum esimde oldu... halen ilik bulunamamis cok uzuldum sonra hamile kalinca dedim kordon kani ne kadar degerliymis 2.500 tl 4.700 tl arasinda deisio fiyatlar biriktirmek istiyorum aslinda ne kadar birikebilir diye dusunuyom kuzum hayirlisi keske dedeler biraz yardimci olsa ama ne diyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…