bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yeter kuzum artik zibin alma aliyosan artik dogunca 3_6 ay uzun kollu zibin al simdilik yeter hastane cantana ekstra zibin koy ada poklamisti esim kosa kosa zibin alip vermisti hemsirelere koymayi akil edememistim ekstra ben aklinda olsun fistigim 2_ 3 tane yelek al penye olabilir lcw den filan uyaninca sirtina takiver
Mcada kuzum sende tez vakitte öğren bi paşan olacağını da alışverişe başla ınş.

zibin 10-15 tane kadar oldu ama kaç tane alsam yeter ki?

Kizlar kordon kani saklatmak istiyorum ben adanin kini saklatmak aklima gelmedi ama esim cok pahali diyo ben cok uzuluyorum cocuklarimizin sagligindan onemli mi diyorum ama yok diyo bisey olmaz diyo esim
Bizde düşünüyoruz canım inşaallah önümüzdeki hafta Dr umla bu konuyu konusucaz, bizimde suan çok bilgimiz yok saklama koşulları, ücret vs. Ama bir yerde duymuştum, Allah korusun ama yanlız çocuğun kendine deil, anne baba kardes ve 1. Dereceden akrabalara bile faydasi olabilecek biseymis .

Tabi ya cok onemli kuzum Allah gostermesin cok faydasi var bi suru hastaliga

Kizlar burda konusu gecti mi bilmiyorum, kacırmıs olabilirim. Devit 3u kullanan arkadaslar nasıl alıyosunuz haftada 1 tüp almam gerek ama hala cesaret edemedim. Bna bi fikir verin, nasıl alaym?

Canım mercimekte bişey yok süpür geçer. Ben zeynepin küçükken zeytinyağı tenekesini mutfak halasının üstüne devirdiğini hatırlıyorum çıldırmıştım
O hali cope gitmistir belki zeytinyagi cikmaz cunku...yaramazlik yapa yapa buyuyorlar

Eki Görüntüle 1839104 Eki Görüntüle 1839101 Eki Görüntüle 1839102

Teyzeleri paşa ma yeni ciciler sipariş verdim. Çok heyecanlıyım Rabbim GIYDIRMEYI de nasip etsin ınş.

Nerden siparis verdin canim cok guzeller

Kizlar bisey daha sorcam benim gibi plesantasi asagida oln arkadaslarim ede utu yapabiliyo musunuz .yapinca bi rahatsizlik oluyo mu

Kizlar bisey daha sorcam benim gibi plesantasi asagida oln arkadaslarim ede utu yapabiliyo musunuz .yapinca bi rahatsizlik oluyo mu
Ben gecen hafta bi dr ye gittim asagiya cok yakim dedi ama ben butun isleri yapiyorum bastan cok lekelenmem olmustu acaba ondan mi oldu diyorum simdi.carsamba gunu baska dr ye gidicem bakalim o ne diyecek.

Kizlar burda konusu gecti mi bilmiyorum, kacırmıs olabilirim. Devit 3u kullanan arkadaslar nasıl alıyosunuz haftada 1 tüp almam gerek ama hala cesaret edemedim. Bna bi fikir verin, nasıl alaym?

Benim ki damla şeklinde bebeklere verilenden günde 20 damla suya. Ama o dediğin ampülden de kullandım aşılama yapılacağı zaman hafta da bir

Mümkün oldukça yatıyorum. Ama bulaşıktı çamaşırdı işlerini yapıyorum. Ütüyü de lazım olanları fazla ayakta kalmıcak şekilde.

Canım benim, güzel kalplim İnşallah babası ikna olur ve dedeler de biraz destek çıkar da, kordon kanını saklatabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…