bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaaaa onlara kalsa pok icinde yasariz kuzum biz yapmassak kimse yapmiyo

Canm bnm 10 haftalıkken elleri kolları belliydi oynatiyordu hrkes hemen erkek demsti erkek daha çabuk şekil aliyorms.nekadar doğru bilemem ama bi 10.haftayı bekle bakalim
Birde canımız neler istıyordu. Nelerden tiksindiniz. Ben çikolatadan çok tiksindim. Hep tuzlu yemekler yıyorum. Tatlı hiç canım çekmıyor

Birde canımız neler istıyordu. Nelerden tiksindiniz. Ben çikolatadan çok tiksindim. Hep tuzlu yemekler yıyorum. Tatlı hiç canım çekmıyor
Bnm de aynısı oldu tatlı çok severdim. Hep tuzlu acili baharatlı seyler canm istiyor.meyve pek yemezdm deli gibi meyve yiyorum ama tatlidan da çok tuksinmedm arada yiyrm

Yaaaa onlara kalsa pok icinde yasariz kuzum biz yapmassak kimse yapmiyo
Öyle cnm şimdi geldi eve kızdım baya laf ettim bakalım bırak yapma ben yaparım diyo bende dayanabilirsen yapmıycam kendide titiz dayanamaz yapar inşş diye ümit ediyorum
Sen nasılsın Can'ım bugün çok iç karartıcı bi Ankara havası vardı yine

Ben de Ankara'dayım. Evet hava çok basık.
Bu arada erkeklerin çoğu aynı. Dediğin anda yapmıyorlar kiziyorlar sonra akıllarına bile gelmiyo. Birine muhtaç olmak çok zor.

Bnm de aynısı oldu tatlı çok severdim. Hep tuzlu acili baharatlı seyler canm istiyor.meyve pek yemezdm deli gibi meyve yiyorum ama tatlidan da çok tuksinmedm arada yiyrm
Ben sadece çikolatadan ve çikolatalı şeylerden tiksindim. Sütlu tatlılar yada şerbetli tatlılar yıyebılıyorum ama hiç canım istemiyor. Mesela tuzlu kabak çekirdeği istedım dun akşam.

Ben de Ankara'dayım. Evet hava çok basık.
Bu arada erkeklerin çoğu aynı. Dediğin anda yapmıyorlar kiziyorlar sonra akıllarına bile gelmiyo. Birine muhtaç olmak çok zor.
Evet cnm eskiden kendim yapardım ama şimdi dayanamıyorum baba olcak oda yapacak yetişemiyorum çünkü o çalişiyorsa bende calişiyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…