bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende bebekler için antibakteriyel ip kullanıyorum canım. Kızımda ördüklerimi çok kullandim kış bebekleri olunca uyanınca hemen giydiriyordum. Oyüzden çok örmesemde 2 yada 3 yeleği olur. Bu bebiş huylanırsa bende saklarım el emeklerim torunum giyer belki çocuklarıma hatıra kalır:) sağol canım deneyimini paylaşmışsın.

Herkese hayirli geceler kizlar :)
Bugun hic bakamadim, 20 sayfa birikmis, yeni bitti :)
Gece ben de bir suru ruya gordum, film izledim sanki sabaha kadar, uyumamis gibiydim...
Sabah da yataktan zor kalktim, her yerim tutulmus agriyordu
Ilk bebekte bu kadar cabuk baslamamisti bu sikayetlerim, son aylarimi düşünemiyorum

Aşı derse ben daha yaptırmam 20. Hafta biliyorum. Ben ilk kalp atışı sonrası gitmiştim o zaman vermişti tarihi 1 haziranda gel diye
Valla hastanede doktrun biriside komsuma bende dogum yaptim ilk bebegim asi faln olmadim gerek yok demis kimin dedigini dinleyecz napacaz bilemiorum valla sagligimizdan olmadan bebegimize kavussak daha ne isteriz ki

Napıyosun kuzu. Uyuyamıyormusun heyecan devam ediyor galiba:)
Bugun gezdik canim yumurtaliga gittik kayinvalidenin koyune organik beslendik bugun 5 litre sut getirdim.kaynattim yogurt mayalicam sogumasini bekliyorum tatlim cok sayfa var bitirmeye calisiyorum bebegim kayinvalidemin abisi cok duygulandi adini mevhibe koyacagiz dedik kupesi benden dedi bende duygulandim

Valla hastanede doktrun biriside komsuma bende dogum yaptim ilk bebegim asi faln olmadim gerek yok demis kimin dedigini dinleyecz napacaz bilemiorum valla sagligimizdan olmadan bebegimize kavussak daha ne isteriz ki

Bazı özelde ki doktorlarda gerek yok diyor eski sartlara göre ya da devlette doğum yapılacaksa gerekli diyor. Ama işte o metallerden hastalık kalmayalım diye

Ayyy canım benim:) bende.çok duygulandım.inşallah mevhibe herkesin sevgilisi olcak ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah.
Yap kuzum yoğurt çok severim bende kaşık kaşık yerim ama süt zor içiyorum bizde bugün kızıma gelinlik aldık müsamere de sure okuyacak 2 tane oyunu var bir kıyafet aldık.çok heyecanlı o günü bekliyor bakalım.

Aayy massalah zeynebime rabbim zekasini zihnini acik tutsun omru boyunca insallah evet bende sut icemiyorum yogurt severim.ayran cacik bayilirim canim birde organik sut super yagli kaymakli birde tereyagi yapmislar yumurta ile kirdim pasalar az once yufka ekmekle yediler bayiliyolar yufkaya organik peynir super hersey yilda bir defa gideriz denize yakin mis hafa oohhhhh super

Ayyy yufkaya bizde bayılırız tereyağlı yumurta yumurta çok sevmesemde mis gibi organik yağın kokusu hatrına yenir. Birde yufkaya domates biberli patatesli sulu bulgur pilavı çok yakışıyor yanında yeşil soğan turşu ayyy gece gece acıktım galiba. Benim yerimede ye canım afiyet olsun prenseslere ve sana.

Aayyy canim benim canin cekti hakkini helal et kuzum iste her zaman bulamiyoruz cocuklarda bayiliyor bugun ineklerin arasinda kosturup durdular kumla oynuyorlar cocuklar doga hasreti cekiyor havada mis tasit arac seslerinden uzak denize yakin iyot kokusu super yer canim bag bahce hersey organik

Sonuda bitirdim sayfalari cinsiyet ogrenenlere gozleri aydin saglikla nasip etsin rabbim randevusu guzel olanlara rabbim saglikla nasip etsin insallah kiyafet alis verisleride baslamis ooohhh cok guzel olmus ben iki adet siparis ettim nasil guzelmi pamuklu bir bakayim begenirsem ayni siteden alis verise devam edicem :)

Helal olsun canım gece gece acıktım galiba uyuyamayınca bu saatler mide kazanması oluyor ondan yoksa dolapta herşey var organik değil tabi

Çok iyi olmuş canım hepimizin ihtiyacı var aslında ama bizim köyde yaşayan kimsemiz yok malesef siz şanslıymışsınız.

Ah canım benim nasılda heveslisin. Allah hepsini güle güle giydirmeyi nasip etsin. Ben daha bişey almadım valla. Ramazanı anlatıyım diyorum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…