bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugun
Resmen dondum ben kuzum yaaaa bugun evler cok soguk disari o kadar soguk deil sanirim ama bugun cok usudm battaniyenin altina girdim hava klasik gri ankara havasi zaten kuzum bi yaz gelmedi ki

Kizlar burda konusu gecti mi bilmiyorum, kacırmıs olabilirim. Devit 3u kullanan arkadaslar nasıl alıyosunuz haftada 1 tüp almam gerek ama hala cesaret edemedim. Bna bi fikir verin, nasıl alaym?
Ben günde 20 damla alıyorum canım az miktarda meyve suyuna karıştırıp

Ben sadece çikolatadan ve çikolatalı şeylerden tiksindim. Sütlu tatlılar yada şerbetli tatlılar yıyebılıyorum ama hiç canım istemiyor. Mesela tuzlu kabak çekirdeği istedım dun akşam.
Bn de tuzlu çekirdek yedm hatta arkdslara da yazdm elim ayağım şişmeye başladı cnm sen de tuzu azalt bn de öyle yapacagim artik

Hayirdir canim anlatmsk istersen yardimci oluruz hep birlikte
Ya o kadar farkli ki belki findik kabugunu doldurmayan sorunlar ama bu sorunlarin devamliligi bazen canimdan bezdirir duruma geldi ve su anda ailemin yanindayim ama bir yandan da cocugumu dusunuyorum su anda da isler cikmaza giriyor gibi gozukuyor insallah hayirlisi olsun artik.

Cok iyi anliyorum canim bizde sik sik kavga ediyoruz esimle nerdeyse hepsi 3. Şahislar yuzunden gunduz iste telefonla konusurken gayet iyi ama evde surekli çatışma halindeyiz hamile oldugum icin tahamul sinirlarimi zorluyo
Yani anlayacagin hic kimsenin evliligi mukemmel degilki herkezin ufak tefek buyuk kucuk sorunu oluyo ama ailenin yanina gelmen iyi olmamis canim egerki siddet aldatma vs varsa o zaman baska tabi.....
Evden ayrilinca daha kotu canim
Araniza daha beter sogukluk girer ailenle damatlari yuz goz olur bazi seyleri disardaki insanlara belli etmemek gerekir eger sorunununz asilabilcek gibiyse esinle arani acma daha fazla

Yakın zamanda ben de benzer durumdaydım. Hamilelik hassas bir dönem karşındaki insanlar empati kuramiyorlarsa sorunlar çıkmaya başlıyor ister istemez

Güle güle giysin canım.maşallah herkes bişeyler alıyor. Bende daha tık yok. Battaniye bitince bende paşaya bu yeleği örcem. Ama lacivert:) sizce nasıl olur içine beyaz gömlek altına lacivert pantolon:)
Aayyy super yaaa marifetli anne sansli pasa rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…