My moonlight
Enfal97
urashaa
@gonulll @ahmoz
A
Askina eskiya
günaydın kızlar.. dün doktordan çıktığımdan beri boğazıma öküz oturmuştu sanki şimdi yukardaki arkadaşların sayesinde de bi yandan poğça yiyorum bi yandan ağlıyorum.. valla iyi geldi.. iyi ki varsınız kızlar merak etmişsiniz sormuşsunuz çok saolun.. aslında dün akşam da ara ara girip baktım ama o kadar elimi kolumu kaldırıcak halim yoktu ki inanın yazamadım.. öncelikle aslında genel gelişiminde bi sıkıntı yok balığımın.. balina kadar olmasa da olmuş bişeyler 1160 gr olmuş.. doktorumuz yine ameliyattaydı söylemeye gerek yok biliyosunuz o rutin zaten.. peki sorun neydi diyceksiniz?? yine yine yine bacak boyumuz kısa dr. beklenen doğum tarihi 21 kasım diyince şok oldum

tamam zaten benim durumum geç döllenme ama kafa ve karın çevresinin sadece bi kaç gün fark kalmış arasında satla.. ama bacaklarımız geride.. o genel hafta hesaplamasını da geri götürüyo tabii.. şunu da söyliyim şükürsüzlük etmek istemiyorum bazı kemik hastalıkları oluyomuş bebeklerde ya da bi bacak kısa diğeri uzun falan öyle bi durum yok binlerce şükür.. zaten kemik gelişiminde sıkıntı olan çocuk bu kadar sert hareketler yapabilir mi anlamadım..fl boyunu 7 ile çarpınca 35 cm kadar bişey çıkıyo çok az kısa sanki.. bi yandan doktora daha sonra videoda saydığım kadarıyla yaklaşık 8 kez bi sıkıntı yok dimi şimdi diye sormuşum

adam her defasında yok hayır diyo bi yandan eşim zevzek zevzek aaaa burnu dudakları çenesindeki küçük gamzeye kadar aynı ben diyo!!! içimden bacakları da aynı sen dedim :)) aahh ahhhh derdim katiyen dış görünüş falan diil yanlış anlamayın kaldı ki eşimden biliyorum kilo alınmadığında o bacakların kısalığı göze bile çarpmıyo ha kilo alınca bülent serttaşa dönüyosun o ayrı :)) her neyse niye bu kadar daraldım ağladım bilmiyorum sanırım ben doktorumdan daha beni rahatlatıcak cümleler bekliyorum adam gelişiminde hiç bi sorun yok dese de daha ayrıntılı anlatsın ne bileyim işte

bu arada
@yaseminkara canım damarlarda direnç var mı diye baktırdım o ne kadar uğraştıran bi işlemmiş öyle bayaa sürdü çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmadı kıçına başına kan taşıyan tüm damarlara baktı dr..eminim küfür etti bana çünkü bi sonraki randevuda renkli dopplere gönderelim içiniz rahat etsin dedi... çakaaaall zannediyodu ki ben o dopplere girince bi daha ona damar kontrolü yaptırmıcam.. her kontrolde yapıcak artık!! son güzel gelişmeyse yukarda doğum yapanların odalarına baktım içim bi garip oldu inşallah ben de bebeğimi kucağıma alıcam bi kaç ay sonra bu odalardan birinde dedim..çok uzun yazdım kusura bakmayın..iyi ki varsınız..