• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Evet dediğiniz gibi her bünye farklı oluyor siz tüp Bebek olmuş anlarsınız 4 yıl boyunca istedik olmadı sadece 2 kimyasal oldu sonra iğneleri felan aldık asilama yapılacak di oda kist var diye 3 4 ayda öyle ertelendi sonra kendiliğinden oldu ve böylede olunca baya panik oldum lavabodan lavaboya kalkıyorum sadece arada bı 1 dk evde dolanıp oturuyorum
Ne güzel sevindim sizin adiniza🌸
Paniginizi anlıyorum.. ama ne kadar kafanızı rahatlatabilirseniz ve dinlenirseniz o kadar iyi.
Nefes egzersizleri, Yusuf suresi, komedi film vs.. Evde monopoly oynadı annem yazık beni eglemek icin boardgame seviyorum diye 🙃
Bu arada bende halihazırda 1 kist, 2 miyom var 3cm oldu hepsi tedavi sırasında.. şimdi bebek büyüyünce adını bile anmiyor doktorlar ;)

Çok normal.. benim ilm başlarda daha çok ağrıyordu belim.. şimdi daha iyiyim ben sadece göbek büyüdüğü için ağrıyor çok oturursam felan
Hah tamam çok teşekkür ederim tüm sorularıma cevap verdiğin için 🙏 rabbim evladını sana bağışlasın darısı bana sağ salim kucağımıza alalim

Çok normal.. benim ilm başlarda daha çok ağrıyordu belim.. şimdi daha iyiyim ben sadece göbek büyüdüğü için ağrıyor çok oturursam felan
Hah tamam çok teşekkür ederim tüm sorularıma cevap verdiğin için 🙏 rabbim evladını sana bağışlasın darısı bana sağ salim kucağımıza alalim

Her ay endokrinde kan veriyorum tiroit için onuda söylerim gittiğimde hiçte aklıma gelmedi devit alıyorum diye.
Eğer düşükse hala bu tarz ağrılar ondan da olabilir devit kalsiyum magnezyum 3ü birden iyi seviyede olmalıymış magnezyum tek başına yetmiyormuş bende yeni deneyimledim
Gittiğinde söylersin doktor istemeyince biz de dünden unutuyoruz zaten

Ben onu sordum doktor dedi ki o hamilelere öneriyoruz ama onlarda guvenmiyorum.baska ilaç verdi bence yeterli gelmiyor :(
Katılıyorum..bana ne zaman kalsiyum takviyesi verseler bobrek taşım oldu. Şimdi de kum döküyorum.. bıraktım osteocare i.. sağlıklı besleniyorum. Değerlerim de belli tahlillerde zaten.. magnezyuma döndüm bakalım.

Decaviti ilk gebeliğimde kullanmıştım bende şimdi oğluma ocean d3k2 kullandığım için ondan devam ediyorum bu tarz ağrılar için magnezyum tek başına yeterli değil kalsiyumda olmalı devitine baktırdın mı hiç kaçtı değerin
Yalnız d3k2 hamilelikte cok onermiyorlar diye biliyorum pıhtılaşma durumlarından dolayı.

+osteocare bende ters tepiyor, bobrek tasi yapiyor ya.. böbrek, d3, urik asit vs takibiyle gidiyoruz bakalm.
fitiktan oturamıyorum ben hala.. 🥲

Hanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Bugün arttı yürüyemiyorum topallıyorum😔
Bende birz uzanayim kalkınca ağrıdan yürüyemiyorum sol kalcm ck agryor 5 10 saniye durup öyle topllyrm snra adim atabliyorm

Bu mu acaba
Osteocare mı yeterli gelmedi verdiği başka ilaç mı anlayamadım. Ben memnunum da o yüzden yazmıştım belimde 4 tane fıtık var kitlenmeyi de siyatik ağrıyı da krampları da çok yaşadım fıtıklar yüzünden 😔
Yok diğeri yeterli değil bence attığım degil mi

Yalnız d3k2 hamilelikte cok onermiyorlar diye biliyorum pıhtılaşma durumlarından dolayı.

+osteocare bende ters tepiyor, bobrek tasi yapiyor ya.. böbrek, d3, urik asit vs takibiyle gidiyoruz bakalm.
fitiktan oturamıyorum ben hala.. 🥲
Ben 4 doktor gezdim izmirde 4ü de biliyodu bilmiyorum gayet iyi dediler hep böbreksel bi sorun yaşamadım yatkınlık varsa tabi doktor dahilinde kullanılması iyi olur. Eğer birikme yaparsa kalsiyum böbreklere zarar verebilir dediğiniz gibi. Rutinde kan tahlilleri yapılıyor kalsiyum bende hiç birikme yapmadı

Eğer düşükse hala bu tarz ağrılar ondan da olabilir devit kalsiyum magnezyum 3ü birden iyi seviyede olmalıymış magnezyum tek başına yetmiyormuş bende yeni deneyimledim
Gittiğinde söylersin doktor istemeyince biz de dünden unutuyoruz zaten
Sağ ol canım evet oraya gidince her şeyi unutuluyor inşallah unutmadan konuşurum bu konuyu.

Hanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Bugün arttı yürüyemiyorum topallıyorum😔
Benim anca dün biraz rahatladı canım latteee o ağrı-acı. Doktorum magnezyumu değiştirip 2 doza çıkarmıştı ama sürekli yatıp dinlendim oturacağım zaman altıma yastık koydum destekledim hala daha öyleyim. Bugüne beyin cerrahına randevu almıştım ama hem biraz ağrı geçince hem de mr çektirmek istemediğim için iptal ettim. Bol bol dinlen latte 🫠🤤

Benim anca dün biraz rahatladı canım latteee o ağrı-acı. Doktorum magnezyumu değiştirip 2 doza çıkarmıştı ama sürekli yatıp dinlendim oturacağım zaman altıma yastık koydum destekledim hala daha öyleyim. Bugüne beyin cerrahına randevu almıştım ama hem biraz ağrı geçince hem de mr çektirmek istemediğim için iptal ettim. Bol bol dinlen latte 🫠🤤
Ben dinlenince daha kötü oluyorum yani yatmak çok iyi gelmiyor yattığım zaman hiç ayağımın üstüne basamıyorum kalktığımda.

Ben dinlenince daha kötü oluyorum yani yatmak çok iyi gelmiyor yattığım zaman hiç ayağımın üstüne basamıyorum kalktığımda.
Hadi yaa 😐 beyin cerrahına bi görünsen mr çektirmek zararlı değilmiş kadın dopum doktorum dedi pazartesi günü bu ağrı için gittiğimde. Ama normal diyorlar bebek rahim büyüyor 🥺

Kuzum senin muhtemelen siyatik tutmuş olabilir. Seninle şikayetimiz aynı ben 3 haftadır sol ayağımın üstüne basarken belimin soluna ve kuyruk sokumuna kramp giriyor. Sadece otururken ve yatarken rahatım. Bundan 1 yıl önce daha hamilelik ortada yokken sakroiliak eklem iltihabı tanısı almıştım aynı şikayetlerle. Benim muhtemelen o azdı. Ama senin hareket ettikçe açılıyor gibiyse siyatiktir ve bu haftalarda çok normal diye biliyorum. Doğumdan sonra bakacağız artık çaremize insallah

Kızlar selam 💁‍♀️ selülit problemi yaşayan var mı aranızda? Üst bacağım selülit doldu🥲 doğumdan sonra düzelen bişey mi bu acaba? Hiç yoktu çünkü. Hayatım boyunca spor yaptım hala yapıyorum bu selülitleri görmek çok şaşırtıyor beni.. moraller biraz bozuk anlayacağınız🥲

Kuzum senin muhtemelen siyatik tutmuş olabilir. Seninle şikayetimiz aynı ben 3 haftadır sol ayağımın üstüne basarken belimin soluna ve kuyruk sokumuna kramp giriyor. Sadece otururken ve yatarken rahatım. Bundan 1 yıl önce daha hamilelik ortada yokken sakroiliak eklem iltihabı tanısı almıştım aynı şikayetlerle. Benim muhtemelen o azdı. Ama senin hareket ettikçe açılıyor gibiyse siyatiktir ve bu haftalarda çok normal diye biliyorum. Doğumdan sonra bakacağız artık çaremize insallah
Evet evet araştırmalarıma göre benimki siyatik ağrısı😕
Dinlenince bazen geçiyor bazen dahada artıyo yürüyünce bazen açılıyor bazen açılmıyor bende bilemiyorum.
Youtube dan bir kaç egzersiz gördüm onu yaptım yapmaya devam edicem sanki iyi geliyor gibi.

Back
X