• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar google Aydede88 yazınca tüm profil çıkıyor mesajlar etkinlikler falan onu nasıl gizlicem ayarlarda baktım izin vermiyor tüm ziyaretçilere açık :KK43:(((
Canım nickini kimse bilmedikten sonra sıkıntı olmaz sanırım. Ama ben de bi bakayım ayarlara.

My moonlight My moonlight m olmuyor canım profilini gizleyemiyorsun :( ben de öyle bi nick seçmişim ki googlede bile yokum. Kutlarım kendimi:rapci:

Kızlar bebeğin dönüp dönmediğini nasıl anlarız? Benım oğlanın kafası sağ alt kasığımda bacakları da sol üst tarafta çapraz duruyor yani :D

M mute günaydın canım profilim tüm ziyaretçilere açık ve değiştirilemiyor. Google Aydede88 yazınca ayan beyan tüm mesaj etkinlik profil ortaya çıkıyor lütfen sadece üyeler yapabilirmiyiz. Google'da çıkmasın.
Mune canım yanlış olmuş etiket.

Kızlar bebeğin dönüp dönmediğini nasıl anlarız? Benım oğlanın kafası sağ alt kasığımda bacakları da sol üst tarafta çapraz duruyor yani :KK70:
Günaydın canım. Ağrılı sancılı oluyormuş bebeğin dönmesi öyle demişti bi arkadaşımız. Benim bebikin kafası yukarıda olduğu için tetikteyim bende..

Sağol canım. Düzelttim. Seninki çıkmıyor canım ne güzel ama ben böyle rahat yazışamam ki. Ne yazarsam google'da :/
Canım takip ettiğim bi topictekilerin neredeyse hepsi bu yüzden ban yemişti bir zaman. Forum sitesi burası da en nihayetinde canım illaki google de çıkıyor. Onun için arkadaşları uyarmıştım foto falan paylaşırsanız 10dk içinde silin diye. Çok özel şeyler paylaşmamak lazım.

Herkese gunaydin. Kizlar rahat yatmak istiyosaniz eslerinizi kanepeye transfer edin ve yatagin her yerine farkli boy ve yumusaklikta yastiklar koyun. Gece ihtiyac duydukca kullanirsiniz, rahat donersiniz. Basta alismak zor olur ama vicdan yapmayin. Zor zamanlar artik.
Saglikli gunler herkesee :rapci:

Canım takip ettiğim bi topictekilerin neredeyse hepsi bu yüzden ban yemişti bir zaman. Forum sitesi burası da en nihayetinde canım illaki google de çıkıyor. Onun için arkadaşları uyarmıştım foto falan paylaşırsanız 10dk içinde silin diye. Çok özel şeyler paylaşmamak lazım.
Canım foto paylaşmıyorum zaten. Ama yazdığım herşey çıkıyor sizin ve diğer arkadaşların isimlerini yazdım baktım çoğu çıkmıyor o yüzden ayarlardan yapılabilir diye yazmıştım

Canım foto paylaşmıyorum zaten. Ama yazdığım herşey çıkıyor sizin ve diğer arkadaşların isimlerini yazdım baktım çoğu çıkmıyor o yüzden ayarlardan yapılabilir diye yazmıştım
Canim nickini bilenler varsa istersen nickini degistir seni kimse taniyamaz o zmn

Gunaydin My moonlight My moonlight hesabtan gizlilik ayarlarina girdinmi canim birde googleden aydede88 yazip kimse giremez senin link adini bilmiyorlar telas etme canim Mune Mune hanim bakalim halledecekmi

herkese günaydın kızlar ne ii ettinizde geldiniz yine buraya whatsapp çok karışık oldu msjlar acayip birikti ve sürekli tele msj geldiği için mecbur bende çıktım net paketim bitecek evde olmadığım için kendi netimi kullanıyorum daha çok
5 dk da 300 msj birikiyor.ben onlarin hizina yetisemem asla.nasil vakit buluyorlar bu kadar bi formulu varmiki.
Bende 2 cocuk birde esim olunca ben o kadar vakit ayiramam arada bakabiliyorum ve okuyamiyorumda cogunu.

Back
X