- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #46.921
Ayy biz 33 olmusuz oglusumlaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika Allah daha ileri haftaları gormeyi nasip etsin kuzumAyy biz 33 olmusuz oglusumlaa![]()
Yok kiz anneyi degil ne guldum bebegi ebe eliyle kafasindan tutup anne karninda ki bebegi annenin gobeginden disaridan kafasini tutup ite ite cevirmis saka gb ama gercek.anneyimi baş aşağı yapmış. nasıl kaldırmış taw bu alman kadınlardından da korkulur valla :) doğrdur çünkü bende demin bir yerde ararştırırken okudum havuzda baş aşağı durun diyor mesela.
Harika Allah daha ileri haftaları gormeyi nasip etsin kuzum![]()
Kızlar ya dün doğuma doktorun gelme meselesi konuşulmuş, şimdi ben hastaneye sormuştum, doğum 600tl demişlerdi, doktorun gelmesi için ekstra bişey daha mı vermek gerekiyor yani? Yarın annemin yanına gidiyorum ve doğuma kadar ordayım artık.. Bayramdan sonra kontrolde artık doğumla ilgili ne varsa sormak lazım ona karar verdim.. Dün de hataydaki doktorumuza gittik, uçağa binebilir raporu aldık, 1800gr 43cm olmuşuzBaşının nerde olduğunu söylemedi, cihazı çok kaliteli olmadığı için ben de göremedim.. Geçen sefer aşağıda demişti, bi sıkıntı olsa söylerdi heralde dimi?
Bugün 32 haftayı bitirdik, artık nst ler başlar heralde, son günler geldi![]()
Hmm bn de tam tersi sandm evde wifi var zannettm cnm:)hayır paket bitince zaten ben burayada giremiyorum ki. ben işyerin de wifi ile bağlandığım için iş saatlerinde daha rahatım. evde malum wifi yok telefondan 6gb bile yetmiyor maalesef![]()
Geçmiş olsun canım elimizde olmuyor stres olmak. Hepimiz aynıyız sonuç olarak.Heh işte aynı ben. Kramplar son günlerde fena. Birde dün biraz fazlaca stres oldum galiba.
Cocuk bu dagitcak tabi.evde olunca baska isimi var.bende 2 tane cocuk odalarindan disariya izin vermesemde yine oturma odasina kadar geliyor oyuncaklar.bizim o kadar cok ki oyuncak anlatamam daha dagittiklarim haricinde kucuk bir magaza acilir evdekilerle.ben cocuklara oyuncak konusunda cok sınır koymam dagitsinlar baska nasil vakit gecircekler evdeArtik delircem heryer oyuncak canim cikiyo topluom geri dagilio gucum tukenmis iyice
Oh oh çok iyi olmuşo orada da yok ki çok girmiyor sanırım bu aralar. valla benimde paketim bitmiş üstüne bir de ekstra 30 TL haşırttı black boardyani işe geldiğim sürece sizlerleyim
gruptu resimdi bilmemney di buna can mı dayanır. hemen bitiverdi yaw anlamadım.
selam canlar nööğrüyonuz?? ben ağlıcam şimdi sinirden kendimi öpücem öyle sinirliyimya arkadaş ben hayatımda böyle memleket böyle iklim görmedim resmen taklamakan çölünde yaşıyoruz yaa
dün bitaraflarımı parçalayıp temizlediğim evde inanmıcaksınız bugün parmağımı attığm yerde izi kalıyo
camları açsam böyle açmasam havasızlıktan boğuluruz offff!! yaa zaten veliefendi hipodromu gibi ev yapıyolar bi tarafım çıktı temizleyene kadar bugün sadece yemekler tatlı falan yaparım diyodum aha da gitti planlarım
![]()
Öyle bi yöntem var ama bebeği yaralama riski de olduğu için kimse risk alıp Türkiye'de yapmaz tabi o işi :)Yok kiz anneyi degil ne guldum bebegi ebe eliyle kafasindan tutup anne karninda ki bebegi annenin gobeginden disaridan kafasini tutup ite ite cevirmis saka gb ama gercek.
Oooo facedede muhabbet koyu ozaman iyice yoldan çıktı bunlar:):)paketi biten buraya o zmn:)snra da iki yeri birden idare edebilirseniz helal olsun.dün bi face bi bura kafam döndü faceden ciktm:)
Benim kvalide gorumcemi dogururken ebe eliyle cevirmis de oyle dogum yapabilmis.hemde evde dogurmus.Yok kiz anneyi degil ne guldum bebegi ebe eliyle kafasindan tutup anne karninda ki bebegi annenin gobeginden disaridan kafasini tutup ite ite cevirmis saka gb ama gercek.
evet canım akşama geliyolar.. dötüm çıkıcak şimdi yine annemleri iki sokak köpek kovalamış gibi karşılıcam kesinKolay gelsin canimm. Annenler bugun mu gelcekti?
Merak ederim canım çıkınca yaz hemen haydi hayra karşı:)))İnşallah canım bakalım görüş günümüz neler olmuş ufaklığın hayatında![]()
Evet ek ucret aliniyor ama bizim hastane cok fazla almiyor.2 sene once kizimin dogumda aksam ustu 7 ye dogru hastaneye gitmistim dr muayne ucreti 150 tl odemistim baskada ekstra cikmadi bana. A Askina eskiyaCnm ben dün duydum gittim hastanede.tatil günlerinde olursa eğer kendi doktorun sana özel gelirse ek ücret aliolarms.normal mesai saatlerndyse ek ücret olmuoms doktoru gelioms
Orda agladim zaten evlendikleri bolumde nebileyim geliyor iste arada oyleKizzz niye ağladım outlander da. Bn de izliyom kadın kocadan ayrı kaldı diye ağlama yeni gttigi yerde çok mutlu:)unuttu kocayi