- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.281
Neler koydun yazda bizde bilgilendir:))Bemde hazirladim kuzu bi tek bebek bezi eksik onu da 1 paket alcak esim aksam koycam hayirlisiyla tmmladik bi oglum eksik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler koydun yazda bizde bilgilendir:))Bemde hazirladim kuzu bi tek bebek bezi eksik onu da 1 paket alcak esim aksam koycam hayirlisiyla tmmladik bi oglum eksik
Adamın boğazına dizmişsin daha ne olsun. Ne yaptı bukadar sinirlendirdi seni. Tepik yemiş kadar yapmışsınİnanmıcaksın ama hiç bişey yapmadım gönülüm ya hatta uyurken sevdim büyükbaşı ama sabah var yaaaaaa dilimle bezdirdim önce dün yaptığı güzel şeyleri söyledim teşekkür ettim sonra başladım saydırmaya en son böreği yutamadı da boğazında kaldı garibimintmm dedim işlem tamam
![]()
ne 49 nede 46 gun var :))) takviminde 57 gun var yaziyor bizler takvimde kalan gunlerimizi yaziyoruz siz neye gore 49-46 gun var dediniz canim ? Benim takvimimde 59 gun var yaziyor![]()
ne 49 nede 46 gun var :))) takviminde 57 gun var yaziyor bizler takvimde kalan gunlerimizi yaziyoruz siz neye gore 49-46 gun var dediniz canim ? Benim takvimimde 59 gun var yaziyor![]()
Bende merak ediyorum daha çanta falan hazırlamadim hiçKızlar doğum çantasında hem siz hem bebek için neler koydunuz ??
Maşallah canım kilosu iyimis kuzunun sağlıcakla dogsun inşCanlarim tunaydinnnnnlarrrrrrr nasilsiniz ohhh ne guzel kaynatmissiniz masallahhh
Dun kontrolum vardi kuzum pek guzeldi doyamadik 30 +4 gunluk 1800 kg olmus hersey yolunda sukur 4 kasima gun verdi simdilik ayin 16 da cagirdi tekrar rapor vermek icin ve artik 15 gune dustu kontrollerimiz
Bende unutmusum oğlum 12 yaşında oldu :)) arkadaş lar soylesinde ona göre hazirlariz artıkBende merak ediyorum daha çanta falan hazırlamadim hiç
Bende unutmusum oğlum 12 yaşında oldu :)) arkadaş lar soylesinde ona göre hazirlariz artık![]()
Cnm seninle bakis acılarımiz farklı biraz sanırım.daha önce de böyle bi olay olmstu.bn yusufun anlamına bakmadm bile anlamına gerek yok yusuf deyince bnm aklıma çok güzel cagrisimlar geliyor zaten.bu da senin bakış açın saygı duyuyorum bnmki de böyle.bana göre bi sakinca yok ağlayan inleyen olmasında ama sakinca gören de koymaz olur biter zaten.yusuf çok güzel bir isim de kelime anlamı olarak "ağlayan, inleyen" demek.
hz.Yusuf'un da hayatı pek bi çileli geçmiş.
Bende anlamına hiç bakmıyorum büyük kızımın adı Rabia 4 manasına geliyor ama ilk evliya kadın hz.Rabia ondan sebep koydum banada Peygamber isimleri eşlerinin isimleri çok güzel geliyor Başka isim düşünemiyorumCnm seninle bakis acılarımiz farklı biraz sanırım.daha önce de böyle bi olay olmstu.bn yusufun anlamına bakmadm bile anlamına gerek yok yusuf deyince bnm aklıma çok güzel cagrisimlar geliyor zaten.bu da senin bakış açın saygı duyuyorum bnmki de böyle.bana göre bi sakinca yok ağlayan inleyen olmasında ama sakinca gören de koymaz olur biter zaten.
Canım kendi listemi senınle paylaşıyorum. yanlarında kimin için oldugu yazıyor excel tablosu halinde hazırlamıştımKızlar doğum çantasında hem siz hem bebek için neler koydunuz ??
Gruplar kurulunca bir sessizlik oldu burdaKızlar nerelerdesiniz sayfalar yavaş ilerliyor gözüm üstünüzde![]()
Cok haklısın canım söylenecek çok şey var ama bn fazla konuşmak istemiyrm.herkesin düşüncesi farklı saygısızlık etmek istememBende anlamına hiç bakmıyorum büyük kızımın adı Rabia 4 manasına geliyor ama ilk evliya kadın hz.Rabia ondan sebep koydum banada Peygamber isimleri eşlerinin isimleri çok güzel geliyor Başka isim düşünemiyorum
Aynen ya eskiden ne güzel birikirdi sayfalar oku oku bitmezdi simdi nerdeeeeGruplar kurulunca bir sessizlik oldu burda
Benim doktor biraz fazla rahat. Hiç bişey yapmadı bana. Ne kan ne idrar ne nst. En son 28 haftada idrar tahlili yaptı. Kan uyuşmazlığı tahlili yaptı.Böbreklere baktı onuda sancım var diyr yani. Nst bağladı. 31+3 gittiğimde hiçbişey yapmadı sordum tahlilleri. İdrar da yanma var mı dedi yok dedim gerek yok dedi. Nst 34-35 başlıyormuş. Kanında en son iyi çıkmış gerek yok dedi."doktorunuz sizden çeşitli kan testleri isteyebilir. Bu kan testlerinin amacı hamilelik sürecinizin yolunda gidip gitmediğinden emin olmaktır."
kızlar aşağıda böyle yazıyor . bu haftalarda sizlerden doktorunuz testler istedi mi acaba ?