• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Eşim 1.70 canım türk standartlarına göre pek uzun değiliz hele ben hiç değilim :KK70: aynen canım fazlasıyla zorlanıyorum hele ki o suyu fazla olduğu dönem ayağa kalkamıyordum bile. Yatağım ve ben gayet uyumlu çift halini aldık :KK71:
Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla atlatalım inşallah :KK36:
Yatakla uyumlu olmak da iyi birşey canım:))) ya benim gibi bi sağ bi sol yapsaydın:KK70: inşallah az daha sık dişini.

benim kocada yatakta maaşallah maximum karttaki X gibi yatıyor. delirtti beni dün gece! enik gibi yatağın ucunda yatmaktan her yerim ağrıyor artık. uykusu da ağır kay accük diyorum hı hu anlamıyor bir türlü. sanırım birinin artık salonda yatma zamanı geldi :KK62::rolleyes:

:KK70: dün gece bende eşime doğum yapsan da bi bende rahat etsem dedim adam gözleri araladı yatağı sahiplenmiş mübarek yavaştan kenara gitti uçta yatıyorum ki ben dedi :KK31:

Benimki de oyle valla :KK43: 24.haftanda kan degerlerime vakmasi lazimdi ama bakmamis idrar kulturu istemesem ona da bakmicakti :KK43: endokrin doktor randevum vardi ardindan allahtan ki ondan istedim kadincagizda sagolsun ikiletmedi aonuclari bir aldik kan degerlerim sifirlanmis d vitaminim bitmis valla dogumdan korkmaya basladim artik bu sekilde olursa :110:
Doğumdan korkma bi şekilde yaptırıyorlar hamilelik bitseydi:))) ağrımadık kemiğim kalmadı:(

Dün çok çalıştı yemeğe bile vakti olmamış anaaamm bi sinir bi sinir burun deliklerimi falan genişletiyorum yok yani anlamıyo sen dedim bekle!! Ben de çok yoruldum gece duvarlara iki elimle tutunarak bi tuvalete gidişim vardı resmen trajedi :cry: sonra işte sabah hallettim şimdi çok afiyetteyim :KK50: o da alıştı ama beynini kemirmediğim gün bişeyler batıyo adama :KK48:
Beynini yemediğin gün kaşınıyor ozaman atış serbest canım devam:süslü: sende de bacak arası ağrısı çok galiba bi muayene ol çatı ağrısı mı varis mi öğren.:super: bende sen gibiydim ayakta duramıyordum işler bitti rahatladım yatınca.

Kızlar erken doğum riski olmayan bi ben mi kalmıştım. Karaciğer değerlerimden ikisi yüksek çıkmıştı yazmıştım buraya. Bugün gittim 9 tüp kan verdim sonuçlar kötü çıkarsa hastaneye yatırıp 30.haftada yani bayram sonu bebeği alabiliriz dedi:oha::110: daha üzülmedim galiba şoktayım

Geçmiş olsun canım sonuçlar iyi çıkar inşallah. Kasım bebelerini bi okumalı kasımı beklemeye niyetleri yok gibi :KK46:

Ay alemsin :KK70: adam karnına baktımı acaba der gibi:-)

:KK70: baksa zaten inanır göbek konusunda yarış yapıyorduk :KK70: benim adam da bi alem :olamaz: Dün doktor yemeklere kısıtlama getirince ben yemiyosam sende yeme bana ayak uydur dedim aldı telefonu eline alooo yarın ben gelmiyorum işe yatmam lazım dedi :olamaz:

:KK70: baksa zaten inanır göbek konusunda yarış yapıyorduk :KK70: benim adam da bi alem :olamaz: Dün doktor yemeklere kısıtlama getirince ben yemiyosam sende yeme bana ayak uydur dedim aldı telefonu eline alooo yarın ben gelmiyorum işe yatmam lazım dedi :olamaz:
Anuvvv hamile triplerinede girmiş :olamaz:

Back
X