- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.441
Yaaa cok iyi sevindim beni de 2 hf da cagirir o xaman
Son kontroller artık zaman yaklaşıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa cok iyi sevindim beni de 2 hf da cagirir o xaman
31+3 gitmiştim 35-36 gel dedi.
Ahaha iyiyms hakkatensesli sesli anırarak güldüümmmm![]()
Aslında banada zor geliyor gitmek istiyorum ama öyle dedi. Şikayetim olmazsa gitmem bişey olursa giderim artık eylülün sonunda gitcem.Benimkisi artık 2 haftada bir gel didi. 34+ da gidiciiğiim seninki niye bir ay dedi ki?
Bende tam böyle düşünüp yazmıştım şimdiye kadarMy moonlight sana burdan bi uçarım! Orda noldugunu sasırırsın. Ne demek girmicem okucam yazmıcam ya.
Bu paranoyalar gerçekten cok sacma hangi sapık kadın forumuna girip hamile kısmına girip kasım annelerini bulup 2016 kısmına tıklayıp 4000 sayfayı okur? Allah askına yapmayın ya!! :/
Adın yok sanın yok resmin yok rahat ol biz bile okuyamıos birikince. Adamın baska hiçbir işinin olmaması lazımBende tam böyle düşünüp yazmıştım şimdiye kadarşimdi tırstım sanki bilemiyorum
![]()
Insallah canim bebek cok asagidaymis. Bayramda kan yada su gelirse acile gel dedi gelmezse bayram sonu gel bakalim duruma gore doguma aliriz dedi.Canım benim de riskim vardı bende bebeğin kıyafetleri yıkayıp ütülemiştim ama çantaya koymamıştım ama sonra dank etti vaktinde gelsin inşallah da erken gelse zaten yavrum giyemeyecek kendi çantamı hazırlamam lazım önce. Sende hazırla dün doktor yine risk deyince bi an o an geldi aklıma ne çanta var ne bişi o yüzden bu hafta bu olaya yoğunlaşacağım. Yine de inşallah zamanında gelirler
Yok kız zaten papatya boş adamlardan bahsediyor sanırım bir nickle aramıza girip kadın gibi yazışırlar diyor canım kuzum dediğin kim ne biliyosun diyor sapıklar varmışAdın yok sanın yok resmin yok rahat ol biz bile okuyamıos birikince. Adamın baska hiçbir işinin olmaması lazım![]()
Ayy canımm çok geçmiş olsun ya yanık çok fena özellikle insanın can parçası yavrusu yanınca çok üzülüyor insan..inşallah iyileşir canım doktor ne dedi kaynar mıydı çaydanlıkKızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum
Kızlar dua edin kızıma çok ağrısı sızısı olmadan iyileşsin. Perişan haldeyim
![]()
Sorma canım sanki canımdan can gitti yavrum ağlarken. Plastik cerrah 2.derece yanık dedi. 2 günde 1 cildiye doktoru pansuman yapacak. 2 haftaya iyileşir dediAyy canımm çok geçmiş olsun ya yanık çok fena özellikle insanın can parçası yavrusu yanınca çok üzülüyor insan..inşallah iyileşir canım doktor ne dedi kaynar mıydı çaydanlık
yaa kötü olmuş canım geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum
![]()
Ayy canım en korktuğum şey yanıktır allah yardım etsin. Ne diyim bilemedim. İnşallah çabuk iyileşir. Çok yerimi yandı kuzununKızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum
![]()
Oyyy canım ya üzülme inşallah iyileşir malesef bazen kazalar oluyor kayınbaban da çok üzülmüştür şimdi sebep oldum diye.çok ağladı mıSorma canım sanki canımdan can gitti yavrum ağlarken. Plastik cerrah 2.derece yanık dedi. 2 günde 1 cildiye doktoru pansuman yapacak. 2 haftaya iyileşir dediçaydanlık ocaktan geleli bi yarım saat olmuştu ama yaktı yavrumu
![]()
Gec yaptirdim kuzu 24 hafrada yapildi ilk dozSeninki niye o kadar geç oluyor kuzum
Gec yapildi kuzu ilki ondanBiraz geç değilmi kuzum ya?
Ay gecmis olsun kuzum yanik zor yaaKızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum
![]()
Gecmis olsun canm Allah beterinden saklasin.tez zamanda iyileşir insallahKızlar bugün hayatımdaki en kötü anları yaşadımsabah kahvaltı yaparken çaydanlık kayınpederimin elinden düştü. Kızım da dedesinin yanında oturuyordu. Kolu ve bacağı yandı yavrumun. Şimdi sargılar içinde uyudu kuzum
![]()