- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #49.761
Aaaaaa onu mutlaka at yavrucum gözümüz gönlümüz açılsın :)))Arkidaş cevap vermişsende atarsın cicileri
benim bugün ebebekten Depend kargom geldi atmadım ama
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa onu mutlaka at yavrucum gözümüz gönlümüz açılsın :)))Arkidaş cevap vermişsende atarsın cicileri
benim bugün ebebekten Depend kargom geldi atmadım ama
![]()
Mecbur kalmadikca genel anestezi yapmiyorlar.Ben genel anestezi istemem ama kesinlikle![]()
çarşambaları hafta atlıyorumCanım raporu 32. haftayı doldurunca almıyo muydukkk ? sen doldurdun mu ki bende pazartesi alcamda ondan soruyorum :)
ne çekiyomuş kız sor bakiiimmm ne çekiyomuş onlar!! benimki de ayda yılda bir bi iş yaptı mı offf hamilelik çok zormuş diyip duruyo![]()
Aslinda beni de 3 hafta sonra cagirdi. Gitmem gereken tarih 10-11 ekimdi ama benim 9 ekimde ankarada sinavim var o yuzden 4 ekime aldim ki gidebilir miyim diye sormak icinBen denk gelemiycem sizinle beni 11 ekimde bekliyor. @ayseankara
Sen nurettin beyin tlf sini aldinmi canim yoksa sanada atayim ozelden.
Canim ayni durumu ben de yasiyorum. Dr.um gelmeden 1 hafta boyunca hergun 4 litre su icip de gel dedi randevuya da gelirken 1 litre ic dedi en az sabah icin tabi muayene oncesi idrarini yap tutmaGünaydın kızlar, dün kontrolüm vardı.Oğluşumun yüzünü göremedim. iki muayenedir göstermiyor.Büyük bir heyecanla gittim ama göremedim.![]()
Aynen fiyat uygun diger yerlere gore. Kiz sen sirf denk gelcez die bi planin varsa bozma dogum gunu fln diosun bak. Bi sonraki randevuyu aliriz beraber. Olmadi ayni gun dogururuz :)Eşim sağolsun yetişirz dedi geç götürdü bni eee kayıt sırası da dolu çok kalabalıkti dün. Hemşireye dedm bn bandrmadan geliyrm geç kaldm hemen ilgilendi başka yere göturdü kayıt actrdi doktor bekliyor randevusu geçiyor dedi 2.20 de randevu ama girmem 3u buldu nrdeyse.hemşire ilgiliydi kan verdim ordaki çocuk güleryüzlü ilgili kalabalık da olsa güzeldi hastane kan idrar 50 lira bn burda 170 verms tm fiyatlar da çok uygun
günaydın arkadaslar
hastane cantamızı hazırladık yalnız biberon ve emzik te koymak istiyorum önlem amaçlı
ama nasıl streril etmeliyim bilmiyorum
aldıgım ürünleri ekledim yardımcı olursanız sevinirim.
Çokda farklı değilim ilk doğumdan. Ozaman bilmiyodum şimdi biliyorum. Yine aynımı olacak dahamı kolay olacak diye düşünüyorum.
O kremi bende duydum canım
Günaydın kızlar... Bugün yine yoğun bir gün beni beklerDenetime devam... Bu hafta hiiiç giremem ben kk'ya... Dün akşam saat 9 da sızmışım resmen yorgunluktan
![]()
Ay tatlım evde de durmayacağız da en azından zevk aldığımız işi yapacağız yani bebişlerimiz için hazırlık yapacağızgünaydın canım. ev işi , iş işi valla bıktım usandım. artık izine çıksak diyorum ama biliyorumki evde de durmayacağız![]()
Aa bende o kadının tariflerine bayılıyorum mutlaka tutuyor birde sorun çıkmıyor teşekkür ederim hemen deneyeceğim...Cahide jibek biskrem kurabiye üzeri yumurta akı fındıklı ordan aldım arada yaparım herkes beğenir. Sende bi bak istersen. Arasına torku sarelle ile süper oluyor hemde pratik![]()