• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar sağlık ocağında ki hemsire emzirme eğitimi vercem flaan dedi giden varmı ? nasıl bişi yapıyolar :)

canım ben ikdeadan kaın büyük buzdolabı poşetlerinden aldım ağzı çıt çıtlı. hem kıyafetlerinide koyabiliyorum, emzik bireronuda ona koydum. tavsiye ederim :KK66:
Buyuk boy kaca kacti canim? Migrosta filan da satiliyor ama daha buyuk boy varsa ikeaya gitmek lazim..

Ben bebis kilo alsin diye ozellikle yedigim hic birsey yok diyebilirim.bebisinin kilosu iyidir bastan beri iyi cunku.
Muz cok guzel kilo aldiriyormus burdami okudum baska bir yerde mi bilmiyorumda bi onu deniycem bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Gittigim perinatolog muz anca sana kilo aldirir bosuna bebek icin yeme demisti ben de muzu kesmistim12.haftamda.. :anneadayı: hakikaten de ilk 3 ay 6 kilo almistim :KK57: bebisim 28. haftada 1360 gr.di kilomda kontrol altindaydi 12den beri bol bol et sut yumurta yogurt tuketiyorum canim ;)

2016-09-21-10-31-01.webp
Bunlardan mi acaba?
50tane diyor 10.tl diyor

Sen benim evi gorsen. 3 odada esyalar yer degistirecek, atilacak mobilyalar var. Esyalari tasimak icin birilerini bulmak lazim.
Dun aradilar, oda takimi gelmis ama dedim yok, getirmeyin hemen, kurulacak odayi bosaltmadik daha, pzt gelecek :skandal:
bizdede durum aynı psikolojim bozuldu ev yüzünden tadilat yaptık daha tam düzene sokamadık 2 aydır evimizden uzaktan göçmen yaşıyoruz haftaya izne ayrılınca yavaş yavaş düzenliycem evimi kzımın eşyalarını hazırlıycam malum abisi gibi erken gelmeye kalkarsa hazırlıksız yakalanmayalım

Günaydın kızlar öncelikle. Canım benide belden uyuşturdular hazırlıkları tamamlayıp üzerimi örtüler sonda takıldı karnıma ilacı sürdüler o kahverengi şeyi. 1 kat kestiler bişey kayıyor gibi karnımdan :))) 2 kat kestiler başkaları elleriyle tutmaya başladı 3. Kat kestiler yavaş yavaş ayırmaya başladılar ben kesiyorsunuz beni hissediyorum elinizle bastırıyorsunuz demeye başladım ama ameliyat başladığından beri şehadet kelimesi tevhid ihlas fatiha ayetel kürsü hepsini sesli sesli okuyorum:)))) dediğin gibi burnuma siyah bi şey getirdiler uyumuşumi:KK70:
uyanmam çok kolay oldu ama alnıma hafifçedokundular uykudan uyanmış gibi hissettim. Hala ben bebeği görecektim diyomuşum:KK70: r
Annecimmmmmmmo_O:KK17::KK17:kesildiğimizi hissediceZ miii çok korkunclu:KK17::KK17:

Sen benim evi gorsen. 3 odada esyalar yer degistirecek, atilacak mobilyalar var. Esyalari tasimak icin birilerini bulmak lazim.
Dun aradilar, oda takimi gelmis ama dedim yok, getirmeyin hemen, kurulacak odayi bosaltmadik daha, pzt gelecek :skandal:
Canim ben de esyalari dagittim birini yakinimdaki okula bagisladim. Hizmetliler geldi tasidi. bir arka odada yukluklu gardrobum kalmisti onu da internnette sattim. Su reklamlara filan cikan meshur sitede 2 haftada sattim.biraz ucuza gitti ama park yatak parasi cikti yavrumun ;)

Annecimmmmmmmo_O:KK17::KK17:kesildiğimizi hissediceZ miii çok korkunclu:KK17::KK17:
Sadece baskiyi hissedersiniz sallaniyormus gibi aci hissi olmaz korkutmayin kendinizi simdiden :KK66: :KK48: uyusma gectikten sonra o da ameliyt bittikten odaniza yerlestikten sonra kesik acisini dikis yerlerini hissedersiniz onun icin de agrikesici vs verir doktorlar endiselenmeyin ;)

Gittigim perinatolog muz anca sana kilo aldirir bosuna bebek icin yeme demisti ben de muzu kesmistim12.haftamda.. :anneadayı: hakikaten de ilk 3 ay 6 kilo almistim :KK57: bebisim 28. haftada 1360 gr.di kilomda kontrol altindaydi 12den beri bol bol et sut yumurta yogurt tuketiyorum canim :KK66:
Ekim annelrinde okudum galiba.belki de son haftalar ise yariyor 1 haftada 1 kilo almis bebisi.hergun muz yiyerek.onu deniycem bende.

Canım sen spinal olmadınmı? Doktorlar bana acı hariç yaptıklarımızı dokunduklarımızı baskıları hissedersin demişti.
Oldum ama hic birsey hissetmedim.sanki bacaklarim havadaymis gibi geldi dokunma vs hic birsey anlamadim.
Dogumďa cok stresliyim kizim erken doguyor kuvoze girermi diye ondan olabilirmiki agliyordum hep.kizimdan baska birsey dusunmemistim.hatta kizimi aldiktan sonra bana sakinlestirici yaptilarda rahatladim.

Ekim annelrinde okudum galiba.belki de son haftalar ise yariyor 1 haftada 1 kilo almis bebisi.hergun muz yiyerek.onu deniycem bende.
Sen bilirsin canim o muz yiyen arkadas et sut urunu yumurta ve bakliyat da tuketiyordur bol bol (protein iceren gidalar) ama.muzdan saniyordur diyim :KK48: ben dr.u dinledikten sonra kilomu kontrole aldim canim bebis de geriden gidiyordu o da duzeldi haftasina gore kilolandi da simdi dr.um 3.700 dogar diyor bu sekilde giderse :KK66: muzun besin degerlwrini aldigimiz multivitaminlerden karsiliyoruz ama proteini beslenmemiz disinda baska yerden saglayamiyoruz. Oyuzden sart. sen dene muzu yine,baktin sana aldiriyor ozaman kesersin :KK200:

Ben bebis kilo alsin diye ozellikle yedigim hic birsey yok diyebilirim.bebisinin kilosu iyidir bastan beri iyi cunku.
Muz cok guzel kilo aldiriyormus burdami okudum baska bir yerde mi bilmiyorumda bi onu deniycem bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Cnm bizim göbek kordonumzda 1 damar eksik oldgu için gelişim geriliği ihtimalimiz vardı.Hep ileri bile olsa son haftalrda gerileyeblr demişti dr.Ondan dikkat etmeye calisiyrm.
Muzu bende burda okudum.hergün yemeye calisiodm bu aralar aksadı.kanimn fazla olması lazım Die hergün pekmez yiyodm o da kaldı.Hatta muzun üstüne dokuodm falan.kaşar peynir de bebeğe kilo aldrioms Die duydm.Ona dikkat ediodm.Bi de et bakliyat badem ceviz hergün aksatmadan yemeye dikkat etmeye calisiodm kii ben bu dönemde kan ilacımı bile içmeyi unutmuşum :(

Neyseki bebegimin gelişimi haftasyla uyumlu çok şükür.
32+2 yiz 1890 gr 43 cm çok şükür.
Kan idrar verdim.sonuca göre aspirini birakcaz ilaç ayarlamasi yapcakms.
Nst ye gircem simdide inşallah.
Bakalım bunlardnda güzel sonuçlar alırız inşallah :)

Günaydın kızlar öncelikle. Canım benide belden uyuşturdular hazırlıkları tamamlayıp üzerimi örtüler sonda takıldı karnıma ilacı sürdüler o kahverengi şeyi. 1 kat kestiler bişey kayıyor gibi karnımdan :))) 2 kat kestiler başkaları elleriyle tutmaya başladı 3. Kat kestiler yavaş yavaş ayırmaya başladılar ben kesiyorsunuz beni hissediyorum elinizle bastırıyorsunuz demeye başladım ama ameliyat başladığından beri şehadet kelimesi tevhid ihlas fatiha ayetel kürsü hepsini sesli sesli okuyorum:)))) dediğin gibi burnuma siyah bi şey getirdiler uyumuşumi:KK70:
uyanmam çok kolay oldu ama alnıma hafifçedokundular uykudan uyanmış gibi hissettim. Hala ben bebeği görecektim diyomuşum:KK70: r[/QUOTE

Lokal anestezi senin bunyene tersmis bacimn :KK70:

Cnm bizim göbek kordonumzda 1 damar eksik oldgu için gelişim geriliği ihtimalimiz vardı.Hep ileri bile olsa son haftalrda gerileyeblr demişti dr.Ondan dikkat etmeye calisiyrm.
Muzu bende burda okudum.hergün yemeye calisiodm bu aralar aksadı.kanimn fazla olması lazım Die hergün pekmez yiyodm o da kaldı.Hatta muzun üstüne dokuodm falan.kaşar peynir de bebeğe kilo aldrioms Die duydm.Ona dikkat ediodm.Bi de et bakliyat badem ceviz hergün aksatmadan yemeye dikkat etmeye calisiodm kii ben bu dönemde kan ilacımı bile içmeyi unutmuşum :KK43:

Neyseki bebegimin gelişimi haftasyla uyumlu çok şükür.
32+2 yiz 1890 gr 43 cm çok şükür.
Kan idrar verdim.sonuca göre aspirini birakcaz ilaç ayarlamasi yapcakms.
Nst ye gircem simdide inşallah.
Bakalım bunlardnda güzel sonuçlar alırız inşallah :)

Gozunaydin canim bebisin gelisimi cok guzell

bizdede durum aynı psikolojim bozuldu ev yüzünden tadilat yaptık daha tam düzene sokamadık 2 aydır evimizden uzaktan göçmen yaşıyoruz haftaya izne ayrılınca yavaş yavaş düzenliycem evimi kzımın eşyalarını hazırlıycam malum abisi gibi erken gelmeye kalkarsa hazırlıksız yakalanmayalım

Ay :duduk:bizim de daha tadilat yapilacak, offff ki ne offff

Canim ben de esyalari dagittim birini yakinimdaki okula bagisladim. Hizmetliler geldi tasidi. bir arka odada yukluklu gardrobum kalmisti onu da internnette sattim. Su reklamlara filan cikan meshur sitede 2 haftada sattim.biraz ucuza gitti ama park yatak parasi cikti yavrumun :KK66:
Ben de facebookta eski adi freecycle yeni adi atmaver olan grupta ihtiyaci olan birine vericem bu hafta insallah birkac esyayi. 2.elcilere versem degmez, birinin isini gorsun bari.

Back
X