• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar öncelikle. Canım benide belden uyuşturdular hazırlıkları tamamlayıp üzerimi örtüler sonda takıldı karnıma ilacı sürdüler o kahverengi şeyi. 1 kat kestiler bişey kayıyor gibi karnımdan :))) 2 kat kestiler başkaları elleriyle tutmaya başladı 3. Kat kestiler yavaş yavaş ayırmaya başladılar ben kesiyorsunuz beni hissediyorum elinizle bastırıyorsunuz demeye başladım ama ameliyat başladığından beri şehadet kelimesi tevhid ihlas fatiha ayetel kürsü hepsini sesli sesli okuyorum:)))) dediğin gibi burnuma siyah bi şey getirdiler uyumuşumi:KK70:
uyanmam çok kolay oldu ama alnıma hafifçedokundular uykudan uyanmış gibi hissettim. Hala ben bebeği görecektim diyomuşum:KK70: r

Sanırsam bayılazaiğğğmmm :/

Ben bebis kilo alsin diye ozellikle yedigim hic birsey yok diyebilirim.bebisinin kilosu iyidir bastan beri iyi cunku.
Muz cok guzel kilo aldiriyormus burdami okudum baska bir yerde mi bilmiyorumda bi onu deniycem bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Bana dr muz ve dondurma yeme demişti bide böyle giderse normal doğumu yapamazsın demişti demekki o yüzden demiş ben hamileliğimin ilk gününden bu yana günde 1tane muz,yumurta,1bardak süt,elma,ceviz,badem,taze fındık ve et yiyip içiyorum ama bunların yanında tatlısız yapamıyorum brovni yaş pasta kremalı ve çikolatalı tatlılara bayılıyorum nutella.bebeğim 2hafta ilerde yediğim sağlıklı seylerdenmi yoksa tatlıdanmı bilmiyorum.

Merhabalar hanım ben arkadaşımın kız bebeğine 1 yaş doğum günü hediyesi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanışlı bişey almak istiyorum eğitici Bi oyuncak da olabilir tavsiyeniz olursa sevinirim

Bana dr muz ve dondurma yeme demişti bide böyle giderse normal doğumu yapamazsın demişti demekki o yüzden demiş ben hamileliğimin ilk gününden bu yana günde 1tane muz,yumurta,1bardak süt,elma,ceviz,badem,taze fındık ve et yiyip içiyorum ama bunların yanında tatlısız yapamıyorum brovni yaş pasta kremalı ve çikolatalı tatlılara bayılıyorum nutella.bebeğim 2hafta ilerde yediğim sağlıklı seylerdenmi yoksa tatlıdanmı bilmiyorum.
Gorumceminde bebegi iriydi onada dondurma yasaklanmisti.tatlilar daha cok kilo aldiriyor.

Bebiş alışverişleriniz ne durumda ?
bizim kıyafet konusu tamam,0-3 ay için(eminönü havuzlu handan aldım %90nını, hepsi 300 tl) ancak sadece bebişin ve benim hastane çantamda olacaklar yıkanıp ütülenip hazır halde, aciil bir durum olursa diye..
Geri kalan herşey izne çıkınca halledicem inşallah.

Diğer ihtiyaçlar temizlik ürünleri, bezler, bebek bakım taşıma çantası vs. ise forum ist. ebebekten yaptım 500tl

bunun dışında ayrı bir oda yapamayacağım için kendi yatak odama ona özel 4 kapaklı bir dolap aldım evideadan 140 cm genişliğinde, (349tl)

Biraz evvelde anane ve dedesi aradı forum ist. ebebekten beşik bakmışlar,, satıcıdan urunu öğrenip internet sitelerinden baktım, beğenmedim, kampanyada olan pierre cardin montepellier park yatağı aldırdım 399 tlye fiyatı baya indirmişler, düşünenler varsa kaçırmasın, içine birde yatak aldılar ama onu bilmiyorum nekadar.

Baya baya hazır gibiyiz bakalım :)

bizim kıyafet konusu tamam,0-3 ay için(eminönü havuzlu handan aldım %90nını, hepsi 300 tl) ancak sadece bebişin ve benim hastane çantamda olacaklar yıkanıp ütülenip hazır halde, aciil bir durum olursa diye..

Diğer ihtiyaçlar temizlik ürünleri, bezler, bebek bakım taşıma çantası vs. ise forum ist. ebebekten yaptım 500tl

bunun dışında ayrı bir oda yapamayacağım için kendi yatak odama ona özel 4 kapaklı bir dolap aldım evideadan 140 cm genişliğinde, (349tl)

Biraz evvelde anane ve dedesi aradı forum ist. ebebekten beşik bakmışlar,, satıcıdan urunu öğrenip internet sitelerinden baktım, beğenmedim, kampanyada olan pierre cardin montepellier park yatağı aldırdım 399 tlye fiyatı baya indirmişler, düşünenler varsa kaçırmasın, içine birde yatak aldılar ama onu bilmiyorum nekadar.

Hayırla kullanmak nasip olsun..bizim kıyafetler lcw dan çoğu.. yelekler hırkalar anneannesinden deterjan vs civil internet sitesinden..eksiğimiz park yatağı ve ana kucağı kaldı onları da internetten takip ediyorum.

Yün yorganı hafif yaptırırsanız küçük sıkıntı Yapmaz.oğlum da Kasım bebeğiydi. Asıl soğuklar kasımdan sonra başlıyor. Evler sıcak olsa da battaniye yetersiz kalıyor. Ben ince bir yün yorgan diktirmiştim sıcacık yattı çocuk.
Aslı'nda yün yorgan var canım ama altında ezilir gibi hissetmiştim battaniye yeterli geldi ..kendime bile yorgan kullanmıyorum ben tabi isteyen kullanabilir

Hayırla kullanmak nasip olsun..bizim kıyafetler lcw dan çoğu.. yelekler hırkalar anneannesinden deterjan vs civil internet sitesinden..eksiğimiz park yatağı ve ana kucağı kaldı onları da internetten takip ediyorum.

Çamaşır detarjanı hacışakir elde ve makınada aldım , makınada olanı kullandım ama, alışmışız yumuşatıcı kokularına çok kokusuz geldi onlardan sonra,,,
sonraları bakıcam sıvı olup en doğal olanlara,, bakalım, eksik bitmezki :)

Gülegüle kullansın bebişin cnm :) bende aynı park yatağı aldım gitti gidiyordan aynı fiyat geçenlerde fotolarını paylaşmıştım :) ben çok beğendim şahsen bebişlerde rahat eder inş :)

Çamaşır detarjanı hacışakir elde ve makınada aldım , makınada olanı kullandım ama, alışmışız yumuşatıcı kokularına çok kokusuz geldi onlardan sonra,,,
sonraları bakıcam sıvı olup en doğal olanlara,, bakalım, eksik bitmezki :)
Evet eksikler bitmiyor valla.ben deterjanı şampuanı ünibaby aldım..deneyip değiştiririz olmazsa

Gülegüle kullansın bebişin cnm :) bende aynı park yatağı aldım gitti gidiyordan aynı fiyat geçenlerde fotolarını paylaşmıştım :) ben çok beğendim şahsen bebişlerde rahat eder inş :)

Amin cnm senin bebeişinde inşallah,,, kurulumu kolay oldumu ?
kurdunuzmu daha doğrusu,, doğuma yakın kursammı diye düşünüyorum, sonrada çanta içinde çok duraağı için çok kırışık olurmu diye tereddüt ediyorum,,, akşam için sabırsızlanıyorum olmadı bi kurar toplarız bakalım...( ayrı odası olmayacak bizim yatak odamızda olacağı için ) 3 yaşa kadar yatabilir yazıyo, sonra zaten ablasının odasına, yavrulu yatağın alt katına transfer olur,,,, :) dığurdum buyuttum bile 2dkada,,,,hayaller gerçeğe dönsün inşallah hepimizin

Kızlar kızlar :anneadayı: Pazartesiden beri herkesler kontrole gitti, biz çok kıskandık oğluşumla :63: :KK70: bugün sıra bizde, saat 3ü bekliyoruz heycanla:halay: bu sefer herkesten haberler iyiydi, bebişler de tombikti, eğer arada kaçırdığım olmadıysa topikcek maşallahımız var:nazar: bakalım biz kaç olduk, hem de bi kendi doktorumuza görünelim artık bakalım doğum fln ne diyor ne durumdayızo_O

hayırlı haberlerle gel inşallah canım:nazar: Bende cumartesi günü görücem inşallah kızımı:halay:

ya bu arada park yatağı kurduğunuzda alt değiştirmenin üstünde yer alan hayvancıklı tenteyi takabilirseniz bana nasıl yaptığınız yazar mısın :) hergün onla uğraşıyorum takamadım uyuz oldum :D

Evet eksikler bitmiyor valla.ben deterjanı şampuanı ünibaby aldım..deneyip değiştiririz olmazsa

o tarzların hepsini chicco aldım,,,
ama ıslak mendılde saçmalaım sanırım unibaby dahil 4-5 markadan karışık aldım,,,, ancak tercihim daha çok bebek temızleme pamuğu ve sudan yana olacak gibi,,,,Nekadar doğal olsada en iyi pamuk ve su geliyor,,,o kadar ıslak mendıllede elimi vs. silerim artık :))

Ben kıyafetlerini aldım denk geldiği yerden :)
Kanz, hm, trendyol filan :)
Hastane çıkışı alınacak :)
Küveti kovasını almadım daha.
Bebek arabası joie aldım, ana kucağını alıcam, maxi cosi alırım muhtemelen.
Park yatak almadım daha. Onu da joie alcam sanırsam.
Dolap almayacağım kendi eşyalarımı boşaltmam lazım yerim de yok yaa ühühü :(
Bakım malzemelerini netten organik ürünlerden almayı düşünüyorum.
Tarak ve tırnak makası chicco aldım.
Bi tane de avent soothie emzik aldım :)
Temizleme pamuğu alıcam inşallah.
Bezi de vakit yaklaşınca alırım diyorum.
Deterjan da organik toz deterjan aldım ama ileride sabun tozuna dönerim herhalde.
Bakım çantası almayı düşünmüyorum sırt çantalarımı kullanırım :)

ya bu arada park yatağı kurduğunuzda alt değiştirmenin üstünde yer alan hayvancıklı tenteyi takabilirseniz bana nasıl yaptığınız yazar mısın :) hergün onla uğraşıyorum takamadım uyuz oldum :KK70:
Ay kızımın ki de sabitlenmiyordu sürekli üstüne düşüyordu en son çıkardım koydum kenara belki hepsi aynı değildir

ya bu arada park yatağı kurduğunuzda alt değiştirmenin üstünde yer alan hayvancıklı tenteyi takabilirseniz bana nasıl yaptığınız yazar mısın :) hergün onla uğraşıyorum takamadım uyuz oldum :KK70:

:))) yatağı kursamda onu 2- 3 aya kadar kurmam diye düşünmüştüm ben ama deneriz bakalım,,,sonuçları paylaşırım

Back
X