• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bir gün içinde 5-6 kere bebegim sağ tarafimi kabartıyor top gibi ve nefes alıp vermekte zorlanıyorum o an ben. Ben bunu bebeğin ayağını topugun dayamasi sanıyordum ama bu kasilmaymis. Bu önemli tehlikeli bir sey mi? Bende bebegim topugunu dirsegini dayıyor herhalde diye seviniyordum saf gibi simdi bi tedirgin oldum
Kim dedi sana canim kasilma diye herkeste farkli olabilir? Dr.unla konustun mu? Benim 16.haftamdan beri oyle toplanmalar var hep sertlesip.. dr.um normal demisti uzerinde bile durmadi sohbet ederken..

Ya bende bu insanlairı anlamıyorum biz evlendik başladılar çocuk yap çocuk yap her gören geç kalma harika bi duygu yapmalısın sonra neden beklemişim dersin oooo bi dünya laf. Şimdide aynı kişiler bi doğsa dediğimde doğunca hatırlatırım en güzel zamanların şimdi doğunca çok zor kafayı yiyorsun diyorlar bu insanlar bi garip yaaa bi doğsalarda öpsek koklasak gezmelere gitsek şu insanlarda korkutmasa bizi
İlla ki çok zor olacak canm ama emek vermeden zorlanmadan da bz insanoğlu biseyin değerini bilmiyruz. Zorlancaz ama bu verdigimiz emek sayesinde onları çok sevicez zaten:) hem belki bzm bebekler uslu olur uyur lar aglamazlar:) herkesin süreci farklı o yüzden takmiyorum bn söylenenleri. Yaşayıp göreceğiz inşallah hayırlı evlat olsunlar da bebekken cektrsinler sadece:)

Kuzum valla bi arkadaşım 8-9 aylıkken sırt ustu yatıyordu maşallah doğan çocuğu turp gibi Allah istemezse hiç birşey olmaz
Evet cnm hemşire bana sırt üstü yatma bayılırsin dedi en kötüsünu söylüyorlar hep aynen hc bsy olmaz kaç aydır sağıma yatıp uyuyorum tam tersi sola yatınca fenalasiyorm bn

Slm kızlar. Bugün kontrolünün vardı. Hem de 32+0 olacaktım yarın ve 34 e kadar çalışır raporu alacaktım. Doktor artık işe gitmeyeceksin dedi. Çocuk doğum kanalına yakın ve oğlum da erken doğduğundan doktor risk almadı. Birgün dahi gidemezsin işe dedi. Ciğer geliştirici iğne yaptı yarın da bir doz yaptırıcam.bol su istirahat verdi. Progesteron kullancam. Magnezyum kalsiyum falan bir sürü takviye verdi. Epidural normal doğum olucak inşallah herşey normal devam ederse. Artık evdeyim yani. Oğlumu anaokuluna yollayana kadar dinlenmem mümkün değil gerçi. Öğlen onu yollayıp uzanıp yatarım inşallah. 1 ay daha dursun tamamdır dedi doktor. Hayırlısı bakalım. 2 kG olmuşuz bu arada. Normal kilosu boyu iyi dedi.

Slm kızlar. Bugün kontrolünün vardı. Hem de 32+0 olacaktım yarın ve 34 e kadar çalışır raporu alacaktım. Doktor artık işe gitmeyeceksin dedi. Çocuk doğum kanalına yakın ve oğlum da erken doğduğundan doktor risk almadı. Birgün dahi gidemezsin işe dedi. Ciğer geliştirici iğne yaptı yarın da bir doz yaptırıcam.bol su istirahat verdi. Progesteron kullancam. Magnezyum kalsiyum falan bir sürü takviye verdi. Epidural normal doğum olucak inşallah herşey normal devam ederse. Artık evdeyim yani. Oğlumu anaokuluna yollayana kadar dinlenmem mümkün değil gerçi. Öğlen onu yollayıp uzanıp yatarım inşallah. 1 ay daha dursun tamamdır dedi doktor. Hayırlısı bakalım. 2 kG olmuşuz bu arada. Normal kilosu boyu iyi dedi.
Ayy hayirlisi olsun canim dinlen madem. Bebis de cok erkednden gelmez insallah ama zaten 2 kilo olduysa endise edilcek birsey kalmamis masallah bebisine canim bu hizla.tontislessin toparlasin uzmesin annesini:nazar::KK200:

Oh eline sağlık yarasın bebişe çok hsmaratım bu gün bir şey daha yaptım ama yazmayayım yapımı zor belki herkes yapamaz canı çeken olur.. Ama çok iyi geliyor bana mutfak işi bir tek temizlik yapmak çok yoruyor onu birisi yapsa ben sürekli mutfak işi yaparım... Şuan gümbür gümbür yağmur yağıyor eşim yolda aklım onda.. Allahım sağ salim kavuştursun
İnşallah canm sağ salim kavusun.bn de hep mutfakta olsam hc şikayet etmem ama temzlik yapmayı hc sevmiyrm:)bi de bu oglusumun çamaşırlarını yıkamak utulemek çok hoşuma gtti:)

Hmmm halbuki alsalar nolcak yani.. belki sezeryanda degisiyordur durum normalde aliyor olabilirler.. Ama doktorum kesin konustu esime dogum aninda elini tutmaniz yeterli olacak dedi :anneadayı:
Ayy keşke ya bnm eşim de girebilse çok güvende hissederim kendimi bebeğin geldiği ani o da görse çok isterm

İnşallah canm sağ salim kavusun.bn de hep mutfakta olsam hc şikayet etmem ama temzlik yapmayı hc sevmiyrm:)bi de bu oglusumun çamaşırlarını yıkamak utulemek çok hoşuma gtti:)
Bende arada bakıp bakıp seviyorum annemdeyim bebişin kargosu eve gelmiş eşime dedim açıp baktın mı?yoo diyo birara bakarız .diyorum hiç mi merak etmiyorsun yaa

Çok heyecanlandım okurken hadi hayırlısı bakalım inşaallah bekler bebiş bir ay daha bak görüyormusun ilk Zamanlar konuşuyorduk sen çalışmak istiyorum diyordum bende ben hemen ayrılcam diyordum ama işte bu Bebek işi farklı evdeki hesap çarşıya uymuyor değil mi.. Benimde randevum 3 ekimde korku sardı şimdi sen böyle deyince.. Bir de benim hiç hazırlığım yok

Bende de enfeksiyon çıktı bu gün zaten artık anlıyorum idrar rengi koyulaşınca çıkıyor monurol verdi ama almayı unuttum su içmeyi ihmal ediyorum işten güçten böyle oluyor hep..
Benimde hep bu zmna kaadr enfeksiyon cikiyordu hecen ay dr bi ilac verdi tabi ben ilac icme ozurlusu olarak ancak 3 tane fln ictim kutunun iciden o bile ise yaradi ya da gecti kendi kendine.
Suyu gozunun onunden ayirma suyu az ictigin icin idrarn rengi koyu.benim idrarin rengi su gibi oluyor gun icinde.

Bende arada bakıp bakıp seviyorum annemdeyim bebişin kargosu eve gelmiş eşime dedim açıp baktın mı?yoo diyo birara bakarız .diyorum hiç mi merak etmiyorsun yaa
Maalesef bzm kadar heyecanlı olmayabiliyolar bazı konularda.bi de sizin 2. Olduğu için daha rahattır.bzmki heyecanlaniyor baya bn gibi değil ama yine de

Insallah vaktini bekler bebisin canim.igneyi atildinmi korkma zaten Allah in izniyle hemen kucagina alirsin insallah.
Bende az once celeston atildim 2 doz yarinda yine 2 doz atilacagim.
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.

Çok heyecanlandım okurken hadi hayırlısı bakalım inşaallah bekler bebiş bir ay daha bak görüyormusun ilk Zamanlar konuşuyorduk sen çalışmak istiyorum diyordum bende ben hemen ayrılcam diyordum ama işte bu Bebek işi farklı evdeki hesap çarşıya uymuyor değil mi.. Benimde randevum 3 ekimde korku sardı şimdi sen böyle deyince.. Bir de benim hiç hazırlığım yok
Ben sadece bir hafta daha çalışıp ayrılacaktım. 15 tatille birleşmesi için yeterliydi. Ama müsaade etmedi. Ben telafi ederim doğum sonrası rapor veririm dedi. Bakalım artık...

Insallah vaktini bekler bebisin canim.igneyi atildinmi korkma zaten Allah in izniyle hemen kucagina alirsin insallah.
Bende az once celeston atildim 2 doz yarinda yine 2 doz atilacagim.
Hakkimizda hayirlisi olsun canim.
Aynen canım. Bugün 2 doz yarında 2 doz vurcaklar

Back
X