- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #50.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy ve yas kac canim?@gamzedd ben 58 le hamile kalmıştım suan 65 kg olmuşum canım senınde o kdr cok degıl bence sıkma canını
Azıcık kalmış kavuşmanıza, harikadımtıs dımtıs dımtıss
Azıcık kalmış kavuşmanıza, harikabizim de 42 gün kaldı
![]()
Aynı insanlar doğduktan sonra da ikinciyle arasını çok açma hemen yap, tek çocuk bencil olur mutlaka yap diycekler, hemen 2. Olursa kazayla mı oldu diycekler, olmazsa bu çocuğu yalnız bırakmaya hakkın yok diycekler, diycekler de diycekler, ben de hepsine "he" diycemYa bende bu insanları anlamıyorum biz evlendik başladılar çocuk yap çocuk yap her gören geç kalma harika bi duygu yapmalısın sonra neden beklemişim dersin oooo bi dünya laf. Şimdide aynı kişiler bi doğsa dediğimde doğunca hatırlatırım en güzel zamanların şimdi doğunca çok zor kafayı yiyorsun diyorlar bu insanlar bi garip yaaa bi doğsalarda öpsek koklasak gezmelere gitsek şu insanlarda korkutmasa bizi
Cnm bnde enfeksiyon hep çıkıyordu snra bi kaşıntı nasıl ama krem ve antibiyotik vrdi doktor ondan snra kaşıntım da gecti enfeksiyon fln da btti
İyi işte boşver dert etme ben 3 ekimde ayrılıyorum izne 15 tatile tam denk geliyor birde şu açıdan bak Bebek belki acele etmez ozaman sonrasını aktarmış olursunBen sadece bir hafta daha çalışıp ayrılacaktım. 15 tatille birleşmesi için yeterliydi. Ama müsaade etmedi. Ben telafi ederim doğum sonrası rapor veririm dedi. Bakalım artık...
Bakteri duzeyin nedir, bende de var ama ilac yazmiyor. Doktorum zaten tum ilaclara karsi![]()
Evet bende fark ettim su içmediğimi dedim ya kafam meşgul bu aralar bir taraftan ev tadilat işlerini düşünüp onun için uğraşıyorum bir taraftan pasta börek işlerindeyim misafir de gelecek bu arada... Yarın kararlıyım çok yormıcam kendimi bu arada bende ilaç içme özürlüyümdürBenimde hep bu zmna kaadr enfeksiyon cikiyordu hecen ay dr bi ilac verdi tabi ben ilac icme ozurlusu olarak ancak 3 tane fln ictim kutunun iciden o bile ise yaradi ya da gecti kendi kendine.
Suyu gozunun onunden ayirma suyu az ictigin icin idrarn rengi koyu.benim idrarin rengi su gibi oluyor gun icinde.
Enfeksiyon bende cikmadi bu sefer cok sukur.sende bol bol su ic.iciyorsundur aslinda ama bazen vucutda yapabiliyormus.monurol bu gece sana sifa olsun insallah.
Bin şükür gerçekten bazen hamilelikten şikayet ederken utanıyorum kendimden ben neler söylüyorum diyorum birde rabbim ikinci kez nasip etmiş ne kadar şükretsem az etrafım da okadar çok ki evlat sahibi olabilmek için her yolu deneyen.. Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş inşaallah tez vakitte bekleyenler de müjdeli haberi alırlar amiiiinAmin canım bir bebiş doğup kucağına alınca daha çok benimsiyorsun kızıma diyorum hep çok şükür seni bana veren Allah'a..
Çok geçmiş olsun dün de benzer bir durumu ben yaşadım hatta sancı geldikçe ev halkı duyacak şekilde ah demişim baya uzun sürdü geçsin diye uyumaya çalıştım erkenden şükür sabaha hafiflemişti benimki muhtemelen gaz sancısıydı eşim milkshake yapmıştı uzun zamandır süt içmeyince sanırım sancı yaptı birde buz gibi olunca kıvrandırdı resmen inşaallah seninde öyledir sabah durumun az çok belli olur doğum sancısı sabit aralıklarla geliyor mesela 20 dk da bir gibi sıklaşırsa anlıyorsun durumu...Hayırlı geceler kızlar, bir kaç saat önce neredeyse doguruyodumvalla şu zamana kadar böyle yogun sancı yaşamadım. yarım saat boyunca belden kalkan kasiklara yayılan, aşırı gerinen bir hal icerisindeydim. hatta bi ara ağladım açıdan
Biraz daha gecmeseydi acile gidecektim, neyseki yavaş yavaş hafifledi, Şuan belimde ağrı var ama crkilmeyecek gibi deil, cok şükür. cuma randevum var inşaallah bi sorun çıkmaz da vaktinde sağlıkla hayirla kucaklarim yavrumu![]()
Aslında birşey itiraf edeyim bizde durum tam tersi ikinci olunca heyecan daha çok artıyor eşim de aynısını söylüyor ilk bebekte başına ne geleceğini bilmiyorsun yaş zaten küçük farkında değilsin ama şimdi başına ne kadar güzel birşey geldiğini biliyorsun birde onu bekleyen bir abi var onun heyecanı da ekleniyor... İlk bebekte es geçtiğin önemsemediğin herşeyi dikkat ederiz diyerek bekliyorsun... Zor olacak elbet ama o güzelliğin yanında lafı bile olmaz yoksa herkes tek çocuk kalır dı dimiMaalesef bzm kadar heyecanlı olmayabiliyolar bazı konularda.bi de sizin 2. Olduğu için daha rahattır.bzmki heyecanlaniyor baya bn gibi değil ama yine de
Gecenin bu vaktinde nasil merak ettim anlatamamOhhh ne güzel ellerine sağlık anneciğinin. Benim annemde bugün bana sarma sarmak için geldi yardım etti gitti sağolsun şimdi dünkü ütüleri yapıyorum aramış akşam yemeğe özel bişey yapıyormuş canınız çekmesin diye söylemedim davet etti eşim gelince gidicez allah onları yanımızdan başımızdan eksik etmesin. Amin.
Antibiyotik içtim cnm ama geçmedi.kasintim falan yok krem vermedi ondan herhalde.Artık son haftalara geldik dogurunca geccek herhalde :)bidahaki randevum 36 da
Kesinlikle canim yaa.hic bitmiyor laflar.hic karsidakini dusunmek yoknyeter ki konussunlarAynı insanlar doğduktan sonra da ikinciyle arasını çok açma hemen yap, tek çocuk bencil olur mutlaka yap diycekler, hemen 2. Olursa kazayla mı oldu diycekler, olmazsa bu çocuğu yalnız bırakmaya hakkın yok diycekler, diycekler de diycekler, ben de hepsine "he" diycem![]()
Bnce 1. Ya da 2.degil de cok beklenen bebekte böyle oluyor blki de.biz bu oğlumu çok bekledik çok dua ettik babasıyla. sen de 2.yi çok bekledin sanırım. Tabi her anne baba heyecanlanir ama zor olunca daha farklı oluyor sanki.2 sene beklemeyip de istediğim ay kalsaydım daha farklı olacaktı smdi daha farkliymAslında birşey itiraf edeyim bizde durum tam tersi ikinci olunca heyecan daha çok artıyor eşim de aynısını söylüyor ilk bebekte başına ne geleceğini bilmiyorsun yaş zaten küçük farkında değilsin ama şimdi başına ne kadar güzel birşey geldiğini biliyorsun birde onu bekleyen bir abi var onun heyecanı da ekleniyor... İlk bebekte es geçtiğin önemsemediğin herşeyi dikkat ederiz diyerek bekliyorsun... Zor olacak elbet ama o güzelliğin yanında lafı bile olmaz yoksa herkes tek çocuk kalır dı dimi
Balik kız. O kdr gizemli bsy degilms:)Gecenin bu vaktinde nasil merak ettim anlatamam