- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #50.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcem doğum yaptı bugün yanına gittik minicik bebişi 3200kilosu olmasına rağmen.kucağıma alamadım korktum.12 günü vardı..kakasını yapmış kalp atışları zayıflamış doktor sezeryan yapıcaz demiş ağlamaya başlamış sonra kalp atışı kontrol edilip suni sancı vererek doğum yaptırmışlar.
Ben en baştan beri hem aladdine hem Ertan'a düzenli gidiyorum Can'ım arada Başka isimlerde geldi geçti hayatımdan :))) doktor doktor gezdiğim için son anda kime gitsem kabul eder ne de olsa hepsinin hastasıyım :)))))) hem Alaaddin bey ilk 3 aylıktan sonra gelen hastaları kabul edipte doğum yaptırmıyor illa önceden gideceksin :)) ben yerimi ayırttım artık kime denk gelirsem :)))O zmn yavaştan Alaaddine gelmen lazm:)son ana kadar orda durup doğumda mi geleceksin canm
Sağol Canım .herkesin sancısı kendiliğinden gelmiyor ki keşke gelse de suni sancıya gerek kalmasa suyu yeşilimsi gelmiş bebişi kakasını yaptığımdan suni sancıyla açılma sağlanmış.Sancisi gelmeyene, dogumu baslamayana suni sanci verip nasil dogurtuyolar, ay valla anlamiyorum bu teknolojiyi, cok degisik geliyor... Gozu aydin, hayirli ugurlu olsun, masallah.
bnmde arkdsım 3200 le dogum yaptı onun bebısı de mınnacık cok sasrmıstım. tabı brsey denmıyor ama bnmkı de mı bole olcak dedım ıcımden acıkcasııı :)Sancisi gelmeyene, dogumu baslamayana suni sanci verip nasil dogurtuyolar, ay valla anlamiyorum bu teknolojiyi, cok degisik geliyor... Gozu aydin, hayirli ugurlu olsun, masallah.
Sancisi gelmeyene, dogumu baslamayana suni sanci verip nasil dogurtuyolar, ay valla anlamiyorum bu teknolojiyi, cok degisik geliyor... Gozu aydin, hayirli ugurlu olsun, masallah.
normal zaamanını beklemeye takatimm yok . bıde gunum gecse annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBenim arkadaşımın da günü geçti beklediler beklediler gelmedi suniyle 5-6 saatte doğurdu.
Evet ya hayatım böyle askıda gibi bebek bekliyrz ya günler böyle monotonlaŞti .hc bsy den zevk almiyorum zaman geçsin diye yasiyo gibi oldumhepımız bebeklerımızı saglıcakla kucaklarımıza alırız arkadslarr insallah. artık dogsun ıstıyoruummm beklemekten cokk mu cokk sıkıldımmm...![]()
Aaa iyi ozmn rahatsın paşa gonlun hangisini isterse:) nurettin bey 33.haftada iyi kabul etti bni o zmn:)Ben en baştan beri hem aladdine hem Ertan'a düzenli gidiyorum Can'ım arada Başka isimlerde geldi geçti hayatımdan :))) doktor doktor gezdiğim için son anda kime gitsem kabul eder ne de olsa hepsinin hastasıyım :)))))) hem Alaaddin bey ilk 3 aylıktan sonra gelen hastaları kabul edipte doğum yaptırmıyor illa önceden gideceksin :)) ben yerimi ayırttım artık kime denk gelirsem :)))
aynennnn oyleeeee 20 lı haftalarda cok cabuk gectı nası gectı anlamadım 30 haftaya bı gırdık zaman durduuuu nası ıs anlamadım .. sabah ılk uyandım daa yaptım sey telefonumdan hamılelık gunune bakıp bebegım nekadr gelısmıs neler oluyo dıye ıncelıyrum kafayı yedımmmmmEvet ya hayatım böyle askıda gibi bebek bekliyrz ya günler böyle monotonlaŞti .hc bsy den zevk almiyorum zaman geçsin diye yasiyo gibi oldum
normal zaamanını beklemeye takatimm yok . bıde gunum gecse annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
meslekle alakalı degıl ben sanırım braz kndım sabırsızım. ılk bebegım cok heycanllıyımmm. bazen dıyrum kı tadını cıkr brdaha asla bu gunlerın olmucak ama snra warsın olmasın artık dogsun dyrumBiz bilmesekte onlar gelecekleri zamanları biliyor bize beklemek düşüyor annesi biraz tez canlısın meslekten aciliyet alışkanlık mı oldubiz oğlanı 3 senedir bekliyoruz bizde alışkanlık yaptı
![]()
Sen kimw gidiyordun canim doktoraslm kizlar nasılsınız herkes iyidir insallah dogumada sayılı günlerimiz kaldi Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün bizim dr randevumuz var prensesim büyüdü mu çok merak ediyorum![]()
Muhtemeln yine 39.40 haftalarda dogum olir senin.insallah canim senin kiz çok iyiymis masallah oğlumu 40+2de dogurdum kizim ne zaman gelecek bakalim bende vakit geçtikçe daha çok heyecanlaniyorum![]()
meslekle alakalı degıl ben sanırım braz kndım sabırsızım. ılk bebegım cok heycanllıyımmm. bazen dıyrum kı tadını cıkr brdaha asla bu gunlerın olmucak ama snra warsın olmasın artık dogsun dyrum
Tontis yanakli olcak herhalde.masallah pasaya.Demiy pasadan selamlar kizlar 2300 olmusuz![]()