• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim bn 2 kere miyom ameliyti oldum.kesildiğim icin karnimdan mecbur sezeryan olcam.miyomlu gebelik diye okusan her yerde erken doğum karında ölen bebekler kötü şeyler var.bnde hep bnm de başıma gelecek diye bekledm çok şükür bsy olmadi o riskler her yerde yaziyor ama başımıza gelmeden de atlatabiliriz kötüye odaklanma.dogsa da hc bi sıkıntı olmaz 2500 olms oglusun ne güzel. Kalbini ferah tut
cnm anladım geçmiş olsun o sebepten ötürü yani.. Az kalmış o zaman doğumuna cnm inşallah sağlıklı bi şeklide bebeğini kucağına alrısın

Kızlar bebek alışverişleri hazırlıkları ne alem de??? Benim çok az bi eksiğim kaldı plastik küvet seti, port bebe ve beşik yatak kaldı.. Daha hastane çantamı hazırlamadım ama kızlar 7 Ekim de randevum var randevudan sonra hazırlayacağım artık.... Elim gitmiyor korkuyrum ben bir şeye hazırlık yapınca hep bi sıkıntı çıkıyor :(

Bu arada geçenlerde Eminönüne havuzlu han a gittim bebeğimin çoğu eksiğini oradan aldım kızlar. Bebek şekeri için malzeme aldım bebek şekerlerimi de hazırladım tek etiketleri kaldı yapışacak....

cnm ağrı adet ağırısı gibi mi oluyor?? Bende üşüttüğüm zamanlar ağrı oluyor onun haricinde yok ağrı. bi de arada karnıma kramp giriyor cnm
Çok farklı Bi ağrıydı canım sanki karnımın içini biri yırtıyo tuaff bişeydi ne sola yatabıldım ne sağıma uyutmuyo

cnm bu doktora devam etcem artık sıkıldım doktor değiştirmekten üstelik buranın en iyi denilen doktorlarından biri kendisi artık bi doktora güvenmem lazım mecbur. Benim 32+2 bugün cnm ve 2500 yazıyordu ultrason kağıdında.... doktor iri ve boyu uzun dedi 34-35 haftalık görünüyor dedi bugün devlet hastanesinde gittiğim doktor inşallah dediğin gibi fazla kilo almaz da haftası ile dengelenir...
Kilosunu niye sikinti yapiyorsun ki.ne guzel tombik bir bebis olcak.benim komsunun bebegi 4 kilo dogdu.

Kilosunu niye sikinti yapiyorsun ki.ne guzel tombik bir bebis olcak.benim komsunun bebegi 4 kilo dogdu.
böyle giderse bence 5 kilo doğar gibi geliyor bana. Görümcemin kızı 4 buçuk civarı doğmuş şu an kilolu bi kızı var kız 7 yaşından bebeklikten beri kilolu. Hem doğum zor olur diye endişe ettim

Datlum iş yerinde çok yoğundum, bütün bir hafta denetim vardı. Sonrasında da işleri toparla derken giremedim topiğe. Neler yaptınız bakalım ben yokken? Önemli bir gelişme var mı kızlar arasında? Herkes iyidir umarım...
aman iyi iş yoğunluğu falan olsun da başka bi sıkıntı olmasın kuzucum çok sevindim iyi olmanıza oğluşunla :KK48: valla benim canımı da annem çıkarıyo o iş yaptıkça ben fenalara bağlıyorum :KK51:

Ben de anlamadim canim halbuki dedigin gibi grip olunca sicak balli limonlu su iciyoruz sonucta ama hamisken mide kabul etmedi herhalde bizim demir pasa begenmedi geri yolladi :KK48:
:D :D benim limonu görür görmez istifra edişim gibi :D :D Demir mi olacak paşanın ismi. Süper bi isim çok güzel. Bizim paşa da Kerem olacak inşallah ;)

bende ali kemale gidiyordum canim dün aradılar benide randevunuz iptal olmuştur dr ayrıldı dediler ben dün devlet hastanesine gitmiştim artık tek devlete gidecem gibi sen ne yapacaksın
Inan hic bilmiyorum.dunden beri dusunuyorum arastiriyorum hem burayi hem konyayi.sezeryanda iyi olan birisi olmasi lazim.devlette kime gittin orada da fatmagul sencana cok iyi diyorlar ama hicc gitmedim

biliyorum canım malesef :110:ben de karamandayım acaba benimkilerden biri mi diye merak ettim
Oyle mi ben tahmin edemedim karamanda oldugunu.mumine hatunda ali kemal beye gidiyordum canim ama gitmis iste bakalim arastiriyorum simdilik fazla da kalmadi zaten zaman.sen kime gidiyorsun ve bilgin var mi sezeryanda iyi olan bir doktor

Kızlar Merhaba herkese .. benım aklıms takıldı bebegı onden gidenler hangı haftaya gore doguracak sata goremı yoksa usg olcumu goremı yanı mesela normalde 30.hadta olupta 2 hafta onde gidenler 32.hafta olarakmı yola devam

Kızlar Merhaba herkese .. benım aklıms takıldı bebegı onden gidenler hangı haftaya gore doguracak sata goremı yoksa usg olcumu goremı yanı mesela normalde 30.hadta olupta 2 hafta onde gidenler 32.hafta olarakmı yola devam

Sata göre canım. Çünkü kilo alımı ölçümler değişebiliyor. Erken doğabilir doğmaz değil ama önde gidiyor demek gelişimi olarak değil. Kilo olarak. Mesela bizim sata göre doğum 10 Kasım. Usg ye göre en son 5 Kasım çıktı ama 2 hafta önce 30 Ekim çıkmıştı. Hatta başka doktorlarda başka başka çıktı.

Inan hic bilmiyorum.dunden beri dusunuyorum arastiriyorum hem burayi hem konyayi.sezeryanda iyi olan birisi olmasi lazim.devlette kime gittin orada da fatmagul sencana cok iyi diyorlar ama hicc gitmedim
devlette mustafa tutumluya gidiyorum canim o bayanada iyi diyorlar sezeryansa bekirt sertte iyi ama sen bilirsin az da kaldı

Back
X