• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Malzeme satan yerlerde yuvarlak şekilde vardı sanki gördüm gibi ama onun içinde var midr bilmiorum.bakmak lazım
Rose daisy Rose daisy Kızlar yazışmaniza denk geldim bende kendim yaptım . Ben sünger yerine Elyaf koydum ama oyle puf puf olan elyaftan değil sert elyaf. yapımı cok kolay boşuna bi dünya para vermeyin bence . Toplasanız maliyeti 40 lira tutmamıştır

Eklentiler

• IMG_1093.webp
    IMG_1093.webp
    20 KB · Görüntüleme: 77
Oyle mi ben tahmin edemedim karamanda oldugunu.mumine hatunda ali kemal beye gidiyordum canim ama gitmis iste bakalim arastiriyorum simdilik fazla da kalmadi zaten zaman.sen kime gidiyorsun ve bilgin var mi sezeryanda iyi olan bir doktor
devlette mustafa tutumlu randevu alamazsam mümine de nihat bey ama devletteki mustafa bey harika sezeryanı da cok iyi,ilgisi alakası devlet doktoru gbi diil..ben ilk 6 ay başkentteydim bide bundan bundan önce kayıplarım olduğuu için..emel hanımla başladım ama sonra değişti o devamlı doktor değiştirdiler randevu almakta zorlandım bıraktım başkenti..eger tanıdığın varsa devlet hastanesinden randevuyu rahat alman acısından direk mustafa tutumlu git derim..

devlette mustafa tutumlu randevu alamazsam mümine de nihat bey ama devletteki mustafa bey harika sezeryanı da cok iyi,ilgisi alakası devlet doktoru gbi diil..ben ilk 6 ay başkentteydim bide bundan bundan önce kayıplarım olduğuu için..emel hanımla başladım ama sonra değişti o devamlı doktor değiştirdiler randevu almakta zorlandım bıraktım başkenti..eger tanıdığın varsa devlet hastanesinden randevuyu rahat alman acısından direk mustafa tutumlu git derim..
Ben de insulin kullanıyorum o yuzden riskli gebelik durumundayim.meram tipa da gidiyorum.ama beklenmedik bir durum olunca cook canim sıkıldı.nereye gittigini bilsem peşinden gidebilirim ali kemal beyin.sezeryani iyi olan isimleri arastiriyorum ama bakalim hangisi olacak konya baskentte olabilir meram tipta karaman devlet hastanesi de selcuklu da.:işsiz:her isme iyi diyen var.kararsizlik cook kotu hem de 5 hafta kala

Rose daisy Rose daisy Kızlar yazışmaniza denk geldim bende kendim yaptım . Ben sünger yerine Elyaf koydum ama oyle puf puf olan elyaftan değil sert elyaf. yapımı cok kolay boşuna bi dünya para vermeyin bence . Toplasanız maliyeti 40 lira tutmamıştır

Çok güzel olmuş cnm.ellerine sağlık.malzeme alıp yapma taraftrym bende.
Zaten şuan bütün malzemem var sadece çerçeve lazım.malzemlri alırken kapı susune kesin karar vermedgmzdn almamstk.alsak çok güzel olcakti.seninki gibi :)

Çok güzel olmuş cnm.ellerine sağlık.malzeme alıp yapma taraftrym bende.
Zaten şuan bütün malzemem var sadece çerçeve lazım.malzemlri alırken kapı susune kesin karar vermedgmzdn almamstk.alsak çok güzel olcakti.seninki gibi :)
Evet metraj elyaf alabilirsinir. Metraj sünger koltukçu dışında zor.Ama Zeyno sen kemeraltinda Hisarönü çevresindeki kumaşçılardan metraj elyaf isteyebilirsin.Çerçeve ikeada veya cercevecilerde bulabilirsin. ikeaninki güzel fakat büyükçe.

Kisslar bişey sorcam.
Larus Larus cnm sen demiştin dimi arkadsnn mantardn dolayı idrarinda bakteri bitmiodu.
Ben bunu doktoruma sordum bugün. Vajinal muayene olmadm.mantar ihtimali olablr mi die.vagen kültürü almamız lazım gel dedi de.alttan muayene yine etmiick mi acaba.Ya da bu vagen kültürü smear almak gibi bişey mi. @Ada ve deniz cnm sen bilirsin belki.Sende de mantar vardı dimi.bak çekindim doktora söylemeye böyle söyledim artık :KK43: Beni alttan bi muayene et de denmio ki :)
Canım dün yazmışsın kusura bakma yeni gördüm :KK43: Evet mantar yüzünden enfeksiyon tekrarlayıp duruyodu.. kültür smear gibi ama daha kolay akıntıdan pamuklu çubukla alıyo galiba.. Yani alttan muayene.. Şimdi bu doktor seni Mantar var mı yok mu diye bakmak için bi daha çağırdı yani dimi? Baksında alttan üstten nasıl bakıyosa baksın, çözümü basit bişey için sıkıntı çekme inş :)

Kızlar merhaba... Benim çok endişelerim var. Doktor çok değiştirdim kimisini hastane yüzünden kimisini ilgisizlik yüzünden.... Bu vakte kadar 4 tane doktor değiştirdim ve en son doktorumu da hastane yüzünden değiştirdim hastaneyi değiştirip güvendiğim bi hastanede iyi diye duyduğum bi doktora geçtim ve ilk randevu da bana bundan sonra bu hastane de olmayacağım Medikal Park a geçeceğim dedi.... Artık bi son bulsun istiyordum zaten 32 haftalık oldum bebeğimin gelişimi de 2 hafta önde gidiyor vakit dar.... Ya doktoru ya hastane yi değiştirmek zorunda kaldım yine ve neden benim başıma bu geliyor neden böyle tek bi doktor da sabit kalamadım diye üzülüyorum. Ben normalde başka şeylerde birşey değiştirmeyi hiç sevmem mesela hep aynı kuaföre giderim değişikliği sevmiyorum ama benim için çok önemli olan bebeğimin gebelik takibi konusunda bu sıkıntıyı çok yaşadım ve çok üzülüyorum. Şu an doktoru değiştirmektense hastaneyi değiştirme kararı aldım ve doktorun geçtiği Medikal Parka gideceğim. Ama Kocaeli de yaşıyorum burada ki medikal park lar hakkında hiç iyi şeyler duymuyrum doktorları iyi seçip hemşire ebeleri suratsız işten anlamayan kişileri alıyorlar işe diye zaten ilk doktorum medikal park daydı sırf bu söylemler yüzünden hastaneyi değiştirmiştim. Şimdi yine bu hastaneye devam edeceğim sanırım çünkü doktor değiştirmekten yoruldum hem de çok.... Bi doktor da sabit kalmadığım için çok canımı sıkıyor. Doktor gebelik takibime geç başladığı için bazı şeyleri atlayabiliyor..... Bi de en son 7 eylül de gitmiştim randevu ya ve ben mesaj attım doktora ne zaman geleyim diye 7 ekim dedi. Bi sürü şikayetim var problemim var sorularım var 7 ekim i kim bekleyecek. Gebelik şekerim var sıkı takipte olmam gerekmiyor mu??? Kızlar çok canım sıkılıyor bugün bebeğim içimde az ve cılız oynadı şu an hiç oynamıyor çok endişeleniyorum. Bugün dayanamadım 7 ekimi beklemmek için mahalle de ki semt polikliniğine gittim. Bebek 2500 gram olmuş 32 haftalığım ve doğumum nasıl olacak bebek her geçen gün büyüyor. Diyet yapıyorum şükür şekerim normale döndü sürekli ölçüyorum. Bugün gittiğim semt polikiliniğinde ki doktor doğru düzgün beni dinlemedi gebelik şekerin varmış acil şeker ölçümü yaptır dedi bana ben zaten sürekli ölçüyorum aletim var dedim. Beni hiç dinlemiyor doktor. Seni diyetisyene yollamam lazım diyor ben zaten diyetisyenin takibindeyim diyorum hiç duymuyor beni adam. Karnın da kalbi durup ölürse görürüsün dedi. Ama tamam bende bunu biliyorum ama ben zaten diyetisyene gittiğimi söylüyorum ve sürekli evde ölçüm yaptığımı biliyor neden ısrarla kendi bildiğini yaptırmak istedi anlamadım beni uğraştırdı. Eve geldim yaptırmadım şeker tahlili çünkü aç değildim. Doktor bebeğin ölür deyip durdu moralim alt üst oldu. Bi de doğuma 1 ay kalmış senin dedi. soru sordum cevap vermedi. Ben zaten kendi doktorumun randevusu uzak tarih diye gittim kontrole içimi daha da kararttı :KK43: İçimi dökmek istedim sizlere beni en iyi sizler anlarsınız....
Canım benim bazen biz düzen istedikçe inadına düzensiz oluyo herlade, ben de bi konyada gittim doktora bi karaman bi hatay.. Hatta konyada 2 doktor.. Taşınma meseleleri yüzünden böyle oldu ama mümkün olduğunca doğum planladığım karamandaki doktora düzenli geldim, o da durumu bildiği için sıkı takip etti sağolsun.. Bence bu saatten sonra en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir, eskiden en azından 1 kere gittiklerinden birini seçip yapış yakasına :) ona da biraz böyle iltifat et, başka doktora gittim ama memnun kalmadım, şekerim de var bi tek size güvenebiliyorum fln gibi :) hatta bence en mantıklısı şeker teşhisini koyan doktora devam etmek ama sen bilirsin tabi.. Bide kilolu bebekten çok endişe etme, 4500ü geçmedikçe normal doğuma engel değil.. Hele bi sağlıkla kucakla, daha sonra takip edersin kilosunu inş.. Mesela ben 4500 doğmuşum ama gayet minyonum bile :) kilolu bebeğe bakması da kolay olur, yıkaması fln daha az endişeli olur öyle düşün :) kötü ihtimalleri hiç düşünme, diyetine uyuyosun zaten, sadece takip lazım.. En kısa sürede karar verip 7 ekimi fln beklemeden doktora git canım ve güzel haberlerle dön inşallah :)

Inan hic bilmiyorum.dunden beri dusunuyorum arastiriyorum hem burayi hem konyayi.sezeryanda iyi olan birisi olmasi lazim.devlette kime gittin orada da fatmagul sencana cok iyi diyorlar ama hicc gitmedim
Kemal bey hastane mi değiştirmiş, nereye geçmiş acaba? Tatlım karamanda bikaç doktor eczacı tanıdık bana kemal bey iyi ama mümine hatunda çok enfeksiyon kapan anne bebek oluyor orda doğum yapma demişti, ben o yüzden selçukluya başlamıştım.. Fadime hanımdan başından beri memnunum ben, bayan diye tercih ettim biraz da ama sezeryan diyosan bekir hocayı da çok öneriyolar.. Buarada geçen nst ye girdim, doğumhaneyi hemşire ve ebeleri gördüm, beğendim, selçukluya onay verdim canım :D gayet temiz güler yüzlü bi ortam vardı, doğumda da öyle olur inşallah hepimizin :) konyada da medicanaya gittim 1 kez ne hastaneyi ne doktoru hiç beğenmedim :( konyadaki selçukluda da hastaneden ve güler hanımdan memnundum, yalnız orda güler hanım da hikmet karabacak da acaip yoğunlar, ben biraz sakinlik ve ilgiyi tercih ederim şahsen.. En kısa zamanda gönlünce karar verirsin inş tatlım :)

Bn bu dogurma korkusundan nası bi rüya gördüm.anlatayim.gece dusundm canlı canlı kesilcem diye korktm kndi kndime.snra rüyamda eşim arıyor çocuk doğdu hastaneye gel diyor karnima bakiyorm bebek oynuyo nasıl olur diyorm artık yeni bi teknoloji cikms böyle de doğuyor diyor bn de giyinip gidiyrm bebeği gormeye:) böyle bsy olabilir olamaz mi:)
Aa:KK70::KK70::KK70: allah hayırlara getirsin. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş seninde rüyana kadar doğum girmiş:KK70::KK70: çok güldüm ama Allah da seni güldürsün.

My moonlight My moonlight canım minik kizinada sanada çok geçmiş olsun, bende korkuyorum çocuklar okuldan gelince hemen steril ediyorum ( yani nerdeyse :rolleyes:) malum okul tam yeri.
Sağol canım. Bu ara herkeste nezle grip var bende elimden geleni yapıyorum ama üşüttük galiba birazda mide bulantısıda var. Kafam çok ağrıyor annemde yatıyorum şimdi kız benden daha iyi maşallah ayakta:))

Bende toplamda 35-40 civarı verdim sadece sünger bulamadım elyafı deneyeyim sağol tavsiyen için.. seninki de çok hoş olmuş ellerine sağlık.

Canım niye doktor değiştirdiler başkentte merak ettim. Senin isteğin dışında böyle bişey nasıl yaparlar? Bende emel hanım la başladım ilgisiz ve yoğun diye feyzaya geçtim 12. Haftadan beri devam ediyorum. Sezeryanda umarım iyidir şikayet okumadım duymadım bakalım hayırlısı.

Back
X