- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.301
Yok canım, sezaryende karın açıldığı için yapışıklık olabilir sonuçta diye önemli.Kızlar normal doğumda gaz çıkarmanın bi önemi yok dmi sormuyolar oyle bir şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım, sezaryende karın açıldığı için yapışıklık olabilir sonuçta diye önemli.Kızlar normal doğumda gaz çıkarmanın bi önemi yok dmi sormuyolar oyle bir şey
Geçmiş olsun canım. Bugün itibariyle ben de nezle oldum. Kızımdan bulaştı bana da. Minoset ve parol ağrı kesici canım pek faydası olmuyo grip ve nezleye![]()
Troid bu hamileligimin basinda dusuktu sonra tekrar normale dondu degerim.kız aklına getırme oyle seylerVaktinde gelecek bebişin
neden acaba öncekiler erken dogum olmus hep tiroid filan mı var sende?
EVET İLKİNDE YAPILIYOR BAŞKA YAPILMIYORpeki sadece ilk emzirmede mi yapılacak
Şu anda okulda. Kötü olursa öğretmenine aramasını söyledim. Henüz ses seda yok bakalım. Ay karnım burnumda eğil kalk tuvalete götür getir ne kadar zor yaa.. Sabaha kadar karnını ovdum kollarım ağrıyor. Anne bi çözüm bul diye kıvranırken yavrum 2 gecedir. Bakalım okukda ne yaptı gelince görücez.sağol canım ilgin içingeçmiş olsun canım bugün nasıl oldu kesildi mi ishali biraz miniğin??
Dalin aldım ben canım sıvı bıde yumusatıcıKIZLAR DETERJAN ALDINIZ MI BEBİŞLER İÇİN NE TAVSİYE EDERSİNİZ?
KULLANDIN MI CANIM NASIL KOKUYORDalin aldım ben canım sıvı bıde yumusatıcı
Hoşgeldin canımmerhaba hanımlar bende aranıza girmeye geldim :) nasılsınız?
Yapisal demek ki canim bebisler kilolanip buyuyorsa sorun yok demek zaten sen endiselenmeTroid bu hamileligimin basinda dusuktu sonra tekrar normale dondu degerim.
Benim hersey yolundayken birden dogum basliyabiliyor.rahim belli bir muddet sonra atmak istiyor herhalde diye soyluyor doktorlar.baska bir sebep bulamiyorlar canim.
Kullandım canım çok guzel kokoyu 1hafta önce yıkadım hala yumusatıcı kokuyorKULLANDIN MI CANIM NASIL KOKUYOR
valla bende bilmiyodum doktor öyle söyledi. benimki en baştan beri bu sekilde duruyor sıpa bakalım ilerleyen zaman ne gostericek :))..gerçi herseyi normal dedi..Benimki dogum pozisyonunda.ters durmasi kilo alimini engelledigini bilmiyordum.cok sorun olmaz canim herhalde.bebisin iyidir merak etme canim.daha doner zaten son zaman bile donen var.
saol canım okuyim bende bol bol..Canım ters bebek için inşikak süresini okumak çok iyi. Allahın izniyle bebek doğum pozisyonunu alıyormuş okuyunca.
Portbebe hangisinden aldın canm Pier Cardin 80 liraydi gittigidiyorda ordan aldm.bn de ana kucagina koymak istemedim hastaneden çıkarken kis günü portbebe daha iyi olcak.asiya fln giderken de daha korunakli taşıması da kolay olurBence her şeyi hazırla canım kiyafetleri yıkayıp utuleyip yerleştirmek bile zor geldi bana belim ağrıdı. Hastane çıkışında portbebe sanırım ismi onunla götüruruz bebişi bebek arabasına koymak için çok küçük bence
Bn unibaby aldm çok memnunum ama arkdslar granul sabun da iyi dediler hacı şakır aldm ilk defa yıkadim bakalım nasıl olcak ama unibaby kullanıcam hep sanrim çok sevdm kokusunu ve yumuşacık yaptı camsr lariKIZLAR DETERJAN ALDINIZ MI BEBİŞLER İÇİN NE TAVSİYE EDERSİNİZ?
Evet bende dikkat ediyorum alırken.O kadar pahalısına denk gelmedim daha.Güle güle giy canim.Eminim çok yakışacak.ben aldım canm ama pahalıya geldi benim cokmagazadan aldım pamuk beyaz sapsade tam istediğim gibi aslında sabahlıklı gecelik ve pijama takımı filan 198 tutuyor neyse alalım dedim kasada 302 cıkınca bırakalım da dıyemedık bı kazıklandık oyle
meger sabahlıgın fıyatı ayrıymıs
Alırken dikkat et tek tek benim gibi balıklama atlama hemen
![]()
İnşallah bekler kızın bol bol konuş karnında bak sana hazırlık yapıyorum süslü püslü odaya doğ azıcık sabret diye anlaşma yap:)))) inşallah herşeye gönlüne göre olur canım.Organizasyoncu bayan ile son detayları da konuştuk. Ödemeyi de yaptım. Bir iş daha halloldu. Balon ve masa süsleme. Kurabiye isme özel çikolata ve bebek şekerleri olacak. Mint yeşili ve pembe Tonları kullanılacak. Erken doğum riski olduğu için Ekim 15 e kadar herşeyi halledecek. İnşallah daha da erken gelmez kızım.
UNIBABY DE ÖVÜYOLAR EVET SIRAYLA DENİCEZ ARTIK HERALDEBn unibaby aldm çok memnunum ama arkdslar granul sabun da iyi dediler hacı şakır aldm ilk defa yıkadim bakalım nasıl olcak ama unibaby kullanıcam hep sanrim çok sevdm kokusunu ve yumuşacık yaptı camsr lari
Küfür gibi :)))Icerideki kan ciksin diyeymis.birde benden o kadar bastirmalarina ragmen bir damla kan gelmedi.sonra meger ameliyatta cok guzel temizlenmis icin dediler.bana yasattiklari aci kâr kaldi resmen.2 gun ben adet gormedim kizimda.